christos4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Έκανα και εγω αίτηση που βλέπω την πορεία της; μπαίνεις εδώ με taxis, μετά ΑΜΚΑ κλπ https://eservices.eopyy.gov.gr/eHealthInsuranceRecordInsPerson/login.xhtml και μετά στο κόκκινο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, christos4 είπε μπαίνεις εδώ με taxis, μετά ΑΜΚΑ κλπ https://eservices.eopyy.gov.gr/eHealthInsuranceRecordInsPerson/login.xhtml και μετά στο κόκκινο Εκεί μπήκα να κάνω την αίτηση για να πάρω τα 100 ευρώ τους ανέβασα και τα αρχεία που ήθελαν τώρα για την πορεία της αίτησης που θα πάω που θα την βλέπω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εκεί μπήκα να κάνω την αίτηση για να πάρω τα 100 ευρώ τους ανέβασα και τα αρχεία που ήθελαν τώρα για την πορεία της αίτησης που θα πάω που θα την βλέπω; Στα ατομικά αιτήματα παροχών βλέπεις το ιστορικό των αιτήσεων και την κατάστασή τους. Screenshot από mobile view , σε εμένα πχ λέει κατάσταση "μη εκκαθαρισμενο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, christos4 είπε Στα ατομικά αιτήματα παροχών βλέπεις το ιστορικό των αιτήσεων και την κατάστασή τους. Screenshot από mobile view , σε εμένα πχ λέει κατάσταση "μη εκκαθαρισμενο" Μου έχει μόνο σαν τελευταίο τα γυαλιά της μικρής που πήραμε πριν 2 χρόνια το 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Είχα πάρει γυαλιά απο ΕΟΠΥ τον 7ο του 2018, πότε μπορώ να ξαναπάρω? Ισχύει η 4ετία που δεν ξέρω απο που το έχω ακούσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petreus Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Σωστά. Ισχύει η τετραετία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα στο κινητό. Εκδόθηκε εγκριτική απόφαση στην 057/2022/ΧΧΧΧ αίτηση ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. Ενημερωθείτε στο https://fay.eopyy.gov.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα στο κινητό. Εκδόθηκε εγκριτική απόφαση στην 057/2022/ΧΧΧΧ αίτηση ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. Ενημερωθείτε στο https://fay.eopyy.gov.gr εμενα δεν ηρθε μηνυμα αλλα εχει γινει εγκριτικη, ακομα δεν εχουν μπεις ομως τα λεφτα. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από johnmadgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, johnmadgr είπε εμενα δεν ηρθε μηνυμα αλλα εχει γινει εγκριτικη, ακομα δεν εχουν μπεις ομως τα λεφτα. Εμενα ενω ηρθε μηνυμα στην σελιδα η τελευταια ενημερωση ειναι για τα γυαλια της μικρης το 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Εμενα τελικα εχουν μπει τα λεφτα απο την Τριτη 7 του μηνα δεν τα ειχα δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2022 στις 4:10 ΜΜ, johnmadgr είπε εμενα δεν ηρθε μηνυμα αλλα εχει γινει εγκριτικη, ακομα δεν εχουν μπεις ομως τα λεφτα. 30 Απριλίου έκανα την αίτηση 6 Ιουνίου βγήκε η εγκριτική. 16 Ιουνίου έλαβα το SMS λεφτά δεν έχουν μπει ακόμα, αλλά με βάση την απόφαση (υπάρχει μέσα στο https://www.eopyy.gov.gr/ για να την δεις) θα μπουν μέσα σε 10 εργάσιμες, όπως έχει ξαναγραφτεί. Την Τρίτη είναι η 10η εργάσιμη.. ίδωμεν.. Η κατάσταση είναι στο "εκκαθαρισμένο ακόμα" Update: ημερομηνία αρχείου δημιουργίας αρχείων τραπέζης εμφανίστηκε σήμερα να είναι 19/6 (Κυριακή!) Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από christos4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 9/5 ειχα κανει την αιτηση σημερα μπηκαν τα 100 ευρω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Violeta1988 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2μηνες σχεδόν που έκανα την αίτηση και ακόμα δεν έχει γίνει η εκκαθάριση !!Τόσο πολύ αργούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 18/04/22 έκανα αίτηση 26/05/22 βγάλανε την απόφαση 07/06/22 δημιουργήθηκε το αρχείο τραπέζης Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από dhmak 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskpatra Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Χωρίς ασφαλιστική ικανότητα να φανταστώ δεν το δικαιούσαι το 100αρικο ετσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα