Doik61 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου και έχω καταλήξει σε 3 μοντέλα που με ενδιαφέρουν. Fiat Tipo 5d Mirror, Hyundai i20 exclusive και Peugeot 208 active. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει την άποψη του για τα παραπάνω μοντέλα (ή και άλλα σε αυτή την κατηγορία); Ποιο είναι πιο αξιόπιστο και ποιο θα προτιμούσατε εσείς; Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι κυρίως μέσα στην πόλη αλλά και να μην έχει θέμα στις μακρινές αποστάσεις όταν χρειαστεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Mazda 2 ή hybrid Yaris , για χαμηλές καταναλώσεις αν σε ενδιαφέρει. αμα δεν σε πειράζουν καταναλώσεις γύρω στο 7 , όλα τα αυτοκίνητα μια χαρά είναι , το tipo είναι πολύ πιο μεγάλο αμάξι , αν θέλεις χώρους
thanasisxask Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε τσεκαρε αυτο Να μην φοβηθεί, μόνο 494 σελίδες πρέπει να διαβάσει...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δεν θα τις διαβασει...απλα ειναι θεμα που τελικα εξελιχθηκε σε βοηθεια αγορας για πολλους. Οχι μονο απο τον topicstarter, το παρακολουθουν παρα πολλοι και γινονται καθημερινα σχολια για γενικοτερα αμαξια σε ολα τα ειδη ανεξαρτητως τιμης. Μπορει διαβαζοντας τις τελευταιες 10-15 σελιδες να παρει πολλες ιδεες. 2 1
terry308 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Doik61 είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου και έχω καταλήξει σε 3 μοντέλα που με ενδιαφέρουν. Πάνε και ζήτα να κάνεις test drive, κανένας οδηγός δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον, ο καθένας κοιτάει διαφορετικά την οδήγηση, την θέση, την άνεση, τα κουμπιά, τη κατανάλωση, το οτιδήποτε. Κλείσε test drive, πάρε χαρτί και μολύβι και γράψε +&-, υπολόγισε κόστος κτήσης, εγγύηση, service, πάρε τουλάχιστον 2 προσφορές από 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες και φυσικά το ξέρεις, εσύ πληρώνεις, εσύ θα το χρησιμοποιείς. Εγώ θα σου πω να δεις φ. α., ο άλλος θα σου πει Υβριδικό - βενζίνη, ο άλλος πετρέλαιο, ο άλλος καθαρά ηλεκτρικό, ο άλλος αυτό που θέλει να αγοράσει αλλά δεν μπορεί, ο καθείς το κοντό και το μακρύ του, στη τελική εσύ θα αποφασίσεις. Υπάρχουν και τα trolls... 😉 Όπως σου είπε και ο Αλέξανδρος δες το θέμα που ξεκίνησε ο Θωμάς, θα καταλάβεις πολλά 😎 1
Doik61 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Από ό,τι κατάλαβα το κάθε αυτοκίνητο έχει τα συν και τα πλην και το θέμα είναι τι θεωρεί ο καθένας πιο σημαντικό. Θα συνεχίσω την έρευνα αγοράς προς το παρόν γιατί υπήρχαν κάποια θέματα όπως είδα που δεν είχα σκεφτεί. Να στε ολοι καλα! 1
tsofras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Doik61 είπε Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Από ό,τι κατάλαβα το κάθε αυτοκίνητο έχει τα συν και τα πλην και το θέμα είναι τι θεωρεί ο καθένας πιο σημαντικό. Θα συνεχίσω την έρευνα αγοράς προς το παρόν γιατί υπήρχαν κάποια θέματα όπως είδα που δεν είχα σκεφτεί. Να στε ολοι καλα! Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι αν κοιτάξεις euroncap το tipo μάλλον θα το βγάλεις από την λίστα 82 μπροστά και 60 για πίσω είναι από τα πιο χαμηλά στη κατηγορία του και χειρότερα από πολλά μικρότερης κατηγορίας Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από tsofras 1
NickTG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 On 17/10/2020 at 12:19, tsofras said: Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι αν κοιτάξεις euroncap το tipo μάλλον θα το βγάλεις από την λίστα 82 μπροστά και 60 για πίσω είναι από τα πιο χαμηλά στη κατηγορία του και χειρότερα από πολλά μικρότερης κατηγορίας Απλά να πούμε, επειδή πολύ μπερδεύονται, ότι παραμένει πολύ πιο ασφαλές αυτοκίνητο από αλλά παλαιότερα καθώς έχουν αλλάξει οι προδιαγραφές των δοκιμών. Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να το δει κάποιος συγκρίνοντας τις βαθμολογίες του Fiat Panda που το ίδιο αμάξι το 2011 είχε 4 αστέρια και το 2018 κανένα αστέρι. Δεν χάλασε το αμάξι ξαφνικά προφανώς, έγιναν πιο αυστηρά τα τεστ.
tsofras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, NickTG είπε Απλά να πούμε, επειδή πολύ μπερδεύονται, ότι παραμένει πολύ πιο ασφαλές αυτοκίνητο από αλλά παλαιότερα καθώς έχουν αλλάξει οι προδιαγραφές των δοκιμών. Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να το δει κάποιος συγκρίνοντας τις βαθμολογίες του Fiat Panda που το ίδιο αμάξι το 2011 είχε 4 αστέρια και το 2018 κανένα αστέρι. Δεν χάλασε το αμάξι ξαφνικά προφανώς, έγιναν πιο αυστηρά τα τεστ. Ναι οκ δεν διαφωνώ , αλλά εγώ δεν κοιτάω απλά τους αριθμούς , επίσης αν έγιναν πιο αυστηρά σημαίνει ότι μπορεί να έπρεπε για να είναι πιο κοντά στα αληθινά αποτελέσματα Ορίστε 3 screenshots απο Fiat Panda, 500 και Scoda Citigo έτσι για να συγκρίνουμε ίδια κατηγορία (βέβαια το 500 είναι του 2017 και το Citigo του 2019) αλλά εγώ απο το αποτέλεσμα ας πούμε μεταξύ των τριών θα επέλεγα το 3ο εφόσον βάζω και τα παιδιά μου μέσα
NickTG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 11 minutes ago, tsofras said: Ναι οκ δεν διαφωνώ , αλλά εγώ δεν κοιτάω απλά τους αριθμούς , επίσης αν έγιναν πιο αυστηρά σημαίνει ότι μπορεί να έπρεπε για να είναι πιο κοντά στα αληθινά αποτελέσματα Ορίστε 3 screenshots απο Fiat Panda, 500 και Scoda Citigo έτσι για να συγκρίνουμε ίδια κατηγορία (βέβαια το 500 είναι του 2017 και το Citigo του 2019) αλλά εγώ απο το αποτέλεσμα ας πούμε μεταξύ των τριών θα επέλεγα το 3ο εφόσον βάζω και τα παιδιά μου μέσα Και καλά θα κάνεις. Το μήνυμα μου ήταν απλά για να δείξω πως οι προδιαγραφές αλλάζουν μέσα στα χρόνια και μπορεί τα αποτελέσματα από διαφορετικές χρονιές να μην είναι άμεσα συγκρίσιμα. Γιατί κάποιος θα βρεθεί να πει δες το Tipo καινούριο αμάξι και έχει λιγότερα αστέρια από το Ibiza του 2011 αγνοώντας τη διαφορά στις προδιαγραφές που έχουν τα τεστ μεταξύ τους. 1
totalius Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Απαράδεκτα τα νουμερα αυτα για τη Fiat . Κ μονο γι αυτο θα της έβαζα Χ μια κ έξω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα