Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους έχω την συγκεκριμένη μητρική βάζω να κάνω boot από USB και με πάει στο περιβάλλον τών windows 10 και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει.Εχω δοκιμάσει το uefi mode και επαναλάβετε η ίδια διαδικασία  ΣΟΣ παλεύω 2 μέρες

Επεξ/σία από Manos995
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Manos995 είπε

Καλησπέρα σε όλους έχω την συγκεκριμένη μητρική βάζω να κάνω boot από USB και με πάει στο περιβάλλον τών windows 10 και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει και επαναλάβετε η ίδια διαδικασία ΣΟΣ παλεύω 2 μέρες

Φτιάξε το usb σε uefi mode και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Manos995 είπε

Το έχω δοκιμάσει και γίνετε το ίδιο

Τι θες να κάνεις εγκατάσταση windows ; κάνε load defaults τις ρυθμίσεις στο bios ,κατέβασε από το site της Microsoft την έκδοση των 10 που θες πέρνα την σε usb stick ,κάνε restart ,επέλεξε το usb stick (uefi).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Τι θες να κάνεις εγκατάσταση windows ; κάνε load defaults τις ρυθμίσεις στο bios ,κατέβασε από το site της Microsoft την έκδοση των 10 που θες πέρνα την σε usb stick ,κάνε restart ,επέλεξε το usb stick (uefi).

Ναι έχω κάνει όλο αυτά που αναφέρεις πολλές φορές και μου εμφανίζεται αυτό το προβλήμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Manos995 είπε

Ναι και ξαναξεκιναει και γίνετε συνέχεια η ίδια διαδικασία

Μάλλον έχεις hardware πρόβλημα ,εσύ έκανες την συναρμολόγηση ; έχεις εγγύηση πάντως δεν ξέρω αν τα πήρες όλα από ένα κατάστημα.

Επεξ/σία από Dark_Nightfall
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Μάλλον έχεις hardware πρόβλημα ,εσύ έκανες την συναρμολόγηση ; έχεις εγγύηση πάντως δεν ξέρω αν τα πήρες όλα από ένα κατάστημα.

16 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Shutdown κάνει ; 

Ναι Με άλλο άτομο μαζί που γνωρίζει πολύ καλά διαφορετικά καταστήματα αλλά δεν ξέρω τι φταίει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Manos995 είπε

Ναι Με άλλο άτομο μαζί που γνωρίζει πολύ καλά διαφορετικά καταστήματα αλλά δεν ξέρω τι φταίει

Ξεκίνα με θερμοκρασίες αν είναι ok ,δοκίμασε μια μια τις μνήμες και βλέπουμε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε

Ξεκίνα με θερμοκρασίες αν είναι ok ,δοκίμασε μια μια τις μνήμες και βλέπουμε.

Θερμοκρσιες όλα καλά με τις μνήμες κάνει το ίδιο αυτές που το έχω βάλει αλλά και ποίο παλιές

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Manos995 είπε

Θερμοκρσιες όλα καλά με τις μνήμες κάνει το ίδιο αυτές που το έχω βάλει αλλά και ποίο παλιές

Δοκίμασε και με κάποιο dvd iso windows και από εκεί και πέρα αν σου κάνει τα ίδια θα χρειαστείς parts για δοκιμές.Υποθέτω δεν έχετε κάνει κάποια ζημιά στα pins του socket.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Δοκίμασε και με κάποιο dvd iso windows και από εκεί και πέρα αν σου κάνει τα ίδια θα χρειαστείς parts για δοκιμές.Υποθέτω δεν έχετε κάνει κάποια ζημιά στα pins του socket.

Εντάξει όχι κανένα πιν

Επεξ/σία από Manos995

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...