12Nikos123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Χρονια πολλα σε ολους! Επιγραμματικα… Γυαλια μυωπιας. Εγκριση: 15/4 Δημιουργια αρχειου τραπεζας: 26/4 (χθες). Ξερετε πότε θα πιστωθουν τα χρηματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Απ'ότι έχω καταλάβει αναλόγως το γραφείο ΕΟΠΠΥ και την περιοχή. Σε μένα έκαναν 4 μήνες να μπούν, σε άλλους έχω ακούσει από 1,5 μέχρι 5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12Nikos123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μολις δειτε «δημιουργια αρχειου τραπεζης», την επομενη ημερα πιστωνονται τα χρηματα. Αυτο συνεβη σε εμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 ποσο διαστημα κανει να γινει η εκκαθαριση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, johnmadgr είπε ποσο διαστημα κανει να γινει η εκκαθαριση? Ανάλογα το ΠΕ.ΔΙ. και το φόρτο εργασίας που έχει....ή τα τζιμάνια υπαλλήλους. Εμένα έκανε μόνο μια εβδομάδα. Στις 27/4/2022 στις 1:43 ΜΜ, 12Nikos123 είπε Χρονια πολλα σε ολους! Επιγραμματικα… Γυαλια μυωπιας. Εγκριση: 15/4 Δημιουργια αρχειου τραπεζας: 26/4 (χθες). Ξερετε πότε θα πιστωθουν τα χρηματα; Μέσα σε δέκα εργάσιμες λένε. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από chsam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Violeta1988 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Καλησπέρα δεν ξέρω αν γράφω σε σωστό ποστ!!!Έκανα αίτηση για γυαλιά της κόρης μου ηλεκτρονικα,στο τέλος μου έγραψε ότι η αίτηση καταχωρήθηκε και υπάρχει κ ένας αριθμός πρωτοκόλλου.Με πήρα όμως κάποια απάντηση αν η αίτηση έγινε σωστά .που μπορώ να το δω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Violeta1988 είπε Καλησπέρα δεν ξέρω αν γράφω σε σωστό ποστ!!!Έκανα αίτηση για γυαλιά της κόρης μου ηλεκτρονικα,στο τέλος μου έγραψε ότι η αίτηση καταχωρήθηκε και υπάρχει κ ένας αριθμός πρωτοκόλλου.Με πήρα όμως κάποια απάντηση αν η αίτηση έγινε σωστά .που μπορώ να το δω? Ευχαριστώ Στον ΕΟΠΥΥ και πιο συγκεκριμένα στον "Φάκελο Ασφάλισης Υγείας". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Violeta1988 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Στον ΕΟΠΥΥ και πιο συγκεκριμένα στον "Φάκελο Ασφάλισης Υγείας". Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση,πάτησα πήγα ατομικά αίτημα μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louromanosjr Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Violeta1988 είπε Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση,πάτησα πήγα ατομικά αίτημα μετά? Δεν εμφανίζεται στα ατομικά αιτήματα παροχών; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από louromanosjr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badguy30 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά είχα κάνει ένα λάθος κ μ στάλθηκε να τα ξανά κάνω από την αρχή,αλλά μόλις είδα ότι έκανα κ άλλο λάθος 😂 έβαλα λάθος τκ θα γίνει κάτι;😂Την πρώτη φορά δεν μ ανέφεραν ότι έκανα λάθος το ΤΚ. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από badguy30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Violeta1988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Στις 27/5/2022 στις 3:02 ΠΜ, badguy30 είπε Παιδιά είχα κάνει ένα λάθος κ μ στάλθηκε να τα ξανά κάνω από την αρχή,αλλά μόλις είδα ότι έκανα κ άλλο λάθος 😂 έβαλα λάθος τκ θα γίνει κάτι;😂Την πρώτη φορά δεν μ ανέφεραν ότι έκανα λάθος το ΤΚ. Μετα από πόσο καιρό πήρατε απάντηση? Στις 27/5/2022 στις 2:43 ΠΜ, louromanosjr είπε Δεν εμφανίζεται στα ατομικά αιτήματα παροχών; Ευχαριστώ την βρήκα την αίτηση αλλά μάλλον ούτε που την έχουν δει Να ρωτήσω εγώ έστειλα την απόδειξη αγοράς ,την βεβαίωση από τον οπτικό και λογαριασμό τραπέζης ,ήθελε κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pluss Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Violeta1988 είπε Να ρωτήσω εγώ έστειλα την απόδειξη αγοράς ,την βεβαίωση από τον οπτικό και λογαριασμό τραπέζης ,ήθελε κάτι άλλο? Όχι, αυτά αρκούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 θυμήθηκα ότι περιμένω και εγώ να πάρω τα χρήματά μου.. από 30/4 η αίτηση, είναι σε κατάσταση "MH ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ" (058 ΠΕ.ΔΙ. ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louromanosjr Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Violeta1988 είπε Ευχαριστώ την βρήκα την αίτηση αλλά μάλλον ούτε που την έχουν δει 'Εχει να κάνει με την εκάστοτε Περιφερειακή Διευθύνση (ΠΕ.ΔΙ.) όπως έχουν αναφέρει τα παιδιά εδώ. Εγώ προσωπικά έκανα αίτηση στις 8/5/22 στο ΠΕ.ΔΙ Χανίων και βγήκε η εγκριτική απόφαση στις 24/5/22. Περιμένω τώρα να καταθέσουν τα λεφτά, πράγμα που αναφέρει στην απόφαση πως συμβαίνει εντός 10 εργασίμων ημερών🤞. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από louromanosjr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Έκανα και εγω αίτηση που βλέπω την πορεία της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα