tyfger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα Hyundai i10, μοντέλο του 2010. Το πήγα πριν 3-4 μέρες για σέρβις και του κάνανε και απολύμανση του A/C. Το θέμα είναι ότι βάλανε και μία αμπούλα αρωματική, μάλλον από αυτές που κλείνεις πόρτες - τζάμια και το αφήνεις τον κλιματισμό στην ανακύκλωση να δουλεύει. Ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο μυρίζει πολύ έντονα αυτό το άρωμα. Εγώ δεν ανέχομαι έτσι κι αλλιώς μυρωδιές γενικότερα, αλλά αυτό είναι υπερβολικό. Από το συνεργείο μου είπανε ότι σε 2-3 μέρες θα φύγει η μυρωδιά, αλλά ούτε καν! Εγώ, άλλαξα ήδη το φίλτρο αέρα της καμπίνας, το έχω βάλει και μερικές ώρες να δουλεύει, αλλά δεν βλέπω τρελή διαφορά. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ, Κωνσταντίνος
tyfger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μάλλον στην καμπίνα του αυτοκινήτου, δεν το ξέρω ακριβώς αυτό.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Έ άμα υπάρχει στο αμάξι μια αμπούλα με άρωμα αυτήν πρέπει να βγάλεις, όχι να αλλάζεις φίλτρο άδικα
tyfger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Όχι, όχι, δεν υπάρχει, αυτό είναι σίγουρο. Ουσιαστικά, η αμπούλα "ελευθέρωσε" όλο το υλικό της (το άρωμα) και με την ανακύκλωση του αέρα πέρασε σε όλο το σύστημα.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 39 λεπτά πριν, tyfger είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα Hyundai i10, μοντέλο του 2010. Το πήγα πριν 3-4 μέρες για σέρβις και του κάνανε και απολύμανση του A/C. Το θέμα είναι ότι βάλανε και μία αμπούλα αρωματική, μάλλον από αυτές που κλείνεις πόρτες - τζάμια και το αφήνεις τον κλιματισμό στην ανακύκλωση να δουλεύει. Ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο μυρίζει πολύ έντονα αυτό το άρωμα. Εγώ δεν ανέχομαι έτσι κι αλλιώς μυρωδιές γενικότερα, αλλά αυτό είναι υπερβολικό. Από το συνεργείο μου είπανε ότι σε 2-3 μέρες θα φύγει η μυρωδιά, αλλά ούτε καν! Εγώ, άλλαξα ήδη το φίλτρο αέρα της καμπίνας, το έχω βάλει και μερικές ώρες να δουλεύει, αλλά δεν βλέπω τρελή διαφορά. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ, Κωνσταντίνος Αυτο που καθαρίζει το ac δεν είναι αρωματική αμπούλα. Βγάλε και πλύνε τα πατάκια .Συνήθως αυτά κρατάνε μυρωδιές,μαζί με τα καθίσματα.
thanasisxask Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Κάτι τέτοιο σου βάλανε, ξέρεις τι φοβάμαι; μήπως τους γύρισε μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγε αυτό το φάρμακο σε κάποια επιφάνεια του αυτοκινήτου.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, tyfger είπε Όχι, όχι, δεν υπάρχει, αυτό είναι σίγουρο. Ουσιαστικά, η αμπούλα "ελευθέρωσε" όλο το υλικό της (το άρωμα) και με την ανακύκλωση του αέρα πέρασε σε όλο το σύστημα. Ok, σε αυτή την περίπτωση απλά θα πρέπει να περιμένεις να ξεμυρίσει. Άμα οδηγάς για λίγες μέρες με ανοιχτά παράθυρα ή με αέρα να έρχεται απέξω, πόσο καιρό πια θα πάρει? 1
tyfger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Κάτι τέτοιο σου βάλανε, ξέρεις τι φοβάμαι; μήπως τους γύρισε μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγε αυτό το φάρμακο σε κάποια επιφάνεια του αυτοκινήτου. Φαντάζομαι, πως βάλανε κάτι τέτοιο.
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Αν δε βοηθήσει η λύση με τα πατάκια, απλά κάνε υπομονή, όσο περνάει ο καιρός θα μειώνεται μέχρις ότου φύγει εντελώς.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Και εμένα ο ψυκτικός με είχε πει ότι θα φύγει η μυρωδιά σε μερικές μέρες, μία βδομάδα από μετακινήσεις των 1,5-2 ωρών
tyfger Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα