Manos995 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους έχω την συγκεκριμένη μητρική βάζω να κάνω boot από USB και με πάει στο περιβάλλον τών windows 10 και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει.Εχω δοκιμάσει το uefi mode και επαναλάβετε η ίδια διαδικασία ΣΟΣ παλεύω 2 μέρες Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από Manos995
Dark_Nightfall Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, Manos995 είπε Καλησπέρα σε όλους έχω την συγκεκριμένη μητρική βάζω να κάνω boot από USB και με πάει στο περιβάλλον τών windows 10 και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει και επαναλάβετε η ίδια διαδικασία ΣΟΣ παλεύω 2 μέρες Φτιάξε το usb σε uefi mode και ξαναδοκίμασε.
Manos995 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Φτιάξε το usb σε uefi mode και ξαναδοκίμασε. Το έχω δοκιμάσει και γίνετε το ίδιο
Dark_Nightfall Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Manos995 είπε Το έχω δοκιμάσει και γίνετε το ίδιο Τι θες να κάνεις εγκατάσταση windows ; κάνε load defaults τις ρυθμίσεις στο bios ,κατέβασε από το site της Microsoft την έκδοση των 10 που θες πέρνα την σε usb stick ,κάνε restart ,επέλεξε το usb stick (uefi).
Manos995 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Τι θες να κάνεις εγκατάσταση windows ; κάνε load defaults τις ρυθμίσεις στο bios ,κατέβασε από το site της Microsoft την έκδοση των 10 που θες πέρνα την σε usb stick ,κάνε restart ,επέλεξε το usb stick (uefi). Ναι έχω κάνει όλο αυτά που αναφέρεις πολλές φορές και μου εμφανίζεται αυτό το προβλήμα
Dark_Nightfall Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Manos995 είπε Ναι έχω κάνει όλο αυτά που αναφέρεις πολλές φορές και μου εμφανίζεται αυτό το προβλήμα Shutdown κάνει ;
Manos995 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Shutdown κάνει ; Ναι και ξαναξεκιναει και γίνετε συνέχεια η ίδια διαδικασία
Dark_Nightfall Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Manos995 είπε Ναι και ξαναξεκιναει και γίνετε συνέχεια η ίδια διαδικασία Μάλλον έχεις hardware πρόβλημα ,εσύ έκανες την συναρμολόγηση ; έχεις εγγύηση πάντως δεν ξέρω αν τα πήρες όλα από ένα κατάστημα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από Dark_Nightfall
Manos995 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Μάλλον έχεις hardware πρόβλημα ,εσύ έκανες την συναρμολόγηση ; έχεις εγγύηση πάντως δεν ξέρω αν τα πήρες όλα από ένα κατάστημα. 16 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Shutdown κάνει ; Ναι Με άλλο άτομο μαζί που γνωρίζει πολύ καλά διαφορετικά καταστήματα αλλά δεν ξέρω τι φταίει
Dark_Nightfall Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Manos995 είπε Ναι Με άλλο άτομο μαζί που γνωρίζει πολύ καλά διαφορετικά καταστήματα αλλά δεν ξέρω τι φταίει Ξεκίνα με θερμοκρασίες αν είναι ok ,δοκίμασε μια μια τις μνήμες και βλέπουμε.
Manos995 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Ξεκίνα με θερμοκρασίες αν είναι ok ,δοκίμασε μια μια τις μνήμες και βλέπουμε. Θερμοκρσιες όλα καλά με τις μνήμες κάνει το ίδιο αυτές που το έχω βάλει αλλά και ποίο παλιές
Dark_Nightfall Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Manos995 είπε Θερμοκρσιες όλα καλά με τις μνήμες κάνει το ίδιο αυτές που το έχω βάλει αλλά και ποίο παλιές Δοκίμασε και με κάποιο dvd iso windows και από εκεί και πέρα αν σου κάνει τα ίδια θα χρειαστείς parts για δοκιμές.Υποθέτω δεν έχετε κάνει κάποια ζημιά στα pins του socket.
Manos995 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Δοκίμασε και με κάποιο dvd iso windows και από εκεί και πέρα αν σου κάνει τα ίδια θα χρειαστείς parts για δοκιμές.Υποθέτω δεν έχετε κάνει κάποια ζημιά στα pins του socket. Εντάξει όχι κανένα πιν Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από Manos995
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα