Tsipouras35 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παίδες. 2 ερωτησούλες ίσως "χαζές" για μερικούς αλλά τυγχάνει να είμαι εντελώς άσχετος με τα αυτοκίνητα. Πρόσφατα απέκτησα ένα μεταχειρισμένο seat ibiza. Μηχανικά είναι πένα απ ότι μου παν και στο συνεργείο αλλά μέσα έχει φυσιολογικές λόγω χρήσης φθορές και θέλω να το συμμορφώσω λίγο. Μία απο αυτές είναι μία φολα στο καθισμα του οδηγου στα πλάγια. Καπου στα 10 εκατοστά τρύπα και χάνει από μέσα αφρολέξ κατι τέτοιο. Αυτό λογικά επιδιορθώνεται κάπου; Ξέρουμε πανω κατω κόστος; Καπου 10 εκατοστά τρύπα. Το δευτερο που θέλω να ρωτήσω. Θελω να αλλάξω γιατι είναι φθαρμένο το δερματακι του λεβιέ. Νομιζω λέγεται φυσουνα. Αυτό.μπορώ να το κάνω μόνος; Εννοω αν το αγοράσω απο ιντερνετ που είδα, ταιριαζουν σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων; Αν όχι ποιος το αλλάζει; και κατι τελευταιο τωρα που σας βρηκα. Αν παρω επισης απο ιντερνετ προστατευτικο τιμονιου και αυτα ταιριαζουν σε ολα;; ευχαριστω σε οποιον μπει στον κοπο να απαντησει ;)
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1. Όλα αυτά τα φτιάχνουν οι ταπετσέρηδες αυτοκινήτων, το κόστος είναι διαφορετικό ανά περίπτωση, και σίγουρα δεν κοστολογείται με μόνο κριτήριο τη διάμετρο της τρύπας. 2. Το αν πιάνουν τα χέρια σου μόνο εσύ το ξέρεις, όχι εμείς, για να ρωτάς πάντως μάλλον δεν πιάνουν και τόσο. Όσο για τις φυσούνες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ κάποιες είναι ποιοτικές ενώ κάποιες άλλες είναι για πέταμα. 3. Όσο για το "προστατευτικό τιμονιού" δεν ξέρω τι εννοείς, αν είναι κάποιο φορετό τότε έχουν μεγέθη και μπαίνουν πανεύκολα, αν χρειάζεται ράψιμο τότε δεν ξέρω αν μπορείς να τα καταφέρεις.
papoys1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Tsipouras35 είπε Καλησπέρα παίδες. 2 ερωτησούλες ίσως "χαζές" για μερικούς αλλά τυγχάνει να είμαι εντελώς άσχετος με τα αυτοκίνητα. Πρόσφατα απέκτησα ένα μεταχειρισμένο seat ibiza. Μηχανικά είναι πένα απ ότι μου παν και στο συνεργείο αλλά μέσα έχει φυσιολογικές λόγω χρήσης φθορές και θέλω να το συμμορφώσω λίγο. Μία απο αυτές είναι μία φολα στο καθισμα του οδηγου στα πλάγια. Καπου στα 10 εκατοστά τρύπα και χάνει από μέσα αφρολέξ κατι τέτοιο. Αυτό λογικά επιδιορθώνεται κάπου; Ξέρουμε πανω κατω κόστος; Καπου 10 εκατοστά τρύπα. Το δευτερο που θέλω να ρωτήσω. Θελω να αλλάξω γιατι είναι φθαρμένο το δερματακι του λεβιέ. Νομιζω λέγεται φυσουνα. Αυτό.μπορώ να το κάνω μόνος; Εννοω αν το αγοράσω απο ιντερνετ που είδα, ταιριαζουν σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων; Αν όχι ποιος το αλλάζει; και κατι τελευταιο τωρα που σας βρηκα. Αν παρω επισης απο ιντερνετ προστατευτικο τιμονιου και αυτα ταιριαζουν σε ολα;; ευχαριστω σε οποιον μπει στον κοπο να απαντησει Για το κάθισμα σίγουρα πας σε ταπετσέρη όσο πιο γρήγορα γίνεται να προλάβεις και το μάδημα του αφρολέξ γιατί μετά ανεβαίνει πολύ το πακέτο.Να υπολογίζεις 60-80 ευρώ. Για το λεβιέ ταχυτήτων συνθετικό δερματάκι και χερούλι του λεβιέ πήρα από aliexpress γύρω στα 8 ευρώ τα δύο , γιατί εδώ ζητούσαν τον ουρανό με τα άστρα.Τα έβαλα και μιλάμε άψογα ίδια με της μάννας του.Βαριέμαι να κατέβω να βγάλω φωτο.΄Ψάξε ali με την μάρκα του αυτοκινήτου σου και αν είσαι τυχερός θα βρεις. Κάλυμα τιμονιού το επικρατέστερο και κλασικό νούμερο είναι το 38 .Ελάχιστα αυτοκίνητα Ι.Χ. παίρνουν μικρότερα. Υπόψιν τα φτηνά κινέζικα βγάζουν μία μυρωδιά πλαστικίλας η οποία μπορεί να κάνει και 6μηνο να φύγει.Εγώ όταν το αλλάζω παίρνω άλλο ένα και το ρίχνω στο πατάρι να έχει φύγει η μυρωδιά μέχρι να χαλάσει το πρώτο και να θέλει αντικατάσταση.
Geocheats2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακριβώς το ίδιο αμάξι, ακριβός τα ίδια θέματα , κάθισμα οδηγού σκίσιμο απο την πλευρά της πόρτας (είχα πάρει κάτι καλύμματα από το lidl (17 νομίζω) κουμπώσανε κουκλί, το τιμόνι μαδημένο σου άφηνε μια μαυρίλα στα χεριά πήρα μια θήκη (38) και ο λεβγιες σκισμένος (απο aliexpress) μια χαρά. Μπήκαν όλα πέρασα και με wurth για πλαστικά αυτοκίνητου όλα τα πλαστικά και είναι σαν καινούργιο μέσα Να ποντάρω του 2003? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από Geocheats2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα