cmak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Στις 17/10/2020 στις 10:43 ΠΜ, dimitrisdim14 είπε Smartwatches μόνο 2 υπάρχουν , Αν έχεις apple , μονόδρομος apple watch , αν έχεις αντροιτ , μονόδρομος Samsung. Προσωπική γνώμη... Σαν χρήστης iOS πάντως μπορώ να πω με μεγάλη ευκολία ότι το Apple Watch ΔΕΝ είναι μονόδρομος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 55 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τα παραπανω ειναι μονοδρομος αν διαθετεις και τοσα χρηματα. Αν για παραδειγμα διαθετεις 150ευρω και κατω,τοτε μονοδρομος ειναι το GT 2 classic. Σωστός , όπως ακριβώς το είπες ! 35 λεπτά πριν, cmak είπε Σαν χρήστης iOS πάντως μπορώ να πω με μεγάλη ευκολία ότι το Apple Watch ΔΕΝ είναι μονόδρομος Με την έννοια της καλύτερης εμπειρίας χρήσης νομίζω πως είναι. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
praktor_007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Στις 16/10/2020 στις 8:09 ΜΜ, pao13 είπε το Pro μου άρεσε χαχαχαα μάθανε και το Pro χαχαχα https://m.naftemporiki.gr/amp/story/1644598/huawei-watch-gt-2-pro-ena-apo-ta-korufaia-smartwatches-pou-mporeite-na-exete-simera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostolistes Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Στις 17/10/2020 στις 10:43 ΠΜ, dimitrisdim14 είπε Smartwatches μόνο 2 υπάρχουν , Αν έχεις apple , μονόδρομος apple watch , αν έχεις αντροιτ , μονόδρομος Samsung. Προσωπική γνώμη... εκτός αν είσαι extreme τύπος και πας σε garmin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Apostolistes είπε εκτός αν είσαι extreme τύπος και πας σε garmin Σωστός αλλά εκεί δεν είναι τόσο smartwatch . Δλδ εκεί δεν έχεις τόσο καλές εφαρμογές και ειδοποιήσεις . Είναι καθαρά πιο πολύ για αθλητές ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
covid-21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Το έχω 1.5 μήνα. + Άριστα για το look, το στρογγυλό σχήμα, τη διάρκεια της μπαταρίας, τη γρήγορη φόρτιση, την απάντηση κλήσεων από το ρολόι, τη σύνδεση με το κινητό, την αντοχή σε κτυπήματα και γρατζουνιές, την τιμή - Φτωχές οι λειτουργίες, μέτρια ακρίβεια μετρήσεων, δεν ξεκινάει να μετράει αυτόματα άσκηση, δεν μπόρεσα να μεταφέρω στο Huawei Health τα data από προηγούμενη εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black1180 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Πολύ ωραίο βίντεο Συγχαρητήρια 🎊. Έχω ένα θεματάκι με το ρολόι όταν με καλούν δεν μου εμφανίζει ολόκληρο το ονοματεπώνυμο και ούτε προχωρά προς τα αριστερά ώστε να το εμφανίζει. Μου εμφανίζει δηλαδή το όνομα και δύο τρία γράμματα από το επώνυμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PiraeusLeon1980 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Value for money σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardull01 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω το watch gt,όχι το 2.Το οποίο είναι πολύ καλύτερο από το δικό μου.Ομως είμαι ικανοποιημένος.Και θα πάω στο 2 για συγκεκριμένους λόγους.Εχω το gt δύο χρόνια,η μπαταρία δεν έχει πέσει ακόμα,οι μετρήσεις μπορει να μην είναι ακριβείς αλλά οκ.Νομιζω ότι το 2 θαναι πολύ καλύτερο και αξίζει η αγορά του.Ολα τα άλλα που γράφονται για apple watch,samsung watch οκ,εξαρτάται και από τ χρήματα που διαθέτεις.Ισως να προσφέρουν και κάτι παραπάνω αλλά και μόνο η καθημερινή φόρτιση αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για μένα. Ας έχω λιγο ποιο ανακριβείς μετρήσεις δε με πειράζει, αυτά.. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από bardull01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyst Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά θέλω την βοήθεια σας, πριν λίγες ημέρες πήρα και εγώ το huawei gt2 pro και έχω το εξής θέμα ....όταν με καλούν στο κινητό δεν μου βγάζει τα στοιχεία της επαφής το ρολόι....και μου βγάζει μονο το νούμερο....ενώ το κινητό δείχνει κανονικά στην οθόνη τα στοιχεία της επαφής.... ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από volleyst Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisgiako Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Ηθελα να ρωτησω από τους κατοχους αν κατα τη διαρκεια της κολυμβησης μπορεις να αλλάξεις τα πεδια που σου δείχνει. Για παραδειγμα να αλλαξεις απο θερμιδες, παλμους κ αποσταση με χρονο, σε ρυθμο/100μ κ χρονο καθε γυρου. αυτοι που κολυμπαμε θα με καταλάβουν. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα