Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Eχει πεθάνει ο Μαριο. Που το Odyssey στο Switch εχει πουλήσει μέχρι τώρα 18.000.000 αντιτυπα. Ξέρεις τι δεν εχει πουλήσει 18 μυρια; Uncharted 4 (16), Spider-man (13), God of War (12), Horizon (10), Gran Turismo Sport (8) μεταξύ αλλων. Αν ο Μάριο έχει πεθάνει φαντάσου αυτά τι επαθαν

Tα Μάριο και λίγα πουλάνε αν σκεφτεί κανείς το ότι την τελευταία και βάλε δεκαετία η Nintendo είναι αρκετά πίσω στα multiplatforms με αποτέλεσμα οι αγοραστές των κονσολών της (από Wii κι έπειτα) να είναι "αναγκασμένοι" να στραφούν στις αποκλειστικότητες της εταιρείας, αφού, όπως ειπώθηκε, οι άλλες εταιρείες δεν της έδιναν σημασία (ή η Ν σε εκείνες).

1 ώρα πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Δηλαδή για να καταλάβω. Πήραν την πανω σειρά απο το PS4, την μικρυναν, την εβαλαν κατω και μεγάλωσαν σε μεγεθος ολα τα ασχετα οπως news κτλ;

ΥΓ. Αυτό το sackboy πιο αντιγραφη Mario πεθαινεις

To sack boy είναι spin-off του Little Big Planet, τα οποία και τα τρία έχουν πάρει από τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως. Οπότε έρχονται πιο κοντά σε εκείνη την γραμμή την οποία και ξεκίνησαν κι όχι στου Σ. Μάριο

• Like 2
  • Confused 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Δηλαδή για να καταλάβω. Πήραν την πανω σειρά απο το PS4, την μικρυναν, την εβαλαν κατω και μεγάλωσαν σε μεγεθος ολα τα ασχετα οπως news κτλ;

ΥΓ. Αυτό το sackboy πιο αντιγραφη Mario πεθαινεις

Εχεις παιξει LBP ποτε;

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Izorai said:

Υ.Γ. Δεν το ήξερες,  ο Μάριο έχει πεθάνει!

Πες τους τα. 

Με το ζόρι πουλάνε 10 κομμάτια οι τίτλοι του. 

1 hour ago, hayatevo9 said:

Tα Μάριο και λίγα πουλάνε αν σκεφτεί κανείς το ότι την τελευταία και βάλε δεκαετία η Nintendo είναι αρκετά πίσω στα multiplatforms με αποτέλεσμα οι αγοραστές των κονσολών της (από Wii κι έπειτα) να είναι "αναγκασμένοι" να στραφούν στις αποκλειστικότητες της εταιρείας, αφού, όπως ειπώθηκε, οι άλλες εταιρείες δεν της έδιναν σημασία (ή η Ν σε εκείνες).

Ξεκάθαρα από ανάγκη τα αγοράζουν. 

Εν τω μεταξύ αν είναι έτσι γιατί να μην διαλέξουν εξαρχής άλλη κονσόλα ώστε να μπορούν να αγοράσουν τα multiplatforms? 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αρκετά Καλό μου φαίνεται,σαφώς γρήγορο και σαφώς καλύτερο γενικώς απο το προηγούμενο U.I κάπου μου θυμίζει και απο Ps3 🧐

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, NickTG είπε

Πες τους τα. 

Με το ζόρι πουλάνε 10 κομμάτια οι τίτλοι του. 

Ξεκάθαρα από ανάγκη τα αγοράζουν. 

Εν τω μεταξύ αν είναι έτσι γιατί να μην διαλέξουν εξαρχής άλλη κονσόλα ώστε να μπορούν να αγοράσουν τα multiplatforms? 

Μα αυτό κάνουν πλέον. Η Ν έκανε το μπαμ με το wii αλλά έκτοτε δεν κατάφερε και πολλά. Καπελωθηκε κυρίως από τη Sony. Εννοείται ότι το switch πάει καλά και είναι μια πολύ σύγχρονη και πρωτοποριακή ιδέα κατ εμέ αλλά και πάλι στα multiplatforms δεν... ενώ πριν την κυκλοφορία της η ίδια η εταιρεία ανακοίνωνε σε κάθε ευκαιρία ότι θα δώσει μεγάλο τόπο και σε άλλα παιχνίδια τον οποίο και δεν είδαμε. Πλέον οποίος αγοράζει κονσόλα της Ν το κάνει για αυτή καθεαυτή και για να παίξει αλλά παιχνίδια έχει pc ή μια εκ των άλλων κονσολών 

Δημοσ.

Μια χαρά το πάνε το Ps6 θα είναι ένα ωραίο gaming pc. Ας μην κοροιδευομαστε και το xbox και το ps εκει θα καταλήξουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, hayatevo9 said:

Μα αυτό κάνουν πλέον. Η Ν έκανε το μπαμ με το wii αλλά έκτοτε δεν κατάφερε και πολλά. Καπελωθηκε κυρίως από τη Sony. Εννοείται ότι το switch πάει καλά και είναι μια πολύ σύγχρονη και πρωτοποριακή ιδέα κατ εμέ αλλά και πάλι στα multiplatforms δεν... ενώ πριν την κυκλοφορία της η ίδια η εταιρεία ανακοίνωνε σε κάθε ευκαιρία ότι θα δώσει μεγάλο τόπο και σε άλλα παιχνίδια τον οποίο και δεν είδαμε. Πλέον οποίος αγοράζει κονσόλα της Ν το κάνει για αυτή καθεαυτή και για να παίξει αλλά παιχνίδια έχει pc ή μια εκ των άλλων κονσολών 

Αποφάσισε.

Ή το Switch πάει καλά και άρα αγοράζουν κονσόλες Nintendo από επιλογή οπότε δεν αγοράζουν Mario αναγκαστικά ή ο κόσμος επιλέγει άλλες κονσόλες αντί για Switch. 

Και τα 2 μαζί δεν γίνεται. 

Εν τω μεταξύ στο Switch πάνω από τα 3/4 των παιχνιδιών που έχω είναι third party. 

Τώρα αν εννοείς ότι δεν έχει παιχνίδια που ούτως ή άλλως δεν θα σήκωνε το hardware αλλάζει το πράγμα. 

Επεξ/σία από NickTG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, NickTG είπε

Αποφάσισε.

Ή το Switch πάει καλά και άρα αγοράζουν κονσόλες Nintendo από επιλογή οπότε δεν αγοράζουν Mario αναγκαστικά ή ο κόσμος επιλέγει άλλες κονσόλες αντί για Switch. 

Και τα 2 μαζί δεν γίνεται. 

To switch ήρθε πιο μετά από την προηγούμενη γενιά κονσολών (ps4, X1) και εννοείται ότι δεν κατάφερε να βλάψει την πρωτοκαθεδρια τους, ειδικά της Sony. Ούτε σε πωλήσεις ούτε σε δύναμη. Μέχρι να βγει, το τοπίο είχε ξεκαθαρίσει λίγο πολύ το πως θα μοιραστούν οι πωλήσεις. Αυτό που θέλω να πω εν γένει είναι ότι οι φανατικοί θα έμεναν μόνο στην αγορά ενός switch, ελαίω μικρής γκάμας παιχνιδιών. Και οι περισσότεροι την επέλεξαν διότι έκανε πατάτα με το wii u και διόρθωσε πλέον τα λάθη της. Το μεγαλύτερο μέρος των 60 μυρίων που έχει πουλήσει η κονσόλα είναι φανατικοί της εταιρείας. Δεν εννοώ φανατισμενοι αλλά απλά ότι έχουν αρεσκεία στα παιχνίδια της. Οι υπόλοιποι όμως που απλά τους άρεσαν κάποια παιχνίδια της είχαν σίγουρα και μια δεύτερη κονσόλα για τα multi, κάτι που σίγουρα δεν τιμά την Ν. Εξου και διαμορφωθηκαν οι πολλές πωλήσεις, οι οποίες όμως θα αναχαιτιστουν από την έλευση των νέων κονσολών - φυσικό επακόλουθο. Και το παιδί που λέει πιο πάνω ότι ο Μάριο πέθανε, το λέει γιατί στην Ελλάδα η Ν και η Ms είναι ανύπαρκτες. Μερικοί δεν ξέρουν καν την ύπαρξη της κονσόλας(switch) . Δώσε τους απλά πλειστεισο κι Άγιος ο Θεός. Οπότε δικαιολογειται η αντίδραση του

Επεξ/σία από hayatevo9
  • Confused 1
Δημοσ.
9 minutes ago, hayatevo9 said:

To switch ήρθε πιο μετά από την προηγούμενη γενιά κονσολών (ps4, X1) και εννοείται ότι δεν κατάφερε να βλάψει την πρωτοκαθεδρια τους, ειδικά της Sony. Ούτε σε πωλήσεις ούτε σε δύναμη. Μέχρι να βγει, το τοπίο είχε ξεκαθαρίσει λίγο πολύ το πως θα μοιραστούν οι πωλήσεις. Αυτό που θέλω να πω εν γένει είναι ότι οι φανατικοί θα έμεναν μόνο στην αγορά ενός switch, ελαίω μικρής γκάμας παιχνιδιών. Και οι περισσότεροι την επέλεξαν διότι έκανε πατάτα με το wii u και διόρθωσε πλέον τα λάθη της. Το μεγαλύτερο μέρος των 60 μυρίων που έχει πουλήσει η κονσόλα είναι φανατικοί της εταιρείας. Δεν εννοώ φανατισμενοι αλλά απλά ότι έχουν αρεσκεία στα παιχνίδια της. Οι υπόλοιποι όμως που απλά τους άρεσαν κάποια παιχνίδια της είχαν σίγουρα και μια δεύτερη κονσόλα για τα multi, κάτι που σίγουρα δεν τιμά την Ν. Εξου και διαμορφωθηκαν οι πολλές πωλήσεις, οι οποίες όμως θα αναχαιτιστουν από την έλευση των νέων κονσολών - φυσικό επακόλουθο. Και το παιδί που λέει πιο πάνω ότι ο Μάριο πέθανε, το λέει γιατί στην Ελλάδα η Ν και η Ms είναι ανύπαρκτες. Μερικοί δεν ξέρουν καν την ύπαρξη της κονσόλας(switch) . Δώσε τους απλά πλειστεισο κι Άγιος ο Θεός. Οπότε δικαιολογειται η αντίδραση του

Ήταν τόσο αβλαβές που έχει πουλήσει περισσότερο από το Xbox One ενώ και ο ρυθμός πωλήσεων του είναι καλύτερος του PS4 για το αντίστοιχο διάστημα. 

Αν ήταν φανατικοί της Nintendo θα είχαν αγοράσει και το Wii U. 

Επίσης πάλι πρέπει να αποφασίσεις, αγοράζουν τα παιχνίδια της Nintendo τελικά γιατί τους αρέσουν όπως μας γράφεις τώρα ή γιατί δεν έχουν τι άλλο να αγοράσουν όπως μας έγραψες πριν? 

Για να βάλω και νούμερα σε αυτό που έγραψα πριν από τα 60+ παιχνίδια που έχω στο Switch τα 12 είναι της Nintendo. 

Επίσης σίγουρα κάποιοι που έχουν PS4 έχουν και άλλοι κονσόλα ή PC ενώ και κάποιοι που έχουν Xbox έχουν και άλλη κονσόλα ή PC κάτι που σίγουρα δεν τιμά τα PS4 και Xbox. Γιατί εν τω μεταξύ? Είναι γνωστό πως αν θες να παίξεις ότι κυκλοφορεί δεν φτάνει μια πλατφόρμα. 

Εγώ πάλι δεν ξέρω πως θα πάνε οι πωλήσεις του με τη νέα γενιά. Υποθέτω εδώ θα είμαστε να το δούμε. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, h3342 είπε

Η ιδέα του Game Help μου άρεσε πάρα πολύ και φαίνεται φρέσκο, πολύ γρήγορο και λειτουργικό

ps+ in a nutshell

pay to play (multiplayer)

pay to rent (some random selected games)

και τώρα με το ps5

pay to get backseated 😁

Από την άλλη για κόσμο που είναι achievement whores θα είναι καλό γιατί θα τους γλιττώσει λίγη ώρα από το να ψάξουν με το κινητό/pc.

4 ώρες πριν, liberostelios είπε

Μόνο εγώ εντυπωσιάστηκα από το PIP; Τα άλλα μου φάνηκαν όμορφα και ενδιαφέροντα αλλά τίποτα τρομερό.

Όχι αυτό μαζί με τα αστραπιαία loading times/εναλλαγές games καθώς και η δυνατότητα να κάνεις record μέχρι και 4Κ ήταν οι μόνες ειδήσεις.

Δημοσ.

Εγω παλι δεν ξερω αν καταλαβα καλα. Ειπαν οτι μερικα features που εδειξαν που εχει το UI θα ειναι διαθεσιμα ΜΟΝΟ σε καποιους που εχουν συνδρομη στο PS+ ; Δλδ εγω που δεν ειμαι συνδρομητης στο + θα εχω πιο περιορισμενη εμπειρια χρησης απο καποιον που ειναι στο λειτουργικο της κονσολας; Εχω καταλαβει σωστα;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, hayatevo9 είπε

😂😂😂

Οι πωλήσεις switch σταθερά τον τελευταίο χρόνο είναι περισσότερες από ότι xbox και ps4 μαζί

Να ξέρουμε και τί λέμε...

.

april-2020-sales-gap-charts-1-2.png.95de5e6deff71911977434f01f33dbd8.png

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...