alexakos89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, venomawakens7 είπε Δε χρειάζεται να υποστηρίζει και ο avr e arc ? o denon x1600h που εχω υποστηριζει . Δεν μου κάνει θέματα η sony ναι , που λενε με τον ηχο . Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από alexakos89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venomawakens7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, alexakos89 είπε o denon x1600h που εχω υποστηριζει . Δεν μου κάνει θέματα η sony ναι , που λενε με τον ηχο . Φτουυυ δεν υποστηρίζει earc o yamaha μου , απ΄το επόμενο μοντέλο έβαλαν ακόμα και στα μικρά. 🤬🤬 Ευχαριστημένος απ΄ τη tv σε γενικές γραμμές ? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από venomawakens7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε Φτουυυ δεν υποστηρίζει earc o yamaha μου , απ΄το επόμενο μοντέλο έβαλαν ακόμα και στα μικρά. 🤬🤬 Ευχαριστημένος απ΄ τη tv σε γενικές γραμμές ? Και εγώ με yamaha ημουν. Full happy. Αλλά ο denon βγαζει αλλο clarity. Πιο καθαρος ηχος. Και επισης το audyssey αλλο πραγμα. Καμια σχεση με το YPAO Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Tenten7 είπε Και στις μεγαλες αλυσιδες;; public media markt kotso?? Δεν ξέρω, ένα τηλέφωνο θα σου λύσεις τις απορίες. Από HDMI 2.1 καλώδια ποια έχετε; Σκέφτομαι να πάρω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/13392519/Belkin-HDMI-2-1-Cable-HDMI-male-HDMI-male-2m-AV10175bt2M-BLK.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Chaos3X είπε Δεν ξέρω, ένα τηλέφωνο θα σου λύσεις τις απορίες. Από HDMI 2.1 καλώδια ποια έχετε; Σκέφτομαι να πάρω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/13392519/Belkin-HDMI-2-1-Cable-HDMI-male-HDMI-male-2m-AV10175bt2M-BLK.html Δεν έχω 2.1 εγώ. με 2.0b παίζω τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex1971 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, alexakos89 είπε και HDR 850 peak φτανει κοντα. Επίσης για τα λεφτά που έχει και αυτά που δίνει είναι τρομερό VFM . Επίσης έδωσε statement η Sony official οτι θα φτιαχτει το θεμα. Δεν εχει καποιο θεμα η τβ. Η CX πχ έχει πιο χοντρό θέμα με το gamma και το VRR. Και μπορει να μην ειναι software related. Νέες τεχνολογίες είναι , λογικό να έχουν ασθένειες. " Dear Valued Sony Customer, We recently updated the software for the BRAVIA television models listed below. This update may have created technical issues and we are aware of reported performance concerns. Please refer to these articles for more details: TV has no sound or picture when connected to a PS5 with an HDMI cable Why is the text on the TV blurry when receiving a 4K 120Hz signal from another device? Our team is investigating and working to address the issues in a software update. Thank you for your patience." Αλεξ το ξερω. Οσο για τα nits κραταω λιγο τις επιφυλαξεις μου. Παντου οπου εχω διαβασει, κυριως στο εξωτερικο, αλλα και εδω ολοι για 740 με 750 tops λενε. Παρ'ολα αυτα δε με ενοχλει. Το βασικο και μονο μειονεκτημα της για μενα προσωπικα και για τα δικα μου δεδομενα και θελω ειναι το κομματι της φωτεινοτητας που μελλοντικα να στρωσει λιγο με επαγγελματικο καλιμπραρισμα που θα της κανω(απο επαγγελματια). 8 ώρες πριν, harris2k είπε Παιδια καλησπέρα.. επειδή ψάχνω και εγω τηλεόραση και από μόνος μου με δικα μου κριτήρια κατέληξα και εγω στη 9096. Αλλα μπερδεύτηκα λιγο με τα ποστ σας.. στη συγκεκριμένη κλίμακα ειναι καλύτερες οι Oled? Hdmi 2.1 τελικα έχει η οχι?? Επίσης όντως ισχύει τελικα η τιμή της 860 τηλεφωνική παραγγελία? Ποια ειναι η συγκεκριμενη κλιμακα? Ναι εχει η Σονυ 2.1. Και οχι δεν ισχυει το 829 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Alex1971 είπε Αλεξ το ξερω. Οσο για τα nits κραταω λιγο τις επιφυλαξεις μου. Παντου οπου εχω διαβασει, κυριως στο εξωτερικο, αλλα και εδω ολοι για 740 με 750 tops λενε. Παρ'ολα αυτα δε με ενοχλει. Το βασικο και μονο μειονεκτημα της για μενα προσωπικα και για τα δικα μου δεδομενα και θελω ειναι το κομματι της φωτεινοτητας που μελλοντικα να στρωσει λιγο με επαγγελματικο καλιμπραρισμα που θα της κανω(απο επαγγελματια). Ποια ειναι η συγκεκριμενη κλιμακα? Ναι εχει η Σονυ 2.1. Και οχι δεν ισχυει το 829 Έχεις δίκιο. 803 φτάνει αλλά χάνεις από ακρίβεια. If you don't mind losing image accuracy, you can get a brighter image by setting the Color Temperature to 'Expert 2', Contrastto max, and Local Dimming and X-tended Dynamic Range to 'High'. With these settings, we reached 803 cd/m² in the 25% window. Μετά στην X950h αν θελουμε περισσότερα nits αλλά χωρίς 2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris2k Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Συγκεκριμενη κλίμακα εννοω σε ιντσες και χαρακτηριστικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenten7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Chaos3X είπε Δεν ξέρω, ένα τηλέφωνο θα σου λύσεις τις απορίες. Από HDMI 2.1 καλώδια ποια έχετε; Σκέφτομαι να πάρω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/13392519/Belkin-HDMI-2-1-Cable-HDMI-male-HDMI-male-2m-AV10175bt2M-BLK.html Νομίζω έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή σε καλώδιο. Και γω προς αυτό κλίνω αλλά προέχει να πάρω την tv πρώτα. Τα public ξεκινάν προσφορές από παρασκευή βράδυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris2k Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Παίδες παραγγειλα 800€ με 2 χρόνια εγγύηση.. ευχάριστω για την βοήθεια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, harris2k είπε Παίδες παραγγειλα 800€ με 2 χρόνια εγγύηση.. ευχάριστω για την βοήθεια!! Ωπα, ποια πήρες; Την xh096 χωρίς επέκταση εγγύησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris2k Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Την 55XH9096 55'' Εγγύηση 2 χρόνια αντι 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex1971 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, alexakos89 είπε Έχεις δίκιο. 803 φτάνει αλλά χάνεις από ακρίβεια. If you don't mind losing image accuracy, you can get a brighter image by setting the Color Temperature to 'Expert 2', Contrastto max, and Local Dimming and X-tended Dynamic Range to 'High'. With these settings, we reached 803 cd/m² in the 25% window. Μετά στην X950h αν θελουμε περισσότερα nits αλλά χωρίς 2.1 Η Χ950Η θεωρω οτι θα το υποστηριξει σχετικα συντομα στο μελλον απλα διαλεξαν τους κατοχους της 9096 να γινουν οι Beta testers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Alex1971 είπε Η Χ950Η θεωρω οτι θα το υποστηριξει σχετικα συντομα στο μελλον απλα διαλεξαν τους κατοχους της 9096 να γινουν οι Beta testers όσο καλό και αν ακούγεται, δεν πρόκειται να συμβεί. ο επεξεργαστής της X9505Η είναι παλαιότερος της X9096H, αν και γρηγορότερος, και δεν υποστηρίζει το VVR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex1971 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, johnieXoX είπε όσο καλό και αν ακούγεται, δεν πρόκειται να συμβεί. ο επεξεργαστής της X9505Η είναι παλαιότερος της X9096H, αν και γρηγορότερος, και δεν υποστηρίζει το VVR. Παλιοτερος ο X1 Ultimate? Αμφιβαλλω. Ναι ισχυει οτι ο προσεσορας της 9096 ειναι 30% πιο γρηγορος(οχι σε ολα) αλλα o ultimate σε HDR PB και σε καποια αλλα επιμερους σημεια ειναι καλυτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα