Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ErnestoGr είπε

με λίγο browsing αυτή τη στιγμή στο hwmonitor:

gpu: 34

ram: 30-33

System: 25

PCH: 30

MOS:30

ε μετά δεν έβαλαν καλά την ψύκτρα / πάστα. Αν θες να την ξαναβάλεις πες μας να σε βοηθήσουμε. Αλλά να αγοράσεις μια παστούλα (προτείνω mx4 για φθηνή)

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε

ε μετά δεν έβαλαν καλά την ψύκτρα / πάστα. Αν θες να την ξαναβάλεις πες μας να σε βοηθήσουμε. Αλλά να αγοράσεις μια παστούλα (προτείνω mx4 για φθηνή)

γιαυτόν τον λόγο ήθελα να μου το συναρμολογήσει κάποιος άλλος χαχα, μερικά σχόλια που είχα διαβάσει έλεγαν πως είναι κάπως μανούρα να μπει η συγκεκριμένη.

Επειδή τις καθημερινές δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ και το pc το περίμενα πως και πως μου χάλασε το Σάββατο. Από την εμπειρία σου υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσουν το λάθος τους ; και τι; να στειλω πίσω 20 κιλά κουτι και να μου το ξαναστείλουν πισω; θα θέλει 40 ευρώ μεταφορικά 

Έχω μια πάστα deep cool Z3 οπότε αν είναι να το κάνω μόνος μου θα βάλω αυτή , και απότι κατάλαβα δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ErnestoGr είπε

γιαυτόν τον λόγο ήθελα να μου το συναρμολογήσει κάποιος άλλος χαχα, μερικά σχόλια που είχα διαβάσει έλεγαν πως είναι κάπως μανούρα να μπει η συγκεκριμένη.

Επειδή τις καθημερινές δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ και το pc το περίμενα πως και πως μου χάλασε το Σάββατο. Από την εμπειρία σου υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσουν το λάθος τους ; και τι; να στειλω πίσω 20 κιλά κουτι και να μου το ξαναστείλουν πισω; θα θέλει 40 ευρώ μεταφορικά 

Έχω μια πάστα deep cool Z3 οπότε αν είναι να το κάνω μόνος μου θα βάλω αυτή , και απότι κατάλαβα δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω 

Οχι επειδή θα σου πουνε παίξε ενα Game και στειλε θερμοκρασίες. Σε game θα πάει max 75 οπότε θα σου πούνε "μέσα στα όρια είναι" 

η dark rock είναι σχετικά εύκολο να μπει να σου πω επειδή έκαναν τρύπες για να περνάει κατσαβίδι

Δημοσ.

Λογικά θα είναι πολύ εύκολο να βγάλεις την ψύκτρα. Βγάζεις το δεξί καπάκι και μάλλον βλέπεις απευθείας τις βίδες που κρατάνε την ψύκτρα πάνω στο mobo.

Δημοσ.

απο πίσω δεν βλέπω κάτι, 

πρέπει να βγάλεις τα σύρματα που κρατάνε τους ανεμιστήρες (κιτρινο) για να βγει το μεσαιο fan και μετά όπως λες ξεβιδώνεις με το μακρύ κατσαβίδι τις 2 βίδες, πριν προσπάθησα για λίγο αλλά τα παράτησα για να ψάξω αν ειναι όντως σωστές οι θερμοκρασίες μπας και γλιτώσω να ξηλώνω την μητρική 

IMG_1912.jpg

IMG_1913.jpg

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ErnestoGr είπε

απο πίσω δεν βλέπω κάτι, 

πρέπει να βγάλεις τα σύρματα που κρατάνε τους ανεμιστήρες (κιτρινο) για να βγει το μεσαιο fan και μετά όπως λες ξεβιδώνεις με το μακρύ κατσαβίδι τις 2 βίδες, πριν προσπάθησα για λίγο αλλά τα παράτησα για να ψάξω αν ειναι όντως σωστές οι θερμοκρασίες μπας και γλιτώσω να ξηλώνω την μητρική 

IMG_1912.jpg

IMG_1913.jpg

δεν χρειάζεται να βγάλεις backplate. Βγάζεις φαν, βγάζεις καπάκι, ξαναβγάζες φαν, ξεβιδώνεις τις μικρές βιδούλες στο βάθος πάνω από την cpu. 

Κοίτα να τρέξεις κανενα prime να ζεστάνεις πάστα πριν το βγάλεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ! τελικά ο "μάστορας" δεν είχε βγάλει την προστατευτική ζελατίνα

αυτή τη στιγμή έχω 30 idle  , 40 με λίγο browsing και 67 με stress cpu 3-4 λεπτά 

IMG_1917.jpg

IMG_1918.jpg

IMG_1919.jpg

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 4
Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

3 λεπτά πριν, ErnestoGr είπε

Ευχαριστώ πολύ ! τελικά ο "μάστορας" δεν είχε βγάλει την προστατευτική ζελατίνα

αυτή τη στιγμή έχω 30 idle  , 40 με λίγο browsing και 67 με stress cpu 3-4 λεπτά 

IMG_1917.jpg

IMG_1918.jpg

IMG_1919.jpg

με γεια χαχαχα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

να πω την αμαρτία μου βγάζοντας το αυτοκόλλητο είχε ομοιόμορφο φιλμ από πάστα και την άφησα όπως ήταν.

btw το pbo που είχα απενεργοποιήσει να το αφήσω ως έχει ή να το κάνω auto ?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ErnestoGr είπε

να πω την αμαρτία μου βγάζοντας το αυτοκόλλητο είχε ομοιόμορφο φιλμ από πάστα και την άφησα όπως ήταν.

btw το pbo που είχα απενεργοποιήσει να το αφήσω ως έχει ή να το κάνω auto ?

βάλτο auto, δίνει λίγο boost παραπάνω. Η ψύκτρα είναι θηρίο μην φοβάσαι θερμοκρασίες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

βάλτο auto, δίνει λίγο boost παραπάνω. Η ψύκτρα είναι θηρίο μην φοβάσαι θερμοκρασίες

ευχαριστώ πολύ για το support, ρωτάω επειδή δεν θέλω να θυσιάζω durability και αξιοπιστία για χάρη λίγο παραπάνω ταχύτητας

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ErnestoGr είπε

ευχαριστώ πολύ για το support, ρωτάω επειδή δεν θέλω να θυσιάζω durability και αξιοπιστία για χάρη λίγο παραπάνω ταχύτητας

οχι τίποτα δεν θυσιάζεις. Στο auto δεν δίνει παραπάνω ρεύμα, απλά αλλάζει τον αλγόριθμο.

ΕΠίσης παίρνα τους τελευταίους chipset drivers από το site της amd

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

οχι τίποτα δεν θυσιάζεις. Στο auto δεν δίνει παραπάνω ρεύμα, απλά αλλάζει τον αλγόριθμο.

ΕΠίσης παίρνα τους τελευταίους chipset drivers από το site της amd

τους τελευταίους drivers τους είχα εγκατεστημένους από την πρώτη στιγμή

προσωπικά εντυπωσιάστηκα από τις θερμοκρασίες, που δεν ξεπερνάνε τους 30 βαθμούς με browsing, ενεργοποιώντας το silent mode από το msi dragon center. Βάζει μεν κόφτη στην cpu στα 2200 αλλά για απλές εργασίες δεν νομίζω να καταλαβαίνεις διαφορά. Στο balanced είμαι 10 -15 βαθμούς πάνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...