Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!

Εχω εναν υπολογιστη πενταετιας i5 4690 με μητρικη z97 5 της msi , με 16 giga ram.

Η καρτα γραφικων ειναι msi 750 ti.

Επειδη συντομα θα αγορασω ενα 4k monitor 27 ιντσων, θα ηθελα να ρωτησω ποια καρτα γραφικων nvidia ειναι συμβατη με το συγκεκριμενο monitor ( Lg ul500 ή ul 650) για σωστη απεικονιση . 
Στον υπολογιστη δεν παιζουμε παιχνιδια ( ηλικια γαρ) , αλλα office browsing και youtube. Τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη. Θα παιζει βεβαια εκτος απο βιντεάκια 4κ στο youtube, και ταινιες. 
Σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, cmorales είπε

Καλησπερα σας!

Εχω εναν υπολογιστη πενταετιας i5 4690 με μητρικη z97 5 της msi , με 16 giga ram.

Η καρτα γραφικων ειναι msi 750 ti.

Επειδη συντομα θα αγορασω ενα 4k monitor 27 ιντσων, θα ηθελα να ρωτησω ποια καρτα γραφικων nvidia ειναι συμβατη με το συγκεκριμενο monitor ( Lg ul500 ή ul 650) για σωστη απεικονιση . 
Στον υπολογιστη δεν παιζουμε παιχνιδια ( ηλικια γαρ) , αλλα office browsing και youtube. Τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη. Θα παιζει βεβαια εκτος απο βιντεάκια 4κ στο youtube, και ταινιες. 
Σας ευχαριστω πολυ!

Νομίζω ότι η κάρτα σου μια χαρά θα δείχνει σε 4K με το dual DVI ή ίσως και το HDMI. Το μόνο αρνητικό (αν δεν είναι SE) είναι ότι δεν υποστηρίζει HVEC οπότε στις Χ265 ταινίες θα κάνει πολύ θόρυβο + κατανάλωση.

https://www.geforce.co.uk/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-750-ti/specifications

Επεξ/σία από elpenor
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Επειδη θα ηθελα πραγματικα να παρω νεα καρτα ( και με συνδεση dp με την οθονη), πιστευεις πως σε αυτο το συστημα θα λειτουργουσε σωστα μια nvidia 1650 super ? 
Μηπως καποια 1660 ή καποια αλλη....Απο πεποιθηση ρωταω μονο για nvidia :) Σιγουρα παντως μια καλυτερη απο αυτη που εχω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε μια 1650 super και εισαι ΟΚ.

Δεν ειναι κακο να παιζεις και κανα παιχνιδι, που και που, ασχετως ηλικιας. Υπαρχουν παιχνιδια που δεν χρειαζονται καλα αντανακλαστικα.

Και ως παλιος και γω θα έλεγα να κατεβασεις τα ΜΑΜΕ για να παιζεις κανενα απο τα παλια arcade games (να θυμηθουμε και τα παιδικα μας χρονια).

😄

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και τελικα ακολουθησα αυτον τον δρομο 😂

Πηρα μια gigabyte 1660 super και οθονη lg27 650-w

Του χρονου επεξεργαστη και m/b

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...