zoranb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Εκτός από το να μειώσει κανείς το brightness, υπάρχει άλλος τρόπος (άλλο setting) ώστε να υποτονιστεί η φωτεινότητα σε μια Sony; Σχεδόν να γκριζάρει η οθόνη εννοώ.
zoranb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πού είναι η ρύθμιση για το contrast; Δε νομίζω να υπάρχει. Έχεις Sony; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από zoranb
HardwareZone Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Τι ακριβώς θες να κάνεις/πετύχεις και γιατί ? Σε ενοχλεί ας πούμε η φωτεινότητα στην θέαση ταινίας ?
zoranb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θέλω να μπορώ να ελατωνω τη φωτεινότητα όσο το δυνατόν περισσότερο, όχι μόνο στη θέαση ταινίας, αλλά κ στην θέαση καναλιών. Μπορεί να φαίνεται αμυδρά η εικόνα 'οπως σε ένα display υπολογιστή; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από zoranb
war Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Στις 17/10/2020 στις 6:10 ΜΜ, zoranb είπε Θέλω να μπορώ να ελατωνω τη φωτεινότητα όσο το δυνατόν περισσότερο, όχι μόνο στη θέαση ταινίας, αλλά κ στην θέαση καναλιών. Μπορεί να φαίνεται αμυδρά η εικόνα 'οπως σε ένα display υπολογιστή; Options -> Εξοικονόμηση ενέργειας ή αλλιώς eco και ανάλογα χαμηλή ή υψηλή οτι επιλέξεις ρίχνει τη φωτεινότητα ανάλογα. (Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα