alexakos89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Alex1971 είπε Καλοριζικη αδελφε. Εγω την 65 θα παρω αλλα θα το κανω με το που μπουν επισιημα οι εκπτωσεις στης BF. Για να τσιμπησω οτι μπορω απο μειωση. Πανβτως να ξερεις οτι δε συμφωνω στην αγορα τηλεορασης για χρηση PC μονιτορ. Αγοραζεις μονιτορ dedicated γι αυτη τη δουλεια που να κανει αυτα τα οποια θελεις και το πληρωνεις και αναλογα. Αλαλ να καθομαστε τωρα και να ειμαστε μεσα στη μιρλα γιατι δεν κανει το ενα και γιατι δεν κανει το αλλο, ή να μπαινουμε στο τρυπακι της συγκρισης με τις OLED πχ το θεωρω ακυρο. Και μεταξυ μας υπαρχουν αρκετα συηκριτικα στο ιντερνετ που την συγκεκριμενη την εχουν βαλει μαζι με OLED διπλα διπλα και πραγματικα οι διαφορες ειναι μικρες. Οκ, δεν εχει peak brightness στο θεο(HDR peak brightness γιατι SD ειναι σουπερ) και δεν κλειδωνει στα 1500 nits που ολοι ισως θα θελαμε, εχει κι ενα θεματακι με το blur το οποιο ομως παιζει και να το φτιαξουν. Αλαλ επαναλαμβανω. Overall ειναι πολυ VFM τηλεοραση και HDR 850 peak φτανει κοντα. Επίσης για τα λεφτά που έχει και αυτά που δίνει είναι τρομερό VFM . Επίσης έδωσε statement η Sony official οτι θα φτιαχτει το θεμα. Δεν εχει καποιο θεμα η τβ. Η CX πχ έχει πιο χοντρό θέμα με το gamma και το VRR. Και μπορει να μην ειναι software related. Νέες τεχνολογίες είναι , λογικό να έχουν ασθένειες. " Dear Valued Sony Customer, We recently updated the software for the BRAVIA television models listed below. This update may have created technical issues and we are aware of reported performance concerns. Please refer to these articles for more details: TV has no sound or picture when connected to a PS5 with an HDMI cable Why is the text on the TV blurry when receiving a 4K 120Hz signal from another device? Our team is investigating and working to address the issues in a software update. Thank you for your patience." Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από alexakos89 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris2k Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπέρα.. επειδή ψάχνω και εγω τηλεόραση και από μόνος μου με δικα μου κριτήρια κατέληξα και εγω στη 9096. Αλλα μπερδεύτηκα λιγο με τα ποστ σας.. στη συγκεκριμένη κλίμακα ειναι καλύτερες οι Oled? Hdmi 2.1 τελικα έχει η οχι?? Επίσης όντως ισχύει τελικα η τιμή της 860 τηλεφωνική παραγγελία? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από harris2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venomawakens7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Chaos3X είπε Συμφωνώ, αν και εγώ την θέλω για pc gaming πρώτα και μετά για ταινίες / σειρές, browsing. Τελικά παρήγγειλα την 55" με την εγγύηση. Θα πάω σε 65" την επόμενη 5-7 ετία, χαχα. Kαλορίζικη φίλε. Τρώγομαι να τη παραγγείλω απο τώρα πιο πολύ για να αποφύγω τις bf καθυστερήσεις των μεταφορικών. Πόσο στην άφησαν πακέτο με εγγύηση ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, harris2k είπε Παιδια καλησπέρα.. επειδή ψάχνω και εγω τηλεόραση και από μόνος μου με δικα μου κριτήρια κατέληξα και εγω στη 9096. Αλλα μπερδεύτηκα λιγο με τα ποστ σας.. στη συγκεκριμένη κλίμακα ειναι καλύτερες οι Oled? Hdmi 2.1 τελικα έχει η οχι?? Επίσης όντως ισχύει τελικα η τιμή της 860 τηλεφωνική παραγγελία? Έχει hdmi 2.1 και όχι στα 860€ (προσφορά, πάρε τηλ στο Sony Center, αλλιώς περίμενε να το βάλουν και στο site σαν black friday αλλά δεν το προτείνω) δεν πρόκειται να βρεις OLED, οπότε βουρ. Καλορίζικη αν την πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris2k Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ευχάριστω πολυ για την απάντηση. Θα πάρω αύριο και εγω γιατί εφόσον μου σιγουρεψες το εαν έχει 2.1 θα τη παρω. Είναι πολυ καλα 860.. Βεβαια δεν εννοούσα εαν υπάρχει στα 860 .. εννοούσα εαν γενικά είναι καλύτερες απ αυτήν.. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από harris2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε Kαλορίζικη φίλε. Τρώγομαι να τη παραγγείλω απο τώρα πιο πολύ για να αποφύγω τις bf καθυστερήσεις των μεταφορικών. Πόσο στην άφησαν πακέτο με εγγύηση ? Σε ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ γι αυτό δεν περίμενα, για να μην γίνεται πανικός! Αύριο παραλαμβάνω. Είναι 800€ + 60€ η εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenten7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Τελικα εχει κανεις άποψη το ποτε θα αρχισουν οι εκπτωσεις για BF? Σε επικοινωνια που ειχα με σονυ σημερα για της g8 την 55'' μου ειπαν οτι η τιμη της θα ειναι 1580 με την 5εγγυηση αλλα ποτε ακριβως θα την βαλουν προσφορά δεν μου ειπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Tenten7 είπε Τελικα εχει κανεις άποψη το ποτε θα αρχισουν οι εκπτωσεις για BF? Σε επικοινωνια που ειχα με σονυ σημερα για της g8 την 55'' μου ειπαν οτι η τιμη της θα ειναι 1580 με την 5εγγυηση αλλα ποτε ακριβως θα την βαλουν προσφορά δεν μου ειπαν Μπορείς να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία από τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατι δεν βγαζουν σε μικροτερα μεγεθη αυτες που εχουν 120χερτζ hdmi 2.1 και τα σχετικα δν εχουμε ολοι τοσο χωρο. Αν εξαιρεσεις την γνωστη της lg δν υπαρχει καμια αλλη. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από Vigilante1319 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenten7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Chaos3X είπε Μπορείς να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία από τώρα. Και στις μεγαλες αλυσιδες;; public media markt kotso?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venomawakens7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά παρακολουθώ στενά το θέμα της sony στα 4Κ/120 εδώ και καιρό, θεωρώ απίθανο να το φτιάξουν 100% , ίσως το βελτιώσουν . Να πω την αλήθεια δε με πολυ ενδιαφέρει κιόλας. Αυτό που με προβλημάτισε ήταν τα θέματα ήχου μέσω arc, που πάλι δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Ελπίζω μέσω του yamaha avr που έχω να δουλεύουν όλα άψογα . PC, PS4,PS5 συνδεδεμένα στα hdmi inputs του avr -- tv στο hdmi output του avr . Όποιος έχει διαβάσει για πιθανά προβλήματα σε αυτό το τρόπο σύνδεσης ας το πει , παρακολουθώ στο reddit αλλά γίνεται χαμός και μπορεί να το έχασα. https://www.reddit.com/r/bravia/comments/jcg1dv/sony_x900h_hdmi_21_discussion_megathread/ Η tv πάντως είναι τούμπανο σε αυτή τη τιμή. Με τρώει το χέρι μου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, venomawakens7 είπε Παιδιά παρακολουθώ στενά το θέμα της sony στα 4Κ/120 εδώ και καιρό, θεωρώ απίθανο να το φτιάξουν 100% , ίσως το βελτιώσουν . Να πω την αλήθεια δε με πολυ ενδιαφέρει κιόλας. Αυτό που με προβλημάτισε ήταν τα θέματα ήχου μέσω arc, που πάλι δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Ελπίζω μέσω του yamaha avr που έχω να δουλεύουν όλα άψογα . PC, PS4,PS5 συνδεδεμένα στα hdmi inputs του avr -- tv στο hdmi output του avr . Όποιος έχει διαβάσει για πιθανά προβλήματα σε αυτό το τρόπο σύνδεσης ας το πει , παρακολουθώ στο reddit αλλά γίνεται χαμός και μπορεί να το έχασα. https://www.reddit.com/r/bravia/comments/jcg1dv/sony_x900h_hdmi_21_discussion_megathread/ Η tv πάντως είναι τούμπανο σε αυτή τη τιμή. Με τρώει το χέρι μου ! Εχει ο avr σου hdmi 2.1 για passthrough 120hz ? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venomawakens7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Εχει ο avr σου hdmi 2.1 για passthrough 120hz ? Όχι, αλλά και να είχε πάλι δε θα περνούσε 4Κ/120. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται όλοι οι κατασκευαστές έχουν βάλει λάθος HDMI 2.1 στους νέους avr. Όλοι όμως , googlare το , έχει πλάκα πως τη πάτησαν ομαδικώς .Τέλη του 2021 λένε θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τα πρώτα συμβατά hdmi 2.1 μοντέλα . Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από venomawakens7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, venomawakens7 είπε Όχι αλλά και να είχε πάλι δε θα περνούσε 4Κ/120. Όλοι οι κατασκευαστές έχουν βάλει λάθος HDMI 2.1 στους νέους avr. Όλοι όμως , googlare το , έχει πλάκα πως τη πάτησαν ομαδικώς .Τέλη του 2021 λένε θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τα πρώτα συμβατά hdmi 2.1 μοντέλα . Γιαυτο σε ρώτησα. τότε αν θες να παίξεις σε 120hz πρεπει να κανεις bypass το avr και να δουλεψεις το e-ARC. Πάντως με το e-ARC δεν μου κάνει θέματα. Και σε games και σε ταινιες. Περναω κανονικα και ATMOS και DTS HD χωρις κοψιματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venomawakens7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε Γιαυτο σε ρώτησα. τότε αν θες να παίξεις σε 120hz πρεπει να κανεις bypass το avr και να δουλεψεις το e-ARC. Πάντως με το e-ARC δεν μου κάνει θέματα. Και σε games και σε ταινιες. Περναω κανονικα και ATMOS και DTS HD χωρις κοψιματα. Δε χρειάζεται να υποστηρίζει και ο avr e arc ? Για τη Sony λες δε σου κάνει προβλήματα ή γενικά ? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από venomawakens7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα