Προς το περιεχόμενο

Αγορά 55άρας τηλεόρασης για gaming (xsx - ps5) και ταινίες

stelaraspavl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, Alex1971 είπε

Παλιοτερος ο X1 Ultimate? Αμφιβαλλω. Ναι ισχυει οτι ο προσεσορας της 9096 ειναι 30% πιο γρηγορος(οχι σε ολα) αλλα o ultimate σε HDR PB και σε καποια αλλα επιμερους σημεια ειναι καλυτερος

Κάτοχος της 55ΧΗ9505 τις τελευταίες 3 εβδομάδες και πρώην κάτοχος της 55XF9005.
Συγκριτικά η XH είναι σχεδόν σε όλους τους τομείς βελτιωμένη, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο.
Συγκεκριμένα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής με πολύ καλύτερο μεταλλικό χειριστήριο με back-lit.
Φοράει δυνατότερο soc της Mediatek 5893 με μεγαλύτερη RAM 2.5GB, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το Android 9 να είναι επιτέλους γρήγορη και ομαλή στα menu της.
Δυστυχώς το συγκεκριμένο soc δεν υποστηρίζει HDMI 2.1 και VRR όπως το 5895 της XH9096.

Λόγω της επίστρωσης X-Wide Angle έχει καλύτερες γωνίες θέασης και λιγότερες αντανακλάσεις.
Αν και έχει λιγότερες ζώνες Local Dimming η λειτουργία του είναι λίγο καλύτερη.
Έχει ελαφρώς βελτιωμένο τηλεοπτικό σήμα και HDR με λίγο περισσότερη φωτεινότητα καθώς και πολύ καλύτερο ήχο με 4 ηχεία 2.2
Έχει το μισό input lag σε gaming με περίπου 20ms.

https://avclub.gr/forum/showthread.php/172682-Sony-KD-XH9505-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Κάτοχος της 55ΧΗ9505 τις τελευταίες 3 εβδομάδες και πρώην κάτοχος της 55XF9005.
Συγκριτικά η XH είναι σχεδόν σε όλους τους τομείς βελτιωμένη, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο.
Συγκεκριμένα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής με πολύ καλύτερο μεταλλικό χειριστήριο με back-lit.
Φοράει δυνατότερο soc της Mediatek 5893 με μεγαλύτερη RAM 2.5GB, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το Android 9 να είναι επιτέλους γρήγορη και ομαλή στα menu της.
Δυστυχώς το συγκεκριμένο soc δεν υποστηρίζει HDMI 2.1 και VRR όπως το 5895 της XH9096.

Λόγω της επίστρωσης X-Wide Angle έχει καλύτερες γωνίες θέασης και λιγότερες αντανακλάσεις.
Αν και έχει λιγότερες ζώνες Local Dimming η λειτουργία του είναι λίγο καλύτερη.
Έχει ελαφρώς βελτιωμένο τηλεοπτικό σήμα και HDR με λίγο περισσότερη φωτεινότητα καθώς και πολύ καλύτερο ήχο με 4 ηχεία 2.2
Έχει το μισό input lag σε gaming με περίπου 20ms.

https://avclub.gr/forum/showthread.php/172682-Sony-KD-XH9505-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Ψιλο καλα τα λεει, αλλα και παλι δε σημαινει οτι ο επεξεργαστης ειναι παλιοτερος. Διαφορετικος ναι.

23 λεπτά πριν, Alex1971 είπε

Ψιλο καλα τα λεει, αλλα και παλι δε σημαινει οτι ο επεξεργαστης ειναι παλιοτερος. Διαφορετικος ναι.

και η απάντηση από την ίδια την sony για το θέμα.. https://www.sony.com/electronics/support/articles/00246472

πάντως δεν θεωρώ ότι η μη πλήρης λειτουργία του hdmi 2.1 είναι λόγος για να μην πάρει κάποιος την X9505H.. αν φυσικά έχει το bugdet να διαθέσει

4 ώρες πριν, jonis είπε

Μόλις ήρθε και σε μένα (55XH9096).

800€ σε 6 άτοκες.

Μια χαρά. Πάω για σεταρισμα ....

Καλορίζικη φίλε μου, απο την sony την πήρες ετσι; να σε ρωτήσω με πιστωτική έβαλες τις άτοκες ή δανειο; 

3 λεπτά πριν, Nik675 είπε

Καλορίζικη φίλε μου, απο την sony την πήρες ετσι; να σε ρωτήσω με πιστωτική έβαλες τις άτοκες ή δανειο; 

Ευχαριστώ.

Ναι από την Sony αλλά δεν μου έδωσαν πάνω από 6 άτοκες με πιστωτική κάρτα.

Μου είπαν ότι έχω μια εβδομάδα καιρό να αποφασισω για την επέκταση εγγύησης αλλά τρία χρόνια με κόστος 60€.

29 λεπτά πριν, jonis είπε

Ευχαριστώ.

Μου είπαν ότι έχω μια εβδομάδα καιρό να αποφασισω για την επέκταση εγγύησης αλλά τρία χρόνια με κόστος 60€.

Ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου.

1 ώρα πριν, jonis είπε

Ευχαριστώ.

Όταν είχα πάρει τηλ πριν λίγο καιρό μου είχαν πει ότι μέχρι 1 χρόνο μετά την αγορά μπορώ να πάρω την επέκταση αν και συνήθως προτείνουν μέχρι 6 μήνες.

Δεν ξέρω αν άλλαξαν τώρα κάτι αλλά μέσα σε 2 εβδομάδες να αλλάξουν την πολιτική τους δεν ξέρω.

Πριν 3 μερες εδωσα τηλ παραγγελια στο  Σονυ Center  για την 55ΧΗ9096 στα 860 με 5 εγγυηση, σημερα απογευμα την παρελαβα.

Πρωτες εντυπωσεις, σε σχεση με την SHARP Quadron του 2012 που ειχα ,τουλαχιστον μια κλαση καλυτερη, εξαιρετικα μαυρα και λεπτομερεια.

Σε βιντεακια απο Youtube  με αναλυση 4Κ ,HDR απλα δεν παιζεται, και με DolbyVision ειναι εντυπωσιακη. Επισης πολυ καλος ηχος .

Για gaming  δεν εχω γνωμη γιατι δεν ασχολουμαι. Για την τιμη της ειναι vfm ασυζητητι , και 1100 ευρω να δωσει καποιος τα αξιζει, νομιζω για να παρεις καλυτερη εικονα σε αυτες τις ιντσες πρεπει να δωσεις πανω απο 1500 η να πας σε oled.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο τις τηλεορασεις που κοιτουσα ειναι το καλυτερο vfm αυτη την στιγμη , οποτε θα γινει αγορα και απο εμενα της sony 55XH9096 55 απο sony center   , ελπιζω μονο μην με λιωσουν στα μεταφορικα μιας και ειμαι λαρισα :)

Επεξ/σία από ThrowDOWN

Καλορίζικη σε όσους πήραν! 

Είναι η πρώτη μου τηλεόραση με HDR και έχω χαθεί λίγο γιατί εγώ την χρησιμοποιώ σαν monitor υπολογιστή και όχι μέσω των εφαρμογών που έχει. Έχει κανείς εμπειρία από σύνδεση με υπολογιστή να κάνω κάποιες ερωτήσεις; 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στις 65 ιντσες βλεπω τη  XH9505 βλέπω σχεδόν ίδια τιμή με την XH9096. Αν η χρήση είναι και για gaming πιστεύετε οτι αξίζει το hdmi 2.1 για να μην προτιμησεις τη καλυτερη εικόνα της XH9505?

https://www.skroutz.gr/s/23568775/Sony-KD-65XH9096-Smart-4K-UHD-65.html

https://www.skroutz.gr/s/23214861/Sony-KD-65XH9505-Smart-4K-UHD-65.html

Επεξ/σία από xavier

Οι τιμές black Friday θα είναι πιο χαμηλές, η 55αρα θα πάει στα 800 ευρώ, στο Sony Center τουλάχιστον από όπου την πήρα εγώ. Η 65αρα αποκλείεται να πέσει τόσο χαμηλά , ίσως πάει μέχρι 1100 .

Οπότε ανάλογα με τις ανάγκες και το budget , διαλέγεις και παίρνεις.

Από ποιότητα εικόνας πάντως ,δεν νομίζω να αξίζει ένα δώσει κάποιος 200-300 ευρώ παραπάνω. Εξαιρετικές τηλεοράσεις  και οι 2 

• Like 1

Ενημερωτικά, κάλεσα στο Sony Center Γλυφάδας και μου είπαν πως η 9505 δεν θα πέσει άλλο από εκεί που είναι τώρα  η τιμή , ανεξαρτήτως ιντσών.

Επίσης μου είπαν πως είναι δυνατό, αν αγοραστεί από αλλού η τηλεόραση, να αγοραστεί μόνο η εγγύηση από εκείνους με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...