DjAkis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σκέφτομαι γτην αγορά της οθόνη LG 27UL500-W η δουλειά τής θα είναι για παιχνιδια στο pc τύπου Witcher 3 Assassin's creed για PS5 και φυσικά ταινίες και surfing στο διαδίκτυο φαίνεται Vfm τη γνώμη έχετε? τα χαρακτηριστικά της είναι https://www.skroutz.gr/s/18078582/LG-27UL500-W.html#specs Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από DjAkis
Sakiz105 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, DjAkis είπε Καλησπέρα σκέφτομαι γτην αγορά της οθόνη LG 27UL500-W η δουλειά τής θα είναι για παιχνιδια στο pc τύπου Witcher 3 Assassin's creed για PS5 και φυσικά ταινίες και surfing στο διαδίκτυο φαίνεται Vfm τη γνώμη έχετε? τα χαρακτηριστικά της είναι https://www.skroutz.gr/s/18078582/LG-27UL500-W.html#specs ξέρω δεν υπάρχουν πολλές, αλλα θα σου πρότεινα να βρεις οθόνη με hdmi 2.1 για να εκμεταλεύεσαι το freesync των ps5/xsx
DjAkis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 @Sakiz105 εχω αρκετά καλή τηλεόραση για το πσ5 οχι με hdmi 2.1 που εννοείται είναι σούπερ χρήσιμο θα ήθελα κάτι οικονομικό σχετικα
AStamelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα και απο εμένα, Για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα για την οθόνη του τίτλου, θα ήθελα και εγώ την γνώμη σας. Βλέπω ότι είναι αρκετά φτηνότερη , με τις αντίστοιχες και δεν έχω ιδέα για πιο λόγο γίνεται αυτό. Και εγώ θα παίζω μη-competitive solo games , κατα κύριο λόγο. Αλλά θα ήθελα ωραία εικόνα , γι αυτό έλεγα για IPS panel και θα ήθελα να έχει και freesync. Δεν έχω ούτε ps5/xsx. Υπάρχει κάποιο μειον της οθόνης , που μου έχει διαφύγει? Ύπαρχει κάποια άλλη πρόταση για 4κ/60hz , μήπως στην Black Friday / Χριστούγεννα , βγεί κάποια προσφορα.? Ευχαριστώ
Sakiz105 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 51 λεπτά πριν, AStamelos είπε Καλησπέρα και απο εμένα, Για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα για την οθόνη του τίτλου, θα ήθελα και εγώ την γνώμη σας. Βλέπω ότι είναι αρκετά φτηνότερη , με τις αντίστοιχες και δεν έχω ιδέα για πιο λόγο γίνεται αυτό. Και εγώ θα παίζω μη-competitive solo games , κατα κύριο λόγο. Αλλά θα ήθελα ωραία εικόνα , γι αυτό έλεγα για IPS panel και θα ήθελα να έχει και freesync. Δεν έχω ούτε ps5/xsx. Υπάρχει κάποιο μειον της οθόνης , που μου έχει διαφύγει? Ύπαρχει κάποια άλλη πρόταση για 4κ/60hz , μήπως στην Black Friday / Χριστούγεννα , βγεί κάποια προσφορα.? Ευχαριστώ Κυρίως λόγο 60 hz / response time. Θα έχει παραπάνω Overshoot/ghosting από ακριβότερες ips και μικρότερο freesync range. Και τα 60hz πάνελ είναι φθηνά τώρα καθώς δεν έχουν το gamer tax Black Friday θα παίζουν προσφορές, σε τι όμως δεν ξέρω
AStamelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 53 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Κυρίως λόγο 60 hz / response time. Θα έχει παραπάνω Overshoot/ghosting από ακριβότερες ips και μικρότερο freesync range. Και τα 60hz πάνελ είναι φθηνά τώρα καθώς δεν έχουν το gamer tax Black Friday θα παίζουν προσφορές, σε τι όμως δεν ξέρω Ερώτηση που μου έχει δημιουργηθεί καιρό τώρα. Εγώ δεν παίζω καθόλου fps / moba κτλ παιχνίδια. Το Overshoot/ghosting θα έχει αλλαγή για εμένα;
Thrylos7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 παντα βαζουν προσφορες σε BF τετοια monitors επειδη το 4k ειναι πιασαρικο και ξεπουλανε. Τα 60hz ειναι ας πουμε "οκ" για 4k δεδομενου οτι ειναι βαρια η αναλυση και δυσκολα θα πας παραπανω, ενω και τα ps5/xone με το hdmi 2.1 αναθεμα και αν θα καταφερουν ποτε να δωσουν 120fps@4k με την ισχυ που εχουν , αρα εχει λογικη να γλιτωσεις χρηματα αφου οι 4k 120+hz ειναι απιστευρα ακριβες, δεν ειναι απλα 200ε πανω. Το κακο ομως ειναι το πολυ μικρο sync window 48-60 που ειναι σχεδον ανυπαρκτο, και οτι δε βλεπω καμια να ειναι officially gsync compatible. Προσωπικα, αν υπηρχε καμια που να ηταν 75hz και να ειχε sync window 30-75 (αρα και LFC) και gsync comp, θεωρω θα ηταν πολυ καλη περιπτωση
Sakiz105 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε παντα βαζουν προσφορες σε BF τετοια monitors επειδη το 4k ειναι πιασαρικο και ξεπουλανε. Τα 60hz ειναι ας πουμε "οκ" για 4k δεδομενου οτι ειναι βαρια η αναλυση και δυσκολα θα πας παραπανω, ενω και τα ps5/xone με το hdmi 2.1 αναθεμα και αν θα καταφερουν ποτε να δωσουν 120fps@4k με την ισχυ που εχουν , αρα εχει λογικη να γλιτωσεις χρηματα αφου οι 4k 120+hz ειναι απιστευρα ακριβες, δεν ειναι απλα 200ε πανω. Το κακο ομως ειναι το πολυ μικρο sync window 48-60 που ειναι σχεδον ανυπαρκτο, και οτι δε βλεπω καμια να ειναι officially gsync compatible. Προσωπικα, αν υπηρχε καμια που να ηταν 75hz και να ειχε sync window 30-75 (αρα και LFC) και gsync comp, θεωρω θα ηταν πολυ καλη περιπτωση υπάρχει μια φθηνή με 1-60 gsync , η Acer Predator XB271HK . Αρκετά ποιοτική για αυτά που προσφέρει , παλιά τεχνολογία όμως και δεν συγκρίνεται με τα νέα nano ips σε εικόνα. 3 ώρες πριν, AStamelos είπε Ερώτηση που μου έχει δημιουργηθεί καιρό τώρα. Εγώ δεν παίζω καθόλου fps / moba κτλ παιχνίδια. Το Overshoot/ghosting θα έχει αλλαγή για εμένα; ναι. Αν εσύ παίζεις fallout 4 πχ, και η οθόνη σου έχει χαμηλή απόκριση στα 30 η 80 hz (συνήθως στα αναγραφόμενα hz δεν έχουν ποτέ πρόβλημα.. συνήθως ) τότε στα 30 fps θα έχεις overshoot, δλδ η οθόνη θα κάνει γρηγορότερα refresh απότι δίνει το pc, και στα 80 θα έχεις ghosting (μια θολούρα που ακολουθεί γύρω από το κινούμενο αντικείμενο) επειδή η οθόνη θα αλλάζει τα pixel πολύ αργά. Το freesync/gsync αλλάζει τον ρυθμό ανανέωσης του panel σε αυτό που δίνει το παιχνίδι, οπότε είναι σαν να παίζεις συνεχώς στα αναγραφόμενα hz, άρα και ελαχιστοποιημένο ghosting-overshoot. Ωστόσο αν δεν έχει freesync premium/pro η g-sync/g-sync ultimate τότε το range είναι μικρό (48-60 στην δικιά σου περίπτωση). (πχ η Dell S2721dgf που θέλω να πάρω έχει 48-165HΖ ωστόσο έχει LFC που σημαίνει το range είναι είτε 48-165 είτε 28-82)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα