Black_Sheep Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου. Κατά 85% έχω καταλήξει στο νεο Suzuki Ignis Hybrid 4wd GLX. Ο λόγος που κατέληξα σε αυτό είναι κυρίως η τετρακίνηση και το ότι είναι μαζεμένο στις διαστάσεις. Η χρήση που θα του κάνω είναι καθημερινές μέσα στην πόλη και το σαββατοκύριακο κάποιο ταξίδι στην επαρχεία με (Light) off-road οδήγηση . Υπάρχει κάποιος που να το έχει; Πως είναι η οδηγική του συμπεριφορά; Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στο αυτοκίνητο που να κάνει αποτρεπτική την αγορά του; Οποιαδήποτε εμπειρία/γνώμη καλοδεχούμενη. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από Black_Sheep
korakios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Ήμουν στο παραπέντε να το πάρω . Δοκίμασα πέρυσι την 2χ4 έκδοση πριν κατεβάσουν τα άλογα (δυστυχώς και τη ροπή ), βέβαια τώρα δεν έχει τέλη κυκλοφορίας και πολύ καλή κατανάλωση . Από τη μικρή εμπειρία του τεστ ντράιβ μου φάνηκε τίμιο , το μόνο που με χάλασε ήταν το τιμόνι και η επαναφορά συγκεκριμένα , μια είχε ,μια δεν είχε και οι αναρτήσεις μου φάνηκαν λίγο σκληρές . Βέβαια δεν πας πάνω κάτω όπως το Panda που κατέληξα . Απλά μια βόλτα το έκανα δυστυχώς , δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο Από εμφάνιση πάντως σε μαύρο και με ζάντες αλουμινίου και μπάρες οροφής μου άρεσε τρέλα , ενώ στην απλή ειδικά σε άσπρο μια αηδία !
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 αν δεν σε προβληματίζει η αυξημένη κατανάλωση , και δεν σου αρέσει το panda , είναι μια χαρά ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα