Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα μετά απο ένα μήνα το κινητό μου το οποίο το είχα στείλει για επισκευή στην procordia έπειτα απο 1,5 χρόνο αψογης λειτουργίας έκανα ένα update και δεν άνοιγε η app της κάμερας το τηλέφωνο είναι το lg g7 thinQ.

Επειτα απο τηλεφωνική συννενόηση μου είπαν ότι χρήζει αλλαγή πλακέτας.Μα βρε παιδιά τους είπα άνοιξα το service menu και οι κάμερες δουλεύαν μια χαρά η εφαρμογή κόλλαγε όχι μου λένε χρειάζετε αλλαγή πλακέτας δεν θα χρεωθώ κάτι ουτως η άλλως καλώς τους είπα θα γίνει και αλλαγή μπαταρίας ρώτησα όχι μου είπαν δεν το καλύπτει εντάξει λέω αφού θα μπείτε στον κόπο βαλτε και μία μπαταρία 25 ευρώ το κόστος καλά μου ήταν.

Βλέποντας το τηλεφώνο όλα δουλεύουν άψογα μπαίνω στο IMEI της συσκευής και βλέπω ότι είναι το ίδιο κοιτάω γύρω γύρω το τηλέφωνο μου δείχνει άθικτο και ο jerry που τα ανόιγει αφήνει  κάποιο ίχνος εγώ δεν βρήκα πράμα.

Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση διότι μιλάμε για εξαπάτηση της εταιρείας κυρίως και εμένα κατα συνέπεια.

Η φόρμα επισκευής γράφει αναλυτικά ότι άλλαξαν 

PCB Assembly Main refurbished Board 

PCB Assembly flexible ( καλωδιοταινία μικροφώνου μου είπαν ποτε δεν είχα θέμα)

rechargeable lithium polymer battery

Να φωνάξω τον Ηλία να το ρίξει το μαγαζί

Επεξ/σία από kotronas
  • Confused 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω που ακριβώς σε εξαπάτησαν αλλά δεν μπορώ. Το κινητό επιδιορθώθηκε ή όχι; Για την μπαταρία μπορείς να εξακριβώσεις αν την άλλαξαν μέσω εφαρμογής (health battery). To οτι εσύ δεν βρήκες ίχνος ανοίγματος δεν σημαίνει οτι δεν το άνοιξαν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kotronas είπε

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα μετά απο ένα μήνα το κινητό μου το οποίο το είχα στείλει για επισκευή στην procordia έπειτα απο 1,5 χρόνο αψογης λειτουργίας έκανα ένα update και δεν άνοιγε η app της κάμερας το τηλέφωνο είναι το lg g7 thinQ.

Επειτα απο τηλεφωνική συννενόηση μου είπαν ότι χρήζει αλλαγή πλακέτας.Μα βρε παιδιά τους είπα άνοιξα το service menu και οι κάμερες δουλεύαν μια χαρά η εφαρμογή κόλλαγε όχι μου λένε χρειάζετε αλλαγή πλακέτας δεν θα χρεωθώ κάτι ουτως η άλλως καλώς τους είπα θα γίνει και αλλαγή μπαταρίας ρώτησα όχι μου είπαν δεν το καλύπτει εντάξει λέω αφού θα μπείτε στον κόπο βαλτε και μία μπαταρία 25 ευρώ το κόστος καλά μου ήταν.

Βλέποντας το τηλεφώνο όλα δουλεύουν άψογα μπαίνω στο IMEI της συσκευής και βλέπω ότι είναι το ίδιο κοιτάω γύρω γύρω το τηλέφωνο μου δείχνει άθικτο και ο jerry που τα ανόιγει αφήνει  κάποιο ίχνος εγώ δεν βρήκα πράμα.

Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση διότι μιλάμε για εξαπάτηση της εταιρείας κυρίως και εμένα κατα συνέπεια.

Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν είχε γίνει σωστή δουλειά και αν είχες οθόνη που δεν είχε εφαρμόσει-κολλήσει σωστά η σημάδια στην οθόνη η στο σασί.

Εφόσον το κινητό λειτουργεί και είναι σαν να μην ανοίχτηκε, σημαίνει πως έγινε σωστή δουλειά.

Για την μπαταρία μάλλον έχουν ως κανόνα 6 μήνες εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν είχε γίνει σωστή δουλειά και αν είχες οθόνη που δεν είχε εφαρμόσει-κολλήσει σωστά η σημάδια στην οθόνη η στο σασί.

Εφόσον το κινητό λειτουργεί και είναι σαν να μην ανοίχτηκε, σημαίνει πως έγινε σωστή δουλειά.

Για την μπαταρία μάλλον έχουν ως κανόνα 6 μήνες εγγύηση.

Ολα καλά αλλά το IMEI πως το δικαιολογούν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kotronas είπε

Ολα καλά αλλά το IMEI πως το δικαιολογούν.

Εννοείς πως επειδή άλλαξαν την πλακέτα πως θα έπρεπε να αλλαχτεί και το imei;

Νομίζω πως όποια ανταλλακτικά άλλαξαν, δηλαδή πλακέτα και καλωδιοταινία έχουν απο την αρχή 2 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εννοείς πως επειδή άλλαξαν την πλακέτα πως θα έπρεπε να αλλαχτεί και το imei;

Νομίζω πως όποια ανταλλακτικά άλλαξαν, δηλαδή πλακέτα και καλωδιοταινία έχουν απο την αρχή 2 χρόνια εγγύηση.

Συμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για κάθε νέο ανταλλακτικό υπάρχει 2ετη εγγύηση για το ανταλλακτικό άσχετα με το υπόλοιπο εγγυησης του προϊόντος.

Γι αυτό τις αποδείξεις επισκευής με την λίστα των ανταλλακτικών να την κρατάτε πάντα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kotronas είπε

Εσύ είσαι ευχαριστημένος;Τι σε νοιάζει απο εκεί και μετά;

Και το ΙΜΕΙ αλλάζει,μπορεί να έβαλαν το δικό σου  στην νεα πλακέτα.

Δημοσ.

Οι νέες πλακέτες δεν έχουν imei/SN τα γράφουν απο την παλιά με ειδικά προγράμματα για τον κάθε κατασκευαστή.

Τα επίσημα σέρβις έχουν ειδικά μηχανήματα για να ανοίξουν την συσκευή και φυσικά ΔΕΝ αφήνουν ίχνη. Πόσο φυσιολογικό θα σου φαινόταν μια άθικτη συσκευή να βγει απο το σέρβις και να έχει αμυχές και σημάδια απο την επισκευή; Δεν θα ζητούσες αλλαγή καλυμμάτων εφόσον πριν ηταν άθικτη η συσκευή;

Μην κοιτάς πως ανοίγουν τις συσκευές στο YT, το 99% αυτών το κάνουν με τυπικά εργαλεία, υπάρχουν ειδικές πρέσες και μηχανήματα που λιώνει την κόλλα και βεντουζα που σηκώνει το πίσω γυαλί με αυτοματοποιημένη διαδικασία.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kotronas είπε

Φίλε μου το πρόβλημα θα ήταν να φαινόταν σημάδια και γρατζουνιες μετά το service και όχι τώρα που δεν φαίνονται! Λογικό είναι σε επαγγελματικο service να μην φαίνεται ότι ανοιχτηκε.

• Moderators
Δημοσ.

Μισο λεπτο. Σε αγχωνει το οτι δεν φαινεται η επισκευη της procordia? Εμενα θα με αγχωνε αν πηγαινα σε ενα επισημο σερβις και υπηρχαν ιχνη επισκευης. 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν το μόνο πού με απασχολεί είναι ότι δεν έχει αλλάξει το imei τής κάρτας, έπειτα απο ενδελεχή ελεγχο βρήκα μία αμυχή σε μία γωνία σε αυτό το είδος συσκευές με 2 πιστοποιήσεις δεν ανοίγει χωρίς ιχνος.

Γέλασα με το κάρτα χωρίς imei σαν τα cdr κι εδώ έγραψα για να λύσω απορίες αλλά τις έλυσα Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...