Grim Ripper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, lofter είπε Ενημερωτικά, κάλεσα στο Sony Center Γλυφάδας και μου είπαν πως η 9505 δεν θα πέσει άλλο από εκεί που είναι τώρα η τιμή , ανεξαρτήτως ιντσών. Επίσης μου είπαν πως είναι δυνατό, αν αγοραστεί από αλλού η τηλεόραση, να αγοραστεί μόνο η εγγύηση από εκείνους με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς. Ωραιος, αυτό το τελευταίο με ενδιαφέρει είναι η αλήθεια και ήθελα να το μάθω αν γίνεται, σε περίπτωση που μαζέψω τα λεφτά και την πάρω από κάποιο άλλο κατάστημα σε προσφορά να βάλω και την επέκταση εγγύησης από την ίδια την Sony. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από Grim Ripper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lofter Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ωραιος, αυτό το τελευταίο με ενδιαφέρει είναι η αλήθεια και ήθελα να το μάθω αν γίνεται, σε περίπτωση που μαζέψω τα λεφτά και την πάρω από κάποιο άλλο κατάστημα σε προσφορά να βάλω και την επέκταση εγγύησης από την ίδια την Sony. Ευχαριστώ. Και εμένα με βολεύει (αν τελικά την πάρω) να την πάρω από αλλού. Κάνε και εσύ μια ερώτηση βέβαια να είσαι σίγουρος όταν έρθει η ώρα! Να σαι καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenten7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 παντως επειδη εχω σπασει τα τηλεφωνα και γω για προσφορες BF φαίνεται όλη η φάση να είναι μια μούφα και μισή γιατί δεν εχουν στοκάρει τηλεοράσεις λόγω κορονοιου και δεν προκειται να ρίξουν περαιτερω τις τιμές τουλάχιστον σε μοντελα όπως οι lg55 oled και sony kd55 full array. Τα αποθέματα των καταστημάτων σε τετοια μοντέλα είναι μικρα οπότε ισως να μην υπάρχουν σε λιγο διαθεσιμότητες. όταν θα έρθει αλλή παρτιδα (από του χρόνου ίσως πέσουν περισσότερο οι τιμές) Σε πολυ ακριβές τηλεοράσεις ίσως βρεθεί μια καλή ευκαιρία την εβδομάδα BF 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simos1974 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Tenten7 είπε παντως επειδη εχω σπασει τα τηλεφωνα και γω για προσφορες BF φαίνεται όλη η φάση να είναι μια μούφα και μισή γιατί δεν εχουν στοκάρει τηλεοράσεις λόγω κορονοιου και δεν προκειται να ρίξουν περαιτερω τις τιμές τουλάχιστον σε μοντελα όπως οι lg55 oled και sony kd55 full array. Τα αποθέματα των καταστημάτων σε τετοια μοντέλα είναι μικρα οπότε ισως να μην υπάρχουν σε λιγο διαθεσιμότητες. όταν θα έρθει αλλή παρτιδα (από του χρόνου ίσως πέσουν περισσότερο οι τιμές) Σε πολυ ακριβές τηλεοράσεις ίσως βρεθεί μια καλή ευκαιρία την εβδομάδα BF Η Sony kd55 xh 9096 , που είναιfull array , έχει 800 ευρώ στο Sony Center. Δηλ 300 ευρώ κάτω από την τιμή της .... Άρα καθόλου μουφα. Και μπορείς να την παραγγείλεις και τώρα, χωρίς να περιμένεις την black Friday 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex1971 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, simos1974 είπε Η Sony kd55 xh 9096 , που είναιfull array , έχει 800 ευρώ στο Sony Center. Δηλ 300 ευρώ κάτω από την τιμή της .... Άρα καθόλου μουφα. Και μπορείς να την παραγγείλεις και τώρα, χωρίς να περιμένεις την black Friday Επιβεβαιωνω κι εγω....839 για την ακριβεια. Αν και με 1.149 νομιζω οτι αξιζει να παρει καποιος την 65αρα. Αν θελει να παρει και την 5ετη εγγυηση να υπολογισει συν 70 ευρω(140 εχει αλλα την δνουν στη μιση τιμη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπήκα στο site της Sony δεν άντεξα μου έβγαλε την Sony kd55 xh 9096 με promo code μαζί με την 5ετή μου την έβγαλε 897€ με 36 άτοκες νομίζω το deal την κάνει τρομερό value . έψαχν τβ γύρω στα 700 αλλά έκανα την υπέρβαση γιατί νομίζω σε αυτή την τιμή είναι value απο όλες τι απόψεις. