adi32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 enas filos thelei na steilei diafimistika emails se kathgories epagelmatwn toy ekswterikoy yparxei kapoio tetoio site me listes ?
george79 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 εχω την εντυπωση οτι ειναι παρανομο να αγοραζεις και να πουλας τετοιες λιστες....θεωρουνται προσωπικα δεδομενα. ειναι σαν τα κινητα τηλεφωνα που δεν μπορεις να παρεις τηλ την εταιρια και να ρωτησεις ποιος εχει το συγκεκριμενο νουμερο για παραδειγμα!
madsc Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Πας και γράφεσαι σε ένα site σαν οτιδήποτε. Κάπου στα ξεχασμένα κατατόπια του "πάτου" της σελίδας, υπάρχει ένα μικρό tick (πάντα checked εννοοείται) του στύλ: Θέλω να μου στέλεντε e-μέλια για: 1. 2. 3. [κατηγορίες ενδιαφερόντων] εσείς και οι συνεργάτες σας. Η διατύπωση διαφέρει από site σε site η ουσία είναι πάντα η ίδια: Συνεργάτες τους => Αυτοί που αγοράζουν τις λίστες τους :wink: Aυτό κατακριτέο ή μη είναι νομιμότατο (εμείς τους δώσατε την άδεια). (Όχι ότι δεν υπάρχουν και παρανομίες στο χώρο...) Υπάρχουν τέτοιες εταιρείες κάμποσες, μόνο που κάτα κύριο λόγο συμφέρει αν είσαι μεγάλη επιχείρηση. Δίνουν πολύ φθηνά το κάθε e-mail αλλά δίνουν πο-σό-τη-τες μόνο. Οπότε μιλάμε για επένδυση κεφαλαίου κατά κανόνα, και μια μηχανή να τα στέλνει φυσικά (εκτός αν θέλει να στείλεις 100.000 μέλια με το χέρι ), με τη "σύμφωνη" γνώμη του provider σου πάντα. sc
Highlander Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Με βλέπω να επενδύω ακόμα περισσότερα Euro ενάντια στο spam. :( :(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.