JDimi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Στα δικά μου τα χρήματα μπήκαν σε λιγότερο από 2 μήνες. Από όταν μου ήρθε το μήνυμα ότι εγκρίθηκε νομίζω σε περίπου 20 ημέρες μπήκαν και τα χρήματα στον λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Πηρα τηλ να ρωτήσω τι γίνεται και μου ειπαν οτι τωρα εκκαθαριζονται του Δεκεμβριου Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagsfyr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Στις 18/3/2021 στις 3:56 ΜΜ, DeathBoy είπε Φίλε καλησπέρα!κι εγώ 10/3 έλαβα το μήνυμα και την ενημέρωση για την εκκαθάριση. Ωστόσο ακόμα χρήματα δεν έχω δεί...εσύ τα έχεις πάρει? Καλησπέρα. Σήμερα μπήκαν σε μένα τα χρήματα στην τράπεζα!😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Kostantinos_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δικαιούμαι τα 100 ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ ή ισχύει μόνο για γυαλιά οράσεως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μονο για γυαλια ορασεως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, _Kostantinos_ είπε Δικαιούμαι τα 100 ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ ή ισχύει μόνο για γυαλιά οράσεως; Γενικά μπορείς να πάρεις γυαλιά ηλίου με φακούς μυωπίας και να στα καλύψει. Αλλά μπορείς να συνεννοηθείς με κατάστημα, να σου κόψει απόδειξη για γυαλιά οράσεως και να πάρεις γυαλιά ηλίου. Φυσικά θέλει συνταγή γιατρού σε κάθε περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 47 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Γενικά μπορείς να πάρεις γυαλιά ηλίου με φακούς μυωπίας και να στα καλύψει. Αλλά μπορείς να συνεννοηθείς με κατάστημα, να σου κόψει απόδειξη για γυαλιά οράσεως και να πάρεις γυαλιά ηλίου. Φυσικά θέλει συνταγή γιατρού σε κάθε περίπτωση. Υπόψην όμως ότι παλιά (προ 2ετίας) πήγαινες με τα (καινούργια) γυαλιά για έλεγχο όταν έδινες το χαρτί, τώρα με covid βέβαια δε ξέρω τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Υπόψην όμως ότι παλιά (προ 2ετίας) πήγαινες με τα (καινούργια) γυαλιά για έλεγχο όταν έδινες το χαρτί, τώρα με covid βέβαια δε ξέρω τι παίζει Προ 7 ετιας ίσα ίσα που ακούμπησα στον πάγκο της υπαλλήλου την απόδειξη , είπα ΑΜΚΑ και έφυγα. Βέβαια περίμενα στην ουρά κάνα 3 ωρο+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Πέρισυ πήγα στον οφθαλμίατρο για να γράψει την συνταγή. Μετά πήγα σε κατάστημα οπτικών όπου με την συνταγή και το ΑΜΚΑ συμπλήρωσαν ένα δικό τους χαρτί. Λόγο covid έχουν καταργήσει τον ενδιάμεσο ελεχτή. (ευτυχώς) Μετά με όλα τα χαρτιά πήγα στον ΕΟΠΥΥ όπου συμπλήρωσα μία αίτηση για αποζημίωση, αυτά όλα έγιναν έξω από το κτίριο στο όρθιο. Μετά περίμενα κάνα 3-4μηνο μέχρι να δώ τα λεφτά στον λογαριασμό. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Στις 28/2/2021 στις 1:08 ΠΜ, Strategos είπε Με λίγα λόγια εγώ πότε δικαιούμαι να πάρω πάλι γυαλιά; 7/7/21 που πήρε πρωτόκολο ή 01/02/2022 που βγήκε ο αριθμός απόφασης; Ξέρει κανείς πότε πρέπει να κλείσω ραντεβού? Μετά τις 7/7 ή δεν παίζει ρόλο πότε θα πας στον οπτικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Εμένα ο αριθμός πρωτοκόλλου και απόφασης έχουν διαφορά 1 χρόνο. Το σωστό είναι να κοιτάει πρωτοκόλλου αλλιώς θα περιμένω άλλον ένα χρονο.Ξέρει κανείς? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 αδερφια δεν εχω βιβλιαριο τραπεζης... χρονια εχω να πιασω στα χερια μου μονο web banking τα κανω ολα... τι επισυναπτω για να κανω δουλεια μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BarcodeCrew Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε αδερφια δεν εχω βιβλιαριο τραπεζης... χρονια εχω να πιασω στα χερια μου μονο web banking τα κανω ολα... τι επισυναπτω για να κανω δουλεια μου? Εφοσον δεν εχεις βιβλιαριο ,λεει βεβαιωση αλλου εγγραφου ,που πιστοποει τον αριθμο IBAN που καταχρησατε. Γιατι το συστημα σε βαζει να συμπληρωσεις στα στοιχεια και το IBAN με το χερι. Τωρα αυτο το αλλο εγγραφο ,δεν μπορω να καταλαβω ,μαλλον να στο δωσει η τραπεζα ....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas _mp Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε αδερφια δεν εχω βιβλιαριο τραπεζης... χρονια εχω να πιασω στα χερια μου μονο web banking τα κανω ολα... τι επισυναπτω για να κανω δουλεια μου? Εγώ φίλε μου έστειλα print screen από το e banking του λογαριασμού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 16/1 εκανα την αιτηση,σημερα 22/4 εγκριθηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα