andreaspA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 31/5/2024 στις 6:42 ΜΜ, Pepe_Frog είπε Δικαιούνται οι ανασφάλιστοι επιδότηση στα γυαλιά; Μου έγραψαν μεν συνταγή από ΕΟΠΠΥ και πήγα σε οπτικό και μου είπε ότι δε δικαιούμαι και τα πληρώνω όλα εγώ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να απευθυνθώ κάπου; ε μα εισαι ανασφαλιστος. Ε μα εχεις περιθαλψη και την πληρωνουμε οι υπολοιποι που πληρωνουμε εισφορες. Θεωρεις λογικο και πιθανο να πληρωσουμε και τα γυαλια σου ? Καλα σου ειπε ο οπτικος. Δεν δικαιουσαι γυαλια. Αυτο που μπορεις να κανεις, ειναι να ασφαλιστείς. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2024 από andreaspA 1
Zoel1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Στις 18/6/2021 στις 7:39 ΜΜ, The_Judas είπε 27/5/2021 αίτηση, απόφαση έγκρισης 1/6/2021, κατάθεση των 100 ευρώ στον λογαριασμό μου από τον ΕΟΠΥΥ στις 15/6/2021. Μια χαρά η ηλεκτρονική διαδικασία. https://www.moh.gov.gr/articles/health/anaptyksh-monadwn-ygeias/3999-prosbash-twn-anasfalistwn-sto-dhmosio-systhma-ygeias Στις 4/6/2021 στις 1:54 ΜΜ, tasos41997 είπε Δικαιουμαι γυαλια ορασεως ως ανασφαλιστος αλλα εχοντας ασφαλεια με τον νομο Νόμος 4368/2016 Αρθρο 33; Ειναι ο νομος του 2016 που ειχε βγει και δικαιουμαι γενικως δωρεαν φαρμακα αλλα δεν γνωριζω αν δικαιουμαι και γυαλια ορασεος Τελικά δικαιούσαι?? Έχω τον θείο μου και θα ήθελα να μάθω
tasos41997 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 11 hours ago, Zoel1 said: Τελικά δικαιούσαι?? Έχω τον θείο μου και θα ήθελα να μάθω Πριν μερικά χρόνια είχα πάει στο ΙΚΑ με εξέτασε η οφθαλμίατρος και το δικαιούμουν. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα ή όχι.
naimore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 εμεις ποτε θα... εκκαθαριστουμε; απο 24/5 μπηκε στο πρωτοκολλο, παμε για 2μηνο :S
naimore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 On 28/07/2021 at 13:28, Guest said: Τηλέφωνο δεν σηκώνει κανένας αλλά ούτε απαντάνε και στα email. Τον Μάιο που μίλησα σε ποιο email εστειλες; οταν λες "μιλησα" πως μιλησες;
navagr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ημ/νία Δημιουργίας Αρχείου Τραπέζης 1/10 ποτε θα πληρωθώ? Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2024 από navagr
MikeJ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 On 10/03/2024 at 17:56, paparachi said: Απαντώ στον εαυτό μου μήπως φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλον. Έκανα το 1ο, δηλαδή ξαναέκανα την αίτηση βάζοντας Ταχυδρομικό Κώδικα. Αμαρουσίου και εγκρίθηκε κανονικά. Τώρα περιμένω να μπουν τα χρήματα, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Καλή συνέχεια και καλά ξεμπερδέματα σε όλους! 😎 Δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση αλλά πρόσεξα ότι επάνω στη γνωμάτευση μου έχουν βάλει μία τυχαία διεύθυνση στο Περιστέρι που δεν την αναγνωρίζω καν. Τώρα εγώ πρέπει στην αίτηση να βάλω τον ίδιο ΤΚ με τη τυχαία διεύθυνση πάνω στη γνωμάτευση αντί για το κανονικό ΤΚ μου; Εσύ δηλαδή είχες γνωμάτευση που είχε πάνω ΤΚ Αμαρουσίου ενώ μένεις Αθήνα και στην αίτηση είχες βάλει τον αληθινό σου ΤΚ Αθηνών και στην απεριψαν;
paparachi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Στις 13/11/2024 στις 3:39 ΜΜ, MikeJ είπε Δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση αλλά πρόσεξα ότι επάνω στη γνωμάτευση μου έχουν βάλει μία τυχαία διεύθυνση στο Περιστέρι που δεν την αναγνωρίζω καν. Τώρα εγώ πρέπει στην αίτηση να βάλω τον ίδιο ΤΚ με τη τυχαία διεύθυνση πάνω στη γνωμάτευση αντί για το κανονικό ΤΚ μου; Εσύ δηλαδή είχες γνωμάτευση που είχε πάνω ΤΚ Αμαρουσίου ενώ μένεις Αθήνα και στην αίτηση είχες βάλει τον αληθινό σου ΤΚ Αθηνών και στην απεριψαν; Κάπως έτσι, αλλά μην κοιτάς μόνο την διεύθυνση, δες την ΠΕΔΙ που γράφει στο site του ΕΟΠΥΥ που κάνεις την αίτηση. Αυτή είναι η Περιφερειακή Διεύθυνση που σε έχουν κατατάξει. Μπορείς να βάλεις ΤΚ οποιασδήποτε περιοχής ανήκει στην ΠΕΔΙ που γράφει. Αν δηλαδή το σπίτι σου είναι στην ίδια ΠΕΔΙ με αυτήν στο site είσαι οκ, βάζεις τον κανονικό σου ΤΚ. Η δική μου ΠΕΔΙ ήταν της Αγ.Παρασκευής ενώ μένω κέντρο, μου απέρριψαν την αίτηση, μετά έβαλα ΤΚ Αμαρουσίου επειδή το Μαρούσι υπάγεται εκεί και εγκρίθηκε. (Βάζω και φωτο που φαίνεται η ΠΕΔΙ μήπως κάποια/ος την ψάχνει) Συγνώμη, άργησα πολύ να δω την ερώτηση σου.αλλά αν ακολούθησες το προηγούμενο σχόλιο μου, θα το έχεις λύσει μάλλον το θέμα.
MikeJ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, paparachi said: Κάπως έτσι, αλλά μην κοιτάς μόνο την διεύθυνση, δες την ΠΕΔΙ που γράφει στο site του ΕΟΠΥΥ που κάνεις την αίτηση. Αυτή είναι η Περιφερειακή Διεύθυνση που σε έχουν κατατάξει. Μπορείς να βάλεις ΤΚ οποιασδήποτε περιοχής ανήκει στην ΠΕΔΙ που γράφει. Αν δηλαδή το σπίτι σου είναι στην ίδια ΠΕΔΙ με αυτήν στο site είσαι οκ, βάζεις τον κανονικό σου ΤΚ. Η δική μου ΠΕΔΙ ήταν της Αγ.Παρασκευής ενώ μένω κέντρο, μου απέρριψαν την αίτηση, μετά έβαλα ΤΚ Αμαρουσίου επειδή το Μαρούσι υπάγεται εκεί και εγκρίθηκε. (Βάζω και φωτο που φαίνεται η ΠΕΔΙ μήπως κάποια/ος την ψάχνει) Συγνώμη, άργησα πολύ να δω την ερώτηση σου.αλλά αν ακολούθησες το προηγούμενο σχόλιο μου, θα το έχεις λύσει μάλλον το θέμα. Να σαι καλά. Τελικά τα πήρα τα λεφτά βάζοντας εξαρχής τον άκυρο ΤΚ Περιστερίου που είχε επάνω η γνωμάτευση. Αν και ήταν ρίσκο θεώρησα καλύτερη επιλογή αυτή ώστε να ταιριάζει με τη γνωμάτευση. Τώρα δεν έχω ιδέα πώς βρέθηκε αυτή η διεύθυνση συνδεδεμένη με εμένα. Δεν έχω μείνει ποτέ Περιστέρι κλπ. Στο ιατρείο (δημόσιο) που έγραψαν τη γνωμάτευση είχα πάει και ζήτησα να μου το αλλάξουν γιατί θα έχω πρόβλημα και δε το δέχονταν με τίποτα (ότι δε γίνεται) λέγοντας ότι Α) δεν παίζει ρόλο ο τκ βάλε ότι θες, είναι τυπικο, δεν έχει απορριφθεί ποτέ αίτηση (που προφανώς δεν ισχύει όπως μάθαμε εδώ μέσα). Β) Δε βάζουμε διεύθυνσεις στη τύχη, η διεύθυνση προκύπτει αυτόματα από το ΑΜΚΑ σου (που επίσης δε μπορώ να πιστέψω αφού αυτή τη διεύθυνση πρώτη φορά τη βλέπω στη ζωή μου και όλα μου τα στοιχεία είναι επικαιροποιημενα παντού). Τώρα από εκεί και πέρα ίσως οι περιπτώσεις όπως η δική σου με απόρριψη λόγω αναντιστοιχίας ΤΚ μάλλον είναι σπάνιες και ακραίες από κάποιους κολλημένους υπαλλήλους που ξύπνησαν στραβά γιατί στη πράξη όπως αποδείχτηκε με εμένα μια χαρά περνάει και σε άλλο ΠΕΔΥ από το τόπο κατοικίας και στο ιατρείο όταν τους το έλεγα ότι γνωρίζω περίπτωση που έφαγε άκυρο για αυτό το λόγο με κοιτούσαν σαν εξωγήινο και έλεγαν ότι πρώτη φορά το ακούνε (σε αυτό φάνηκαν ειλικρινείς, άσχετα με το αν είχαν άδικο).
jack124 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Αν βάλεις λάθος αρχείο καταλάθος τι γινεται? πάω στο κατάστημα που πήρα τα γυαλιά και το επαναφέρουμε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα