Προς το περιεχόμενο

Αγορά 55άρας τηλεόρασης για gaming (xsx - ps5) και ταινίες

stelaraspavl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, So_Whatever είπε

Καλά αυτή η τιμή μόνο για τηλεφωνικές παραγγελίες ισχύει; 

https://digitalpassion.gr/eikona/tileoraseis/4k-ultra-hd-sony-bravia/sony-kd-55xh9096-55-full-array-led-4k-ultra-hd-hdr/

Θα μπε και online (όταν ξεκινήσουν τις προσφορές του Black friday όλοι).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, So_Whatever είπε

Με προβληματίζει το θέμα που έχει με την ποιότητα εικόνας στα 4k120 ρε γμτ. 

https://www.reddit.com/r/bravia/comments/jcg1dv/sony_x900h_hdmi_21_discussion_megathread/

Ξεκολειστε με αυτο το πραγμα. Mid Range τηλεοραση ειναι. Και η μονη που το εχει απο αυτη τη σειρα. Φαντασου πως η 95 δεν το εχει καν γιατι δεν υποστηριζει ακομα 2.1.

Σε αυτα τα μοντελα και τις τιμες, κατι κερδιζεις κατι χανεις. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Και στο φιναλε τηλεοραση περνεις. Οχι μονιτορ για το PC. Τα 4K/120  που ακριβως θα τα παρεις 100% content speaking?? Απο παιχνιδια μονο το COD μπορει να σου δωσει αυτη τη δυνατοτηα και μεχρι εκει. Εννοω το να ειναι τρομερα εμφανης η διαφορα.

Στα υπολοιπα να χαμε να λεγαμε ειναι η φαση. Overall ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση. που για 65' και σε αυτη την τιμη με αυτα που δινει ειναι ταμαμ.

Επεξ/σία από Alex1971
  • Like 1

14 λεπτά πριν, Alex1971 είπε

Ξεκολειστε με αυτο το πραγμα. Mid Range τηλεοραση ειναι. Και η μονη που το εχει απο αυτη τη σειρα. Φαντασου πως η 93 δεν το εχει καν γιατι δεν υποστηριζει ακομα 2.1.

Σε αυτα τα μοντελα και τις τιμες, κατι κερδιζεις κατι χανεις. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Και στο φιναλε τηλεοραση περνεις. Οχι μονιτορ για το PC. Τα 4K/120  που ακριβως θα τα παρεις 100% content speaking?? Απο παιχνιδια μονο το COD μπορει να σου δωσει αυτη τη δυνατοτηα και μεχρι εκει. Εννοω το να ειναι τρομαερα εμφανης η διαφορα.

Στα υπολοιπα να χαμε να λεγαμε ειναι η φαση. Overall ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση. που για 65' και σε αυτη την τιμη με αυτα που δινει ειναι ταμαμ.

Συμφωνώ, αν και εγώ την θέλω για pc gaming πρώτα και μετά για ταινίες / σειρές, browsing. 

Τελικά παρήγγειλα την 55" με την εγγύηση. 

Θα πάω σε 65" την επόμενη 5-7 ετία, χαχα. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, Chaos3X είπε

Συμφωνώ, αν και εγώ την θέλω για pc gaming πρώτα και μετά για ταινίες / σειρές, browsing. 

Θα πάω σε 65" την επόμενη 5-7 ετία, χαχα. 

Καλοριζικη αδελφε. Εγω την 65 θα παρω αλλα θα το κανω με το που μπουν επισιημα οι εκπτωσεις στης BF. Για να τσιμπησω οτι μπορω απο μειωση.

Πανβτως να ξερεις οτι δε συμφωνω στην αγορα τηλεορασης για χρηση PC μονιτορ. Αγοραζεις μονιτορ dedicated γι αυτη τη δουλεια που να κανει αυτα τα οποια θελεις και το πληρωνεις και αναλογα. Αλαλ να καθομαστε τωρα και να ειμαστε μεσα στη μιρλα γιατι δεν κανει το ενα και γιατι δεν κανει το αλλο, ή να μπαινουμε στο τρυπακι της συγκρισης με τις OLED πχ το θεωρω ακυρο. Και μεταξυ μας υπαρχουν αρκετα συηκριτικα στο ιντερνετ που την συγκεκριμενη την εχουν βαλει μαζι με OLED διπλα διπλα και πραγματικα οι διαφορες ειναι μικρες.

Οκ, δεν εχει peak brightness στο θεο(HDR peak brightness γιατι SD ειναι σουπερ) και δεν κλειδωνει στα 1500 nits που ολοι ισως θα θελαμε, εχει κι ενα θεματακι με το blur το οποιο ομως παιζει και να το φτιαξουν. Αλαλ επαναλαμβανω. Overall ειναι πολυ VFM τηλεοραση

• Like 1

2 λεπτά πριν, Alex1971 είπε

Καλοριζικη αδελφε. Εγω την 65 θα παρω αλλα θα το κανω με το που μπουν επισιημα οι εκπτωσεις στης BF. Για να τσιμπησω οτι μπορω απο μειωση.

Πανβτως να ξερεις οτι δε συμφωνω στην αγορα τηλεορασης για χρηση PC μονιτορ. Αγοραζεις μονιτορ dedicated γι αυτη τη δουλεια που να κανει αυτα τα οποια θελεις και το πληρωνεις και αναλογα. Αλαλ να καθομαστε τωρα και να ειμαστε μεσα στη μιρλα γιατι δεν κανει το ενα και γιατι δεν κανει το αλλο, ή να μπαινουμε στο τρυπακι της συγκρισης με τις OLED πχ το θεωρω ακυρο. Και μεταξυ μας υπαρχουν αρκετα συηκριτικα στο ιντερνετ που την συγκεκριμενη την εχουν βαλει μαζι με OLED διπλα διπλα και πραγματικα οι διαφορες ειναι μικρες.

Οκ, δεν εχει peak brightness στο θεο(HDR peak brightness γιατι SD ειναι σουπερ) και δεν κλειδωνει στα 1500 nits που ολοι ισως θα θελαμε, εχει κι ενα θεματακι με το blur το οποιο ομως παιζει και να το φτιαξουν. Αλαλ επαναλαμβανω. Overall ειναι πολυ VFM τηλεοραση

Όπως είπα, συμφωνώ και ξέρω τι παίρνω.

Καλορίζικη και σε σένα, με το καλό να έρθει, όταν την παραγγείλεις. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Μήπως ρώτησε κανείς πόσο θα παίξει η 55XH9505  στο bf?

Λογικά όσο η 65αρα XH9096, το πάω επειδή η 49xh9505 κάνει όσο η 55xh9096.

38 λεπτά πριν, Chaos3X είπε

Να ‘ναι καλά τα παιδιά εδώ στο φόρουμ παρηγγειλα και εγώ την 55” χωρίς την εγγύηση.

Εύχομαι καλοθέατη σε όσους την προτιμήσουν.

• Like 1

2 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Μήπως ρώτησε κανείς πόσο θα παίξει η 55XH9505  στο bf?

η 95 δεν θα πεσει ραγικα η τιμη της. Απ οσο θυμαμαι ειχε γυρω στα 1799 . Αντ να παει κοντα στο 1599

1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε

Λογικά όσο η 65αρα XH9096, το πάω επειδή η 49xh9505 κάνει όσο η 55xh9096.

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε η 90 65'' απο τη Sony θα την παρεις στο 2ημερο του BF 1200 μαζι με την 5ετη εγγυηση. οι αντιστοιχες ιντσες στην 95 να υπολογιζεις κανα 300αρι πανω. Ισως και λιγο περισσοτερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Tenten7 είπε

προφανώς και είναι λάθος αυτό που λένε. Μην δίνεις σημασία!!

Λάθος και δεν το έχουν διορθώσει τόσο καιρό; 

Χλωμό το κόβω. 

Η Samsung qe55q70t έχει 4k120;

Απ' ότι έχω δει πρέπει να έχει άλλα αν μπορείτε τσεκάρετε το κι εσείς. 

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...