lactate Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Οταν βαζω τα ακουστικά υπάρχουν δύο επιλογές στις ρυθμίσεις του ήχου. Input -> airpods και macbook pro. Αν το εχω στην επιλογη airpods (default) o ήχος είναι τραγικός. Οταν το βαζω στο macbook ενω παλι παιζει απο τα airpods βελτιώνεται τρομερα η ποιοτητα. Απλα εχουν σπασει τα νευρα μου καθε φορα που βαζω ακουστηκα να κανω αυτη τη ρυθμιση. Και μετά από 10 δευτερόλεπτα κάνει μια παύση (σαν να κανει reset καπως) και τοτε φτιαχνει η ποιοτητα. Τι εχει παθει επιτελους;
alexakos89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, lactate είπε Οταν βαζω τα ακουστικά υπάρχουν δύο επιλογές στις ρυθμίσεις του ήχου. Input -> airpods και macbook pro. Αν το εχω στην επιλογη airpods (default) o ήχος είναι τραγικός. Οταν το βαζω στο macbook ενω παλι παιζει απο τα airpods βελτιώνεται τρομερα η ποιοτητα. Απλα εχουν σπασει τα νευρα μου καθε φορα που βαζω ακουστηκα να κανω αυτη τη ρυθμιση. Και μετά από 10 δευτερόλεπτα κάνει μια παύση (σαν να κανει reset καπως) και τοτε φτιαχνει η ποιοτητα. Τι εχει παθει επιτελους; Κάνε unpair και pair πάλι. Και στο Mac και στο air είναι στην επιλογή AirPods
Sacadmerde Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, lactate είπε Οταν βαζω τα ακουστικά υπάρχουν δύο επιλογές στις ρυθμίσεις του ήχου. Input -> airpods και macbook pro. Αν το εχω στην επιλογη airpods (default) o ήχος είναι τραγικός. Οταν το βαζω στο macbook ενω παλι παιζει απο τα airpods βελτιώνεται τρομερα η ποιοτητα. Απλα εχουν σπασει τα νευρα μου καθε φορα που βαζω ακουστηκα να κανω αυτη τη ρυθμιση. Και μετά από 10 δευτερόλεπτα κάνει μια παύση (σαν να κανει reset καπως) και τοτε φτιαχνει η ποιοτητα. Τι εχει παθει επιτελους; Πρώτον, κάνε update στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού. Δεν έχεις κάνει update για να έχεις αυτό το πρόβλημα μόνιμα όταν έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά. Δεύτερον, αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται για λίγα δευτερόλεπτα, πιο λίγα από αυτά που λες. Τρίτον, ο λόγος που γίνεται δεν θα τον καταλάβεις. Σου είναι άχρηστη πληροφορία. Τέταρτον, μπορείς να το δεις σαν σύνδεση των ακουστικών. Εάν είναι για εσένα τόσο μεγάλο πρόβλημα να χαλάει ο ήχος για 3-5 δευτερόλεπτα και μετά να φτιάχνει **μόνο στην αρχή** της σύνδεσης των ακουστικών, τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι. Πούλα τα AirPods. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από Sacadmerde
lactate Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Sacadmerde είπε Πρώτον, κάνε update στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού. Δεν έχεις κάνει update για να έχεις αυτό το πρόβλημα μόνιμα όταν έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά. Δεύτερον, αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται για λίγα δευτερόλεπτα, πιο λίγα από αυτά που λες. Τρίτον, ο λόγος που γίνεται δεν θα τον καταλάβεις. Σου είναι άχρηστη πληροφορία. Τέταρτον, μπορείς να το δεις σαν σύνδεση των ακουστικών. Εάν είναι για εσένα τόσο μεγάλο πρόβλημα να χαλάει ο ήχος για 3-5 δευτερόλεπτα και μετά να φτιάχνει **μόνο στην αρχή** της σύνδεσης των ακουστικών, τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι. Πούλα τα AirPods. Είναι γενικά ενοχλητικό. Οταν πχ κάνω απο iphone se macbook πρεπει να το κανω απο την αρχη. Με το skype παλι από κλήση σε κλήση αλλάζει. Και γενικά δεν με νοιάζει να καταλάβω τι και πως απλά να ακούω καλά από τα ακουσστικά μου θέλω.
Sacadmerde Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 36 λεπτά πριν, lactate είπε Είναι γενικά ενοχλητικό. Οταν πχ κάνω απο iphone se macbook πρεπει να το κανω απο την αρχη. Με το skype παλι από κλήση σε κλήση αλλάζει. Και γενικά δεν με νοιάζει να καταλάβω τι και πως απλά να ακούω καλά από τα ακουσστικά μου θέλω. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα