Nearxos_pap Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Έχω σκοπό να αγοράσω ένα op8pro μετά από σκέψη , το θέμα είναι ότι είδα ότι έχει θέματα με την οθόνη και αυτό με κρατάει πισω. Έχω σκοπο να αγοράσω το κινητό μέσω Κίνας (banggood) διότι είναι κατά 300€ κάτω αλλά αν μου κάτσει η στραβή στην οθόνη τι κάνω?? Κλαίω τα λεφτά μου τι λύση μπορώ να βρω? Ποιο πολύ θα ήθελα να ακούσω κάποιον που έχει εμπειρία με το κινητό αλλά και άλλες γνώμες δέκτες γιατί παιδιά ένα μηνιατικο είναι αυτή η συσκευή... Και δεν θέλω να την φάω Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από Nearxos_pap
SeNNinhA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Nearxos_pap είπε Καλησπέρα σε όλους! Έχω σκοπό να αγοράσω ένα op8pro μετά από σκέψη , το θέμα είναι ότι είδα ότι έχει θέματα με την οθόνη και αυτό με κρατάει πισω. Έχω σκοπο να αγοράσω το κινητό μέσω Κίνας (banggood) διότι είναι κατά 300€ κάτω αλλά αν μου κάτσει η στραβή στην οθόνη τι κάνω?? Κλαίω τα λεφτά μου τι λύση μπορώ να βρω? Ποιο πολύ θα ήθελα να ακούσω κάποιον που έχει εμπειρία με το κινητό αλλά και άλλες γνώμες δέκτες γιατί παιδιά ένα μηνιατικο είναι αυτή η συσκευή... Και δεν θέλω να την φάω Αναμενεις να σου ποιος και τι? Banggood σημαίνει στην καλύτερη περίπτωση τεράστια ταλαιπωρία και αναμονή για κάθε επισκευή. Το ξέρεις. Εφόσον η οθόνη όπως λες μπορεί να βγάλει προβλήματα η προφανής απάντηση είναι: Μην το αγορασεις από Banggood εάν δεν είσαι διατεθημενος να υποστείς ταλαιπωρία αλλά και ρίσκο άρνησης επισκευής. Την ερώτηση σου την βλέπω πιο πολύ ως προσπάθεια ψυλογικιηε υποστήριξης ανάληψης του ρίσκου που θέλεις να πάρεις. Σωστά?
dks13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Υπάρχει ενας χρονος εγγυησης απο την ανιπροσωπεια αν αγοραστει απο banggood.
Nearxos_pap Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δηλ αν αγοράσω από εκεί μπορώ από εδώ στην Ευρώπη να έχω το σέρβις εδώ οι γίνεται λίγο ποιο εύκολη η επιλογή πλέων
SeNNinhA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Nearxos_pap είπε Δηλ αν αγοράσω από εκεί μπορώ από εδώ στην Ευρώπη να έχω το σέρβις εδώ οι γίνεται λίγο ποιο εύκολη η επιλογή πλέων Όπως φαίνεται έχει αλλάξει το καθεστώς αλλα όπως βλέπω και σε όλα τα posts που βρήκα δεν υπάρχει αυτό γραπτώς αλλά είναι επιβεβαίωση μέσω Chat. Ισχύει πάντως προς το παρόν. https://en.xiaomitoday.it/oneplus-extends-its-official-guarantee-to-products-purchased-from-unofficial-gearbest-banggood-stores-etc..html Φυσικά δεν υπάρχει στην Ελλάδα service αλλά μικρό το κακό αφού όπως λένε όσοι το χρειάστηκαν το στέλνεις με την συνεργαζομενη κατά τόπους courier και το παραλαμβάνεις το πολύ σε 10 ημέρες. Καλό αυτό. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα