nikpap2000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ ήθελα να μου προτείνει κάποιος ένα σκριν προτεκτορ ( όχι τζαμακι) για το σ10+ να αναγνωρίζει το αποτύπωμα και να είναι συμβατό με θήκες. Ευχαριστώ πολύ
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Θα πονταρα σε αυτο https://www.samsung.com/us/mobile/mobile-accessories/phones/galaxy-s10--screen-protector-transparent-et-fg975ctegus/ 1
greekbusters Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Στις 16/10/2020 στις 9:57 ΜΜ, nikpap2000 είπε Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ ήθελα να μου προτείνει κάποιος ένα σκριν προτεκτορ ( όχι τζαμακι) για το σ10+ να αναγνωρίζει το αποτύπωμα και να είναι συμβατό με θήκες. Ευχαριστώ πολύ Κάπου διάβασα ότι στην σμαρτεκ τοποθετούν δικό του φιλμ καλύτερο από το εργοστασιακό εκεί. Δευτέρα - Τρίτη που θα πάω να ρωτήσω κάτι που θέλω θα ρωτήσω και εγώ γιατί κ εμένα με ενδιαφέρει και θα ενημερώσω 1
SeNNinhA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Στις 16/10/2020 στις 10:57 ΜΜ, nikpap2000 είπε Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ ήθελα να μου προτείνει κάποιος ένα σκριν προτεκτορ ( όχι τζαμακι) για το σ10+ να αναγνωρίζει το αποτύπωμα και να είναι συμβατό με θήκες. Ευχαριστώ πολύ Δηλαδή θέλεις ζελατίνα? Τι εννοείς? Σχεδόν ολα τα τζαμακια και οι ζελατίνες αναγνωρίζουν αποτύπωμα (ίσως το καθυστερούν ελάχιστα καμία φορά. Απλά πρέπει να επιλέξεις κάποιο που έχει full glue σε όλη του την επιφάνεια και κατά την τοποθέτηση δεν θα πρέπει να έχει κανένα απολύτως κενό μεταξύ προστασίας και οθόνης διότι το untrasonic δεν μπορεί να δουλέψει με κενά αέρος. Θέλει στέρεο για την μετάδοση του. Οπότε αποκλείεις αυτά που έχουν κόλλα μόνο περιμετρικά. Όσον αφορά τις θήκες, αναλόγως την θηκη μπορείς να βάλεις ακόμη και curved tempered glass. Αλλιώς θα πρέπει να επιλέξεις κάποιο flat που θα αφήνει το τελείωμα κενό κάτι που προσωπικά το συχαίνομαι. Από την άλλη τα film όσο καλά κι αν είναι δεν μου αρέσουν στην αίσθηση και δεν θεωρώ ότι προστατεύουν σοβαρά σε καλή πτώση από το χέρι σου σε σκληρό έδαφος. 1
greekbusters Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) φιλε μου @nikpap2000 ρωτησα...περνανε ζελατινα σαν την εργοστασιακη με 10ευρω... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2020 από greekbusters 1
nikpap2000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστω και τους 2 αλλα επειδη δεν ειμαι απο αθηνα υπάρχει αλλο καταστημα να περναει εργοστασιακη πχ σε λαρισα θεσσαλονικη? Ρωτησα σε σαμσουνκ λαρισας και μ λεει 35 ευρω και λεω τι φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα