billkosyf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα. Μου εσπασε η εξωτερική οθονη στο Apple Watch 4. Λειτουργει κανονικα. Που μπορω να παω να την αλλαξω και αν ειναι εφικτό οικονομικα κιολας. Ειμαι Δυτικη Αττικη.
CX73 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 50 λεπτά πριν, billkosyf είπε Καλησπέρα. Μου εσπασε η εξωτερική οθονη στο Apple Watch 4. Λειτουργει κανονικα. Που μπορω να παω να την αλλαξω και αν ειναι εφικτό οικονομικα κιολας. Ειμαι Δυτικη Αττικη. Δεν αλλάζει, μόνο αντικατάσταση που δεν συμφέρει, όποτε καινούργιο !
nikosgnr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 19 ώρες πριν, billkosyf είπε Καλησπέρα. Μου εσπασε η εξωτερική οθονη στο Apple Watch 4. Λειτουργει κανονικα. Που μπορω να παω να την αλλαξω και αν ειναι εφικτό οικονομικα κιολας. Ειμαι Δυτικη Αττικη. Προσοχή αν αποφασίσεις να το πας κάπου εκτός εξουσιοδοτημένων για επισκευή. Που στα εξουσιοδοτημένα πάλι δε κάνουν επισκευές. Θα πληρώσεις περίπου 300€ για ανακα/σμένο. Η καλύτερη λύση που έχεις είναι να το πουλήσεις και να πάρεις άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα