Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Γνωριζει κανεις εαν ληγει η συνταγη απο τον οφθαλμιατρο; Την εχω εδω και 1.5 μηνα. Η γνωμάτευση παροχών ΕΚΠΥ έχει διάρκεια έναν μήνα.
Witcher1st Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 16 hours ago, Mrs. Hyde said: Η γνωμάτευση παροχών ΕΚΠΥ έχει διάρκεια έναν μήνα. Φτου.. Αντε παλι να παω σε οφθαλμιατρο.. BTW. μπορω καπου να δω την γνωματευση ηλεκτρονικα; Στην εφαρμογη myhealth δε δειχνει κατι. Δεν θα επρεπε;
paparachi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Στις 16/1/2024 στις 10:32 ΜΜ, paparachi είπε Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο Johnnyf95 στην σελίδα 13. Μένω σε διαφορετικό δήμο από εκεί που είμαι δημότης. Μου ήρθε απόρριψη με το εξής μήνυμα: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΑΝ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Ε1 ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΔΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Έτσι ακριβώς, με κεφαλαία, χωρίς σημεία στίξης και χωρίς πολλές διευκρινήσεις. Έχετε καμία ιδέα τι να κάνω; 1/ να βάλω Τ.Κ της προηγούμενης κατοικίας μου ελπίζοντας πως θα πάει εκεί που θέλουν; 2/ να καταθέσω Ε1 (αλλά πως αφού μπορώ να καταθέσω μόνο 2 έγγραφα;) 3/ να ξεχάσω ότι ζούμε στο 2024 και αν αρχίσω τις επισκέψεις στις ΠΕΔΥ; 4/ κάτι άλλο; @Johnnyf95 εσύ πώς το έλυσες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 😁 Απαντώ στον εαυτό μου μήπως φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλον. Έκανα το 1ο, δηλαδή ξαναέκανα την αίτηση βάζοντας Ταχυδρομικό Κώδικα. Αμαρουσίου και εγκρίθηκε κανονικά. Τώρα περιμένω να μπουν τα χρήματα, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Καλή συνέχεια και καλά ξεμπερδέματα σε όλους! 😎 1
juggler Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Την καλησπερα μου!Μπορει καποιος να μου δωσει μια βοηθεια? Βγηκε η γνωματευση στις 31/8/23 για τα οπτικα και μεσα στον Σεπτεμβρη τα εφτιαξα και κοπηκε και η αποδειξη.Ως εδω οκ.Επειδη ομως ηταν η πρωτη φορα που χρειαστηκα γυαλια και η πωλητρια στα οπτικα μου ειπε πως όποτε και να υπαβαλλω την αιτηση δεν υπαρχει προβλημα(κακως που δεν το εψαξα παραπαερα εννοειται),εντελει την υπεβαλλα σημερα.Το ερωτημα μου ειναι: Η προθεσμια ειναι εντος 6μηνων απο την εναρξη της γνωματευσης ή απο τη ληξη της διαρκειας της?Γιατι αν ισχυει το πρωτο τοτε δεν την προλαβα Ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2024 από juggler
vagos789 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Στις 13/3/2024 στις 9:14 ΜΜ, juggler είπε Το ερωτημα μου ειναι: Η προθεσμια ειναι εντος 6μηνων απο την εναρξη της γνωματευσης ή απο τη ληξη της διαρκειας της? Νομιζω οτι αν διαβασεις προσεκτικα οτι εσυ ο ιδιος εγραψες,θα εχεις την απαντηση σου "Ληξη διαρκειας"
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Εγω επειδή έχω ασφάλιση μέσω του πατέρα μου δικαιούμαι να πάρω γυαλιά μέσω ΕΟΠΥ;
sstratos Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 24 λεπτά πριν, Manefs23 είπε Εγω επειδή έχω ασφάλιση μέσω του πατέρα μου δικαιούμαι να πάρω γυαλιά μέσω ΕΟΠΥ; Eισαι προστατευόμενο μέλος ? Εαν ναι , τότε δικαιούσαι (αν και την αιτηση θα την κανει ο πατέρας σου μεσω του δικου του taxisnet)
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 4 λεπτά πριν, sstratos είπε Eισαι προστατευόμενο μέλος ? Εαν ναι , τότε δικαιούσαι (αν και την αιτηση θα την κανει ο πατέρας σου μεσω του δικου του taxisnet) Μπορώ να το δω κάπου αν είμαι προστατευόμενο μέλος; υπάρχει ηλικιακο όριο;
sstratos Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 https://www.idika.org.gr/EfkaServices/Application/MyDashboard.aspx μπες με κωδικους taxisnet τους δικους σου !! θα ζητησει και το αμκα σου. Στ κατω αριστερα μερος λεει "ασφαλιστική ικανοτητα" Εαν λέει "ασφαλισμενος" με ενα μεγαλο πρασινο tik ,και λεει "συμμετοχη για φαρμακα" -> βασει ταμειου ασφαλισης" , τότε δικαιουσαι. Πες μας τι γραφει εκει...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ! Δεν δικαιουμαι Γράφει συμμετοχη για φαρμακα 0%, τα αλλα ειναι κενα! 0% σημαίνει οτι δεν δικαιουμαι, σωστά; Επεξ/σία 21 Μαΐου 2024 από Manefs23
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Απο την ημέρα της απόφασης μέχρι την πληρωμή πόσο περίπου θέλει;
sstratos Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 6 ώρες πριν, Manefs23 είπε Ευχαριστώ! Δεν δικαιουμαι Γράφει συμμετοχη για φαρμακα 0%, τα αλλα ειναι κενα! 0% σημαίνει οτι δεν δικαιουμαι, σωστά; Κατω αριστερά , στο "κατάσταση" τι λέει ?? ανασφάλιστος με κοκκινο Χ ?? 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Απο την ημέρα της απόφασης μέχρι την πληρωμή πόσο περίπου θέλει; εαν τα χαρτιά ειναι εντάξει (αποδείξεις κτλ) και κάνεις σωστά την αιτηση ηλεκτρονικά , περιπου 25 ημέρες 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, sstratos είπε Κατω αριστερά , στο "κατάσταση" τι λέει ?? ανασφάλιστος με κοκκινο Χ ?? εαν τα χαρτιά ειναι εντάξει (αποδείξεις κτλ) και κάνεις σωστά την αιτηση ηλεκτρονικά , περιπου 25 ημέρες Η αίτηση έχει εγκριθεί. Βγηκε απόφαση
Pepe_Frog Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δικαιούνται οι ανασφάλιστοι επιδότηση στα γυαλιά; Μου έγραψαν μεν συνταγή από ΕΟΠΠΥ και πήγα σε οπτικό και μου είπε ότι δε δικαιούμαι και τα πληρώνω όλα εγώ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να απευθυνθώ κάπου;
ekrepali Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση αν ξέρει κανείς να απαντήσει... Στις παροχές ΕΟΠΠΥ (πχ γυαλιά οράσεως) όπου κάτω απ'τη ταυτότητα έχει κουτάκια να καταχωρήσει ο ασφαλισμένος την ημερομηνία έκδοσης και ημερομηνία λήξης ταυτότητας... αν η ταυτότητα είναι παλιά και έχει λήξει, προχωράει η αίτηση με κενά κουτάκια; Ή πρέπει να γραφτεί ψεύτικη ημερομηνία ότι λήγει πχ σε 5 χρόνια; Το έχει δοκιμάσει κανείς στη πράξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα