monoxromos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Μπορώ από το κινητό μου τηλέφωνο να μιλήσω σε real time στον σταθερό υπολογιστή μου χωρίς να είναι εκεί κάποιος για να αποδεχθεί κλήση ή άνοιγμα κάποιας εφαρμογής. Εννοείται πως το PC είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο internet και το κινητό έχει σύνδεση σε δεδομένα.. Σας ευχαριστω για την βοήθεια σας.. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από monoxromos
Kastor-nt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μπορείς να είσαι σε ένα room discord από το pc και όταν θες να συνδεθείς με το κινητό με άλλο λογαριασμο.. Κάτι τέτοιο?
GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Θα δοκίμαζα με teamviewer. Ισως γίνεται και με anydesk.
monoxromos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Εγω φταίω γιατι δεν ήμουν σαφής. με ενα φίλο έχουμε ένα ραδιοφωνο που παιζει μουσική απο υπολογιστη αλλα΄ με αυτοματο προγραμμα jazler θελουμε όμως καποια στιγμή να πούμε κάτι στο ραδιόφωνο από μακριά μεσω του κινητού μας. Ελπίζω να καταλαβατε... Ευχαριστω
GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δε νομίζω να έχεις θέμα με teamviewer... Αλλά δες μήπως γίνεται και με anydesk που θα βολέψει πιο πολύ. Εκτός και αν θες μόνο μεταδωση ήχου, εκεί το κάνεις μέσω zoom.
monoxromos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μγηπως καποιο πιο εξειδικευμένο προγραμμα γιατι με αυτα τα δύο υπάρχει δυσκολία με τις καρτες ήχου. Ναι μόνο ήχος μας ενδιαφέρει όχι εικόνα κλπ. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις στις κάρτες ήχου γιατι θα έχουμε προβλημα στην μετάδοση του προγραμματος. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από monoxromos
monoxromos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Με το WO Mic μπορω να στείλω ήχο απο μακριά μέσω ιντερνετ;
GeorgeR1_700 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Ίσως θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις εδώ https://www.insomnia.gr/forums/forum/17-video-audio-software/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα