Προς το περιεχόμενο

Software Problem???? Βοηθεια!!!!

Mykoniatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια!!!! εχω ενα μηχανημα

Pentium4 3.2

motherboard:asus p4p800 deluxe

VGA:asusv9950 με chipset GF5900fx

RAM:512

ΗD:western digital 80 gb

οταν το πηρα του περασα τα windows 2000 του περασα κ ολους τους drivers κ ολα ηταν κυριλε!!! μολις πηρα τα Windows xp home εκανα format περασα τους οδηγους ολα καλα μεχρι που εβαλα ενα παιχνιδι να παιξω κ τζιφος!!!(εβαλα το pro evolution soccer μετα to colin3 το nfs underground τα οποια σημειωση σε περιβαλλον windows 2000 οχι μονο επαιζαν εσκιζαν κ αφου δεν ειδα οτι δεν γινετε τιποτα δοκιμασα πιο παλια παιχνιδια οπως civilazation3 cm3 hitman κλπ κ επαιζαν) το μηνυμα που μου εβγαζε αφου τα παιχνιδια ηταν install οταν τα διαλεγα ηταν το εξης:

Η οδηγια στο "0x77f42cd0" εκανε αναφορα στην μνημη στο "0x00000100" δεν ηταν δυνατο να ειναι "written" (η "read")

στην περιπτωση του colin3 μου ελεγε:

error number 0x80040707

Description:DLL function call crashed ISRT

Εχω ρωτησει παντου κ κανεις δεν ξερει κατεβασα οδηγους για την vga κ την μητρικη τους περασα κ παλι τιποτα!!!! τι να κανω??????????? σας παρακαλω πολυ αν γνωριζετε κατι στειλτε μου, καθε δυνατη βοηθεια καλοδεχουμενη!!! ευχαριστω προκαταβοληκα!

Δημοσ.
RAM

+

[quote=Mykoniatis

]εβαλα το pro evolution soccer μετα to colin3 το nfs underground τα οποια σημειωση σε περιβαλλον windows 2000 οχι μονο επαιζαν εσκιζαν

=

atopo...pistevw...

fadazomai exete ola ta patch kai olous tous drivers gia xp?

Δημοσ.

Κοιταξτε παιδια το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να ανοιξω το κουτι κ να καθαρισω τοσο την motherboard, την ram την οποια κ τσεκαρα κ δεν διαπιστωσα κατι λαθος, την καρτα γραφικων κλπ.Τωρα που ειπες για την ram θα κανω μια δοκιμη κ θα σας ενημερωσω θα την τεσταρω σε ενα αλλο μηχανημα να δω αν φταιει οντως η ram πραγμα που δεν πιστευω γιατι οπως εγραψα κ στο προηγουμενο μηνυμα με τα win2000 ολα επαιζαν ok κ δεν μπορω να πιστεψω οτι απο την μια μερα στην αλλη η ram βγηκε off!!!!!!!!! Τωρα οσο για τους drivers k τα patch φανταζομαι εννοεις για την καρτα γραφικων(κατεβασα το πιο προσφατο driver απο το internet)

Δεν μου λες Predator την ιδια καρτα γραφικων εχεις:::::κ τι ram::::

Φοιτητες στο ηρακλειο ειστε ρε παιδια::::

Δημοσ.

xexe nai foithths sto hrakleio kai gw!:)

to sistima pou epa8a tin nila den einai to diko mou alla asxeto entelws me to diko sou.

ena palio celeron sta 733 me tnt2 panw kai 192 sdram lol!:P

8a tis ka8arisw tis mnimes,8a psa3w drivers kai 8a dw ti 8a ginei!

Δημοσ.

Eλα ρε τει η πανεπιστημιο;;;; εγω ειμαι τει τουριστικες επιχειρησεις!!!!!

αν μαθεις τιποτα στειλε ρε γιατι εχω φαει μεγαλη ηττα :evil: :evil: το μηχανημα δεν ειναι ουτε 3 μηνων κ δεν μπορω να παιξω ουτε ενα παιχνιδι!!!!!!εχω ρωτησει κ στην σχολη πληροφορικης που ειναι στα τει κ κανεις δεν εχει ιδεα ρωτα κ εσυ κανεναν που ασχολειται με τους υπολογιστες κ πες μου!!!!!!! :twisted: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...