Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, PhoneKiller είπε Η αίτηση γράφει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ απο μέσα Αυγούστου. Μετά απο πόσα χρόνια θα κάνουν κατάθεση τα χρήματα? 😏 Εμένα απο την στιγμή που έγινε η εκκαθάριση, μέσα σε 10 εργάσιμες μπήκαν τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apache48 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 8/9/2021 στις 12:12 ΠΜ, PhoneKiller είπε Η αίτηση γράφει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ απο μέσα Αυγούστου. Μετά απο πόσα χρόνια θα κάνουν κατάθεση τα χρήματα? 😏 Και σε εμένα αυτό γράφει από 9 Αυγούστου 2021. Χρήματα στο λογαριασμό δεν έχουν μπει. 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apache48 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 9/9/2021 στις 3:13 ΠΜ, apache48 είπε Και σε εμένα αυτό γράφει από 9 Αυγούστου 2021. Χρήματα στο λογαριασμό δεν έχουν μπει. 🙂 Συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης. Στην ιστοσελίδα eservices του ΕΟΠΥΥ, αν πας στα Ατομικά Αιτήματα Παροχών και υπάρχει εκεί το αίτημα σου, πιο δίπλα έχει ένα πλαίσιο που λέει Προβολή Απόφασης Παροχής Ατομικού Αιτήματος. Σε εκείνο το πλαίσιο κάποια στιγμή θα εμφανιστεί ένα μπλε εικονίδιο. Σε εμένα εμφανίστηκε σήμερα. Το πατάς για να ανοίξει η Απόφαση Παροχής Ατομικού Αιτήματος. Από την ημερομηνία που αναγράφει το αρχείο που θα ανοίξει, τα χρήματα θα κατατεθούν εντός των επόμενων 10 εργάσιμων ημερών, βάση της υποσημείωσης στο τέλος του αρχείου. Εμένα αναγράφει ημερομηνία 8/9/2021, άρα τις επόμενες μέρες θα πρέπει να εμφανιστούν τα χρήματα της αποζημίωσης. Για να δούμε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, apache48 είπε Από την ημερομηνία που αναγράφει το αρχείο που θα ανοίξει, τα χρήματα θα κατατεθούν εντός των επόμενων 10 εργάσιμων ημερών Εγω κατέθεσα τα δικαιολογητικά στις 7/9, και στις 10/9 βγήκε η εγκριτική απόφαση για την αποζημίωση εντός 10 ημερών! Μάλλον είμαι περίπτωση, γιατί διαβάζω ότι άλλοι περιμένουν 2-3 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 παιδια καθε ποτε δικαιουμαστε γυαλια ορασεως μυωπιας? εκανα αγορα με επιδοτηση 100 ευρω πριν 2 χρονια! ΕΟΠΠΥ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, PedroG είπε παιδια καθε ποτε δικαιουμαστε γυαλια ορασεως μυωπιας? εκανα αγορα με επιδοτηση 100 ευρω πριν 2 χρονια! ΕΟΠΠΥ... Κάθε 4 χρόνια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Autodidaktos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σε ολους! Μια ερώτηση, τα 4 χρόνια αφορουν ολοκληρο το ημερολογιακο ετος ή αυστηρά από την τελευταια ημερομηνια εκκαθαρισης και έπειτα? Πχ η τελευταία μου εκκαθάριση ειναι 28/11/2017. Μπορώ να βγάλω καινούρια συνταγή τώρα (γενικά στο '21) ή πρέπει να περιμένω να πάει Δεκέμβρης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 17/9/2021 στις 8:37 ΠΜ, Autodidaktos είπε Γεια σε ολους! Μια ερώτηση, τα 4 χρόνια αφορουν ολοκληρο το ημερολογιακο ετος ή αυστηρά από την τελευταια ημερομηνια εκκαθαρισης και έπειτα? Πχ η τελευταία μου εκκαθάριση ειναι 28/11/2017. Μπορώ να βγάλω καινούρια συνταγή τώρα (γενικά στο '21) ή πρέπει να περιμένω να πάει Δεκέμβρης? Απο 29/11/2021 και μετα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Μέσα Αυγούστου η αίτηση, 9/9 εκκαθάριση, 22/9 πίστωση στο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ που την έκανα την αίτηση στην Αθήνα αρχές Ιουλίου ακόμα τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antchav Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, εχω κάνει αίτηση για αποζημιωση οπτικων απο Μάιο ξέρει κανεις τι παίζει γιατι δεν εχει εκκαθαριστει ακομα σε εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myopticiangr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ως ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ δικαιούμαστε 100€ κάθε 4 χρόνια και για τα παιδιά κάθε 2 χρόνια. Δείτε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σήμερα https://www.myoptician.gr/eoppy-gyalia-dikaioume-xrimata/ και δείτε τα βήματα της ηλεκτρονικής υποβολής στο eopyy.gov.gr Οδηγός βήμα - βήμα https://www.myoptician.gr/diadikasia-gia-apozimiosi-tou-eopyy/ Η εμπειρία του 2021 λέει οτι όποιος καταθέτει απευθείας στον ΕΟΠΥΥ όπως παλιά, παίρνει τα χρήματα νωρίτερα... (ύστερα από δείγμα 100+ αιτήσεων που έχουμε δει) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από myopticiangr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z3et Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη παρέα, μια γρήγορη ερώτηση σχετική/άσχετη. Εχει κλείσει κάποιος απο εσάς ηλεκτρονικά απο το ΗΔΙΚΑ το ραντεβού με τον οφθαλμίατρο (σε ΙΚΑ); Λειτουργεί; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από z3et Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, z3et είπε Καλησπέρα στη παρέα, μια γρήγορη ερώτηση σχετική/άσχετη. Εχει κλείσει κάποιος απο εσάς ηλεκτρονικά απο το ΗΔΙΚΑ το ραντεβού με τον οφθαλμίατρο (σε ΙΚΑ); Λειτουργεί; Λειτουργεί ναι. Γιατί να μη λειτουργεί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, z3et είπε Καλησπέρα στη παρέα, μια γρήγορη ερώτηση σχετική/άσχετη. Εχει κλείσει κάποιος απο εσάς ηλεκτρονικά απο το ΗΔΙΚΑ το ραντεβού με τον οφθαλμίατρο (σε ΙΚΑ); Λειτουργεί; Φυσικά λειτουργεί, απλά για να βρεις κάποιον διαθέσιμο σύντομα, θα πρέπει να ψάξεις σε όλα τα Κ.Υ του νομού. Είχα κλείσει από το βράδυ για την επόμενη μέρα το πρωί αρκετά εύκολα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα