Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 800 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.  Ναι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).  Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Από όσα λιγότερα καταστήματα γίνεται.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημα καλύτερα, μπορώ να βάλω μόνο μνήμη RAM

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν επιθυμώ

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Καλημέρα, θα κάνω κι εγώ copy paste το μήνυμά μου σε ίδιο thread λίγο πιο κάτω από το δικό σου, που ζητούσε gaming pc στα 800€. Το κατάστημα είναι το foxstore, και κάνει δωρεάν συναρμολόγηση για παραγγελίες 800€ και πάνω, οπότε έρχεσαι ακριβώς:

Antec GX202 Midi-Tower Black  51.50

MSI B450M PRO-VDH Max  65.64

AMD Ryzen 5 3600  193.11

ARCTIC Freezer 34  26€

G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz  59.40

Crucial P1 500GB  55.32

EVGA 600 BR 600W  55.69

Sapphire PULSE RX 5600 XT 6G   294.45

Σύνολο: 801€ ( η ψύκτρα είναι προαιρετική, αλλά εγώ θα την έβαζα γιατί ο 3600 είναι γενικά ζεστό τσιπάκι και η στοκ δυσκολεύεται κάπως και κάνει θόρυβο)

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Πάρε μια ιδέα από εδώ... 

Χαχαχα που τους ξετρυπώνεις.. :P

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Πάρε μια ιδέα από εδώ... 

Δεν κατάφερα να μαζέψω τα λεφτά φίλε μου δεν είναι ότι μου αρέσει να σας βάζω να ψάχνετε για πάρτη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...