Προς το περιεχόμενο

Αρωμα John Varvatos Dark Rebel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χει μυρισει κανεις το συγκεκριμενο? Γενικα παιρνω αρκετα αρωματα, και ακουγεται πολυ το συγκεκριμενο στο Youtube, αλλα βρισκεται σε ελλειψη (Απο το καλοκαιρι το Ψαχνω). Ουτε σε αγγελιες, ουτε εξωτερικο ουτε σε μαγαζια που παραγουν τυποποιημενα αρωματα μπορω μα το βρω.

Το χει μυρισει κανεις να πει αν εστω αξιζει να μη περιμενω τσαμπα να ξαναστοκαρουν.

• Moderators
Δημοσ.

Ωραια ειναι τα Varvatos, σε γενικες γραμμες ιδιαιτερα. Το συγκεκριμενο δεν το εχω μυρισει, αλλα και να το ειχα δεν ξερω τι βοηθεια θα μπορουσα  να δωσω, ειναι τελειως υποκειμενικη η φαση του αρωματος. Οποτε θα σου προτεινα να δεις στο παρακατω αν δεν το εχεις κανει ηδη, λεει με ακριβεια τις βασεις του αρωματος κλπ οποτε ισως παρεις μια ιδεα ετσι. 

Και εχει και πολλα σχολια και αναφερει με ψηφους σαν ποιες μυριζει, μπορει να βγαλεις ακρη ετσι.

https://www.fragrantica.com/perfume/John-Varvatos/Dark-Rebel-31760.html

Εδιτ: Βασικα τωρα που το σκεφτομαι, τα σχολια που εχει, ειναι ακριβως  αυτο που ζητας 😛

Δημοσ.

Δυστυχώς έχει κηρύξει πτώχευση η εταιρία που βγάζει τα αρώματα Varvatos, οπότε μαλλον δεν θα το ξαναβρείς...

Δημοσ.

Ναι το ακουσα, αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι τρικ μαρκετινγκ για να αυξησει τη ζητηση και να ανεβασει τιμες. Σκεψου ακομα και μετα την πτωχευσης συνεχιζει και βγαζει νεα αρωματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το έχω δοκιμάσει το άρωμα που λες αλλά μην πιστεύεις αξιολογήσεις. Ετσι πριν μέρες δοκίμασα το Dior savage που όλοι λένε τα καλύτερα . Δεν ενθουσιαστικά . Το αντίθετο μάλιστα. Πριν το πάρεις πρέπει να το δοκιμάσεις.  
Επισεις δεν είναι κάτι το σπουδαίο αυτη μάρκα.Εγω δεν θα το δοκίμαζα καν.Παρε κλασσικη αξία οπως Aqua di gio , allure , chrome. Ελαφριά αρώματα σίγουρες επιλογές.

Υ.γ αν και δεν του φαινετε σαν εταιρία την πιο μεγαλύτερη επιτυχία σαν άρωμα την είχα όταν είχα πάρει το Abercrombie and Fitch από ένα store στην Αμερική. Αν και φτηνό ήταν πολυ καλό. Για εμένα το καλύτερο οικονομικό άρωμα .

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Παιδια δε ψαχνω αρωματα, εχω παρα πολλα ειλικρινια και τα γνωριζα ολα. Ρωταω μονο για το συγκεκριμενο. (Ειπα μηπως προλαβε κανεις και το πηρε οσο κυκλοφορουσε)

Ειναι τωρα σα να μου λες ψαχνω να δω ενα καλο ματσακι ψαγμενο και να σου λεω μηπως ξερεις τη ρεαλ και την μπαρτσελονα κατι εχω ακουσει πως αυτες ειναι καλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...