koularasss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα. Έπεσε στην κατοχή μου αυτό το λάπτοπ: https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/189419-hp-15-da0079nv-i7-7500u-8gb-1tb Η χρήση του είναι για εφαρμογές γραφείου και ταινίες. Μόνο που είναι αρκετά αργό λόγω έλλειψης ssd. Μπορεί να μπει ssd σχετικά εύκολα; Ή είναι από αυτά που είναι περίπλοκη η διαδικασία; Αν μπαίνει εύκολα ποιον 120αρη θα προτείνατε; Ευχαριστώ πολυ. ειναι η ίδια διαδικασία με το συγκεκριμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο άνθρωπος στο video είναι τραγικός ! Ανοίγει laptop και το μαστορεύει ΧΩΡΙΣ να αποσυνδέσει την μπαταρία (!), χωρίς να εκφορτίσει τα κυκλώματα (!), χωρίς να φορά μονωτικά γάντια ή έστω αντιστατικό βραχιόλι. Αν το κατσαβίδι να ακουμπήσει σε κάποια επαφή ή πέσει μια βίδα σε κάποιο κύκλωμα της μητρικής μπορεί αμέσως να γίνει βραχυκύκλωμα - και καλά σαράντα.... - Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από V.I.Smirnov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 15/10/2020 στις 11:25 ΜΜ, koularasss είπε Καλησπέρα. Έπεσε στην κατοχή μου αυτό το λάπτοπ: https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/189419-hp-15-da0079nv-i7-7500u-8gb-1tb Η χρήση του είναι για εφαρμογές γραφείου και ταινίες. Μόνο που είναι αρκετά αργό λόγω έλλειψης ssd. Μπορεί να μπει ssd σχετικά εύκολα; Ή είναι από αυτά που είναι περίπλοκη η διαδικασία; Αν μπαίνει εύκολα ποιον 120αρη θα προτείνατε; Ευχαριστώ πολυ. ειναι η ίδια διαδικασία με το συγκεκριμένο; Εάν έχεις αμφιβολία γιατί δέν το αφήνεις στο κατάστημα . Δέν θα σου πάρει πολλά περισσότερα. Και με την ευκαιρία να αλλαχτει και θερμοαγώγιμη πάστα . Για εμένα προσωπικά βάλε 240 Gb πλέον έχουν μειωθεί οι τιμές . Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα