Προς το περιεχόμενο

Νέα τηλεόραση δεν αναγνωρίζει dolby atmos sounbar

Onelove

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, 

Μόλις παρέλαβα μια LG CX σειρά και είχα ήδη το soundbar της LG SL8Y. Το θέμα είναι ότι ενώ είναι συνδεδεμένο με hdmi (στην προηγούμενη τηλεόραση ήταν με οπτική) , η τηλεόραση βγάζει ότι δεν μπορεί να αναπαράγει ήχο dolby atmos από το soundbar αλλά να επιλέξω τα εσωτερικά ηχεία της τηλεόρασης ώστε να δουλέψει το dolby atmos. Έχει ιδέα κανείς τι έχω κάνει λάθος γιατί το αναγνωρίζει και αυτόματα και manual που το έβαλα αλλά... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/10/2020 στις 10:33 ΜΜ, Onelove είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

Μόλις παρέλαβα μια LG CX σειρά και είχα ήδη το soundbar της LG SL8Y. Το θέμα είναι ότι ενώ είναι συνδεδεμένο με hdmi (στην προηγούμενη τηλεόραση ήταν με οπτική) , η τηλεόραση βγάζει ότι δεν μπορεί να αναπαράγει ήχο dolby atmos από το soundbar αλλά να επιλέξω τα εσωτερικά ηχεία της τηλεόρασης ώστε να δουλέψει το dolby atmos. Έχει ιδέα κανείς τι έχω κάνει λάθος γιατί το αναγνωρίζει και αυτόματα και manual που το έβαλα αλλά... 

Φαντάζομαι ότι έχεις βάλει το καλώδιο στο θύρα hdmi της τηλεόρασης που λέει ARC/eARC έτσι;

Τσέκαρε επίσης αν στις ρυθμίσεις ήχου της τηλεόρασης έχει ενεργοποιήθει το eARC.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες, ναι είναι στο arc και είναι και ενεργό το earc από την τηλεόραση... 

Εχω δοκιμάσει στο Digital Sound Out να βάλω pass through και pcm. Δεν άλλαξε κάτι. 

Γενικά η TV εμφανίζει μήνυμα ότι αν θέλω dolby atmos να επιλέξω μόνο τα internal speakers. 

Περιμένω κανένα update μπας και αλλάξει τίποτα. 

1 ώρα πριν, Onelove είπε

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες, ναι είναι στο arc και είναι και ενεργό το earc από την τηλεόραση... 

Εχω δοκιμάσει στο Digital Sound Out να βάλω pass through και pcm. Δεν άλλαξε κάτι. 

Γενικά η TV εμφανίζει μήνυμα ότι αν θέλω dolby atmos να επιλέξω μόνο τα internal speakers. 

Περιμένω κανένα update μπας και αλλάξει τίποτα. 

Δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση στο λογισμικο του soundbar!

Kανονικα οταν επιλεξεις απο τις ρυθμισεις τον ηχο στο soundbar θα επρεπε να σου επαιζε ατμος!

Τσεκαρε και στο νετφλιξ αν σου βγαζει οτι παιζει ντολμπι ατμος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...