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από Rizas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Rizas είπε Μπήκα στο site της Sony δεν άντεξα μου έβγαλε την Sony kd55 xh 9096 με promo code μαζί με την 5ετή μου την έβγαλε 897€ με 36 άτοκες νομίζω το deal την κάνει τρομερό value . έψαχν τβ γύρω στα 700 αλλά έκανα την υπέρβαση γιατί νομίζω σε αυτή την τιμή είναι value απο όλες τι απόψεις. Πάρε τηλ καλύτερα, θα σου βγει λίγο πιο φθηνά. 😛 Οι υπόλοιποι την πήραν στα 860€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Πάρε τηλ καλύτερα, θα σου βγει λίγο πιο φθηνά. 😛 Οι υπόλοιποι την πήραν στα 860€. Αχαχα το ξέρω απλά από το τηλ που ρώτησα για την τιμή δεν μου δίναν τόσες δόσεις οπότε για να μην το ψάχνω πολύ για 30 40 ευρώ το πήρα από το site! Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από Rizas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris2k Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Πάρε τηλ καλυτερα.. εγω την πήρα 800 σε 24 άτοκες.. 33.3 € βγαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckgfe Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Την τσίμπησα και εγώ χθες την kd55xh9096 στα 800 μέσω παραγγελίας τηλεφώνου. Μου ζήτησαν πρώτα μία προκαταβολή (100 ευρώ) και η παραλαβή έγινε ακριβώς την επόμενη μέρα από τους ίδιους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, harris2k είπε Πάρε τηλ καλυτερα.. εγω την πήρα 800 σε 24 άτοκες.. 33.3 € βγαίνει Πήρα και την 5ετή εγγύηση μαζί, ένας απο τους λόγους που την θεωρώ value είναι γιατί έχει καλη τιμή μαζι με την εγγύηση , δεν θα εδινα τόσα λεφτά προσωπικά για TV χωρίς εξτρα εγγύηση για αυτο έψαχνα και προσφορά απο μεγάλα καταστήματα που την παρέχουν, πόσο μάλλον απο το sony center . 1 ώρα πριν, ckgfe είπε Την τσίμπησα και εγώ χθες την kd55xh9096 στα 800 μέσω παραγγελίας τηλεφώνου. Μου ζήτησαν πρώτα μία προκαταβολή (100 ευρώ) και η παραλαβή έγινε ακριβώς την επόμενη μέρα από τους ίδιους. Την ανεβάζουν στο χώρο σου και στην ξεπακετάρουν για να δούνε τυχών χτυπήματα κτλπ; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από Rizas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckgfe Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Rizas είπε Την ανεβάζουν στο χώρο σου και στην ξεπακετάρουν για να δούνε τυχών χτυπήματα κτλπ; Δυστυχώς δεν παρέλαβα εγώ αλλά μια θεία μου οπότε δεν ζήτησε ξεπακετάρισμα. Το ανέβασαν στον όροφο κανονικά και είπαν να κρατηθεί και το κουτί για ~7μέρες σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Rizas είπε Την ανεβάζουν στο χώρο σου και στην ξεπακετάρουν για να δούνε τυχών χτυπήματα κτλπ; Κανονικα λογω κοροναιου την αφηνουν και φευγουν. Τους παρακαλεσα να την ανοιξουμε μαζι και να την δουμε για τυχον προβληματα και ετσι εκαναν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχετε να προτείνεται καμιά καλή βάση για τοίχο ; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από Rizas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 χτες η τηλεοραση κουμπωσε παν σε αυτην εδω που την εχω κανα χρονο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος https://www.plaisio.gr/tileoraseis/aksesouar-tileorasis/vaseis-toixou/turbo-x-vasi-tileorasis-db-420-32-65-_2695324?gclid=CjwKCAiAzNj9BRBDEiwAPsL0d7H_wNyoE3C_wiNAZsWBwHs6B2nu3Y_m8dRd3M_aMthg5a-WykkC8BoCpQIQAvD_BwE οικονομικη και χωρις πολλα πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα