Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς να πω οτι κοίταξα για κάποιο thread για αυτο το ποντίκι αλλα δε βρήκα στο forum.

Spoiler

Έχω εδώ και λίγα χρόνια το Sensei RAW (HEAT ORANGE). Αυτό εμφάνισε στο 2ο χρόνο μια μικρή χαλάρωση στις στροφές του wheel και καμιά φορά έκανε 2 βήματα πάνω ή κάτω αντί για ένα.

Εδώ και 2-3 μήνες το wheel button δε πιάνει εύκολα και μάλιστα πρέπει να το πιέζω διαγώνια προς τα κάτω δεξιά για να πιάσει. Το έχω χρόνια και παρά τον καθαρισμό έχει φθορές.

Τέλος πάντων, σκέφτομαι να αντικαταστήσω το Sensei RAW με το SENSEI Ten γιατί το κέλυφος είναι ακριβώς ίδιο συγκρίνοντας τα σχεδιαγράμματα με τις διαστάσεις. Το μόνο που αλλάζει είναι το βάρος κατα 3γρ. οπότε δε θα καταλάβω διαφορά εκεί και οτί έχει πιο ανθεκτικά micro-switch.

Τι εμπειρία έχετε από το Ten οι χρήστες αυτού του συγκριμένου ποντικιού; To Sensei310 το απέρριψα γτ δε θέλω πάλι γελοιότητες με τα πλαϊνά grip να τρέχουν οι κόλλες...

Επεξ/σία από Thrall7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα ιδέα. Βρήκα ότι ετοιμάζουν μια σειρά με lightweight ποντίκια τα οποία όμως δε μου αρέσουν καθόλου. Ελπίζω να ετοιμάζουν κι άλλα.

Αυτά τα διάτρητα(οποιασδήποτε εταιρίας) και ειδικά τόσο ελαφριά δεν μου κάνουν... κλικ.😏

Επεξ/σία από Thrall7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...