ThemaRule Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Εχω ενα θεμα τελευταία (2 μηνες) Ο ίντερνετ πέφτει τυχαία μεσα στη μερα είτε το χρησιμοποιήσω ειτε οχι. Μπορεί να φτάσει να πέφτει απανωτά μετα τη σύνδεση για κανα 10λεπτο. Μετα ολα οκ για κανα 5λεπτο 10 λεπτο, μπορει και παραπάνω. Καταλαβαίνετε απλά τυχαία και πολύ συχνά. Έφερα τον τεχνικό του ΟΤΕ μου λεει θελει ηλεκτρολόγο να δει τη σύνδεση της πολυκατοικίας. Ήρθε μου άλλαξε πρίζα που ειχε θεμα αλλα το πρόβλημα δεν λύθηκε. Οπότε θέλω να βάλω ενα αλλο router που εχω μπας και φταίει αυτό! Το πρόβλημα ειναι οτι ειναι για VDSL συνδέσεις, της Wind κιόλας. Λογικά θα υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσω. Ξερει κανείς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
geoavlonitis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 θα παιξει.... αν δεις το ιδιο προβλημα και με αυτο, κοιτα την καλωδιωση του σπιτιου/της πολυκατοικιας.
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 On 16/10/2020 at 01:43, ThemaRule said: Εχω ενα θεμα τελευταία (2 μηνες) Ο ίντερνετ πέφτει τυχαία μεσα στη μερα είτε το χρησιμοποιήσω ειτε οχι. Μπορεί να φτάσει να πέφτει απανωτά μετα τη σύνδεση για κανα 10λεπτο. Μετα ολα οκ για κανα 5λεπτο 10 λεπτο, μπορει και παραπάνω. Καταλαβαίνετε απλά τυχαία και πολύ συχνά. Έφερα τον τεχνικό του ΟΤΕ μου λεει θελει ηλεκτρολόγο να δει τη σύνδεση της πολυκατοικίας. Ήρθε μου άλλαξε πρίζα που ειχε θεμα αλλα το πρόβλημα δεν λύθηκε. Οπότε θέλω να βάλω ενα αλλο router που εχω μπας και φταίει αυτό! Το πρόβλημα ειναι οτι ειναι για VDSL συνδέσεις, της Wind κιόλας. Λογικά θα υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσω. Ξερει κανείς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. τα vdsl παιζουν και adsl οποτε θα παιξει. αντι για vlan id 835 απλα εχει vpi 8 vci 35
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα