Mykoniatis Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Για σας παιδια!!!! εχω ενα μηχανημα Pentium4 3.2 motherboard:asus p4p800 deluxe VGA:asusv9950 με chipset GF5900fx RAM:512 ΗD:western digital 80 gb οταν το πηρα του περασα τα windows 2000 του περασα κ ολους τους drivers κ ολα ηταν κυριλε!!! μολις πηρα τα Windows xp home εκανα format περασα τους οδηγους ολα καλα μεχρι που εβαλα ενα παιχνιδι να παιξω κ τζιφος!!!(εβαλα το pro evolution soccer μετα to colin3 το nfs underground τα οποια σημειωση σε περιβαλλον windows 2000 οχι μονο επαιζαν εσκιζαν κ αφου δεν ειδα οτι δεν γινετε τιποτα δοκιμασα πιο παλια παιχνιδια οπως civilazation3 cm3 hitman κλπ κ επαιζαν) το μηνυμα που μου εβγαζε αφου τα παιχνιδια ηταν install οταν τα διαλεγα ηταν το εξης: Η οδηγια στο "0x77f42cd0" εκανε αναφορα στην μνημη στο "0x00000100" δεν ηταν δυνατο να ειναι "written" (η "read") στην περιπτωση του colin3 μου ελεγε: error number 0x80040707 Description:DLL function call crashed ISRT Εχω ρωτησει παντου κ κανεις δεν ξερει κατεβασα οδηγους για την vga κ την μητρικη τους περασα κ παλι τιποτα!!!! τι να κανω??????????? σας παρακαλω πολυ αν γνωριζετε κατι στειλτε μου, καθε δυνατη βοηθεια καλοδεχουμενη!!! ευχαριστω προκαταβοληκα!
predator Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 emena mou kanei akribws sto idio.stin ekkinisi mou petaei error message kai leei oti h ergasia "0x10008d0d" cannot be read kai kati tetia. ti paizei???
morpheous Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 RAM + [quote=Mykoniatis ]εβαλα το pro evolution soccer μετα to colin3 το nfs underground τα οποια σημειωση σε περιβαλλον windows 2000 οχι μονο επαιζαν εσκιζαν = atopo...pistevw... fadazomai exete ola ta patch kai olous tous drivers gia xp?
Mykoniatis Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Κοιταξτε παιδια το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να ανοιξω το κουτι κ να καθαρισω τοσο την motherboard, την ram την οποια κ τσεκαρα κ δεν διαπιστωσα κατι λαθος, την καρτα γραφικων κλπ.Τωρα που ειπες για την ram θα κανω μια δοκιμη κ θα σας ενημερωσω θα την τεσταρω σε ενα αλλο μηχανημα να δω αν φταιει οντως η ram πραγμα που δεν πιστευω γιατι οπως εγραψα κ στο προηγουμενο μηνυμα με τα win2000 ολα επαιζαν ok κ δεν μπορω να πιστεψω οτι απο την μια μερα στην αλλη η ram βγηκε off!!!!!!!!! Τωρα οσο για τους drivers k τα patch φανταζομαι εννοεις για την καρτα γραφικων(κατεβασα το πιο προσφατο driver απο το internet) Δεν μου λες Predator την ιδια καρτα γραφικων εχεις:::::κ τι ram:::: Φοιτητες στο ηρακλειο ειστε ρε παιδια::::
predator Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 xexe nai foithths sto hrakleio kai gw! to sistima pou epa8a tin nila den einai to diko mou alla asxeto entelws me to diko sou. ena palio celeron sta 733 me tnt2 panw kai 192 sdram lol! 8a tis ka8arisw tis mnimes,8a psa3w drivers kai 8a dw ti 8a ginei!
Mykoniatis Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Eλα ρε τει η πανεπιστημιο;;;; εγω ειμαι τει τουριστικες επιχειρησεις!!!!! αν μαθεις τιποτα στειλε ρε γιατι εχω φαει μεγαλη ηττα :evil: :evil: το μηχανημα δεν ειναι ουτε 3 μηνων κ δεν μπορω να παιξω ουτε ενα παιχνιδι!!!!!!εχω ρωτησει κ στην σχολη πληροφορικης που ειναι στα τει κ κανεις δεν εχει ιδεα ρωτα κ εσυ κανεναν που ασχολειται με τους υπολογιστες κ πες μου!!!!!!! :twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.