Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nosleep είπε

Παίρνεις ένα ντάτσουν, βάζεις το cd του παλιατζή στο repeat και δεν σε ενοχλεί κανείς ούτε για δίπλωμα ούτε για ασφάλεια.

Μεγάλη αλήθεια

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να γυρνούσε από πίστα Μεγάρων ο άνθρωπος που είναι υποχρεωτικό το κράνος για να μπεις ακόμα και με το πολιτικό αμάξι 

11 ώρες πριν, Nabuko είπε

Όχι, πριν πολλά χρόνια. Κωνσταντινουπόλεως σε φανάρι σταματημένοι. Κοιτάω δεξιά μου και βλέπω μέσα σε ένα πεζό 106 τον οδηγό με κράνος και γάντια. Δεν ήταν αγωνιστικό ή τίποτα τέτοιo. Κανονικό πεζό 106, μάλλον το gti. Εγώ συνέχισα ευθεία και αυτός έστριψε δεξιά για να βγει Λεωφ Αθηνών. 

2 πιθανές εξηγήσεις που μπορώ να δώσω είναι ότι ή κατέβηκε από μηχανάκι και μπήκε κατευθείαν στο αμάξι για να το πάει κάπου και βαρέθηκε να βγάζει κράνος γάντια κλπ ή επειδή είχε το gti νόμιζε ότι στο μυαλό του είναι ραλίστας. 

Μου έκανε τόσο εντύπωση που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια μου έχει μείνει η εικόνα ζωντανή

Δημοσ.
10 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Παρολο που δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική, όχι, δεν μπορείς, δυστυχώς.

Υπάρχει λογική, είσαι ο ίδιος λ@λ@κης που εκανε παρέβη τον ΚΟΚ ανεξαρτητως αν το εκανες με μηχανη ή αυτοκίνητο. 

Και δεν ειναι δυστυχώς, ειναι ευτυχως. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dbrillis είπε

Υπάρχει λογική, είσαι ο ίδιος λ@λ@κης που εκανε παρέβη τον ΚΟΚ ανεξαρτητως αν το εκανες με μηχανη ή αυτοκίνητο. 

Και δεν ειναι δυστυχώς, ειναι ευτυχως. 

Δε θα μπω στη συζήτηση αν είναι λογικό το κράτος να σε τιμωρεί για κράνος ή ζώνη, ενώ δεν ενοχλείς κανέναν άλλον (πιστεύω ότι δεν είναι, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα διαφωνήσουμε).

Υποθετοντας λοιπόν ότι καλά κάνει το κράτος, πάλι δεν υπάρχει λογική. Μπορεί κάποιος να μη φοράει κράνος στη μηχανή για τον Α ή Β σοβαρό ή ασοβαρο λόγο, αλλά στο αμάξι να είναι 1000% τυπικός με τη ζώνη (που είναι το αντίστοιχο). Γιατί λοιπόν να του πάρεις το δίπλωμα και για το αμάξι;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Nabuko είπε

Όχι, πριν πολλά χρόνια. Κωνσταντινουπόλεως σε φανάρι σταματημένοι. Κοιτάω δεξιά μου και βλέπω μέσα σε ένα πεζό 106 τον οδηγό με κράνος και γάντια. Δεν ήταν αγωνιστικό ή τίποτα τέτοιo. Κανονικό πεζό 106, μάλλον το gti. Εγώ συνέχισα ευθεία και αυτός έστριψε δεξιά για να βγει Λεωφ Αθηνών. 

2 πιθανές εξηγήσεις που μπορώ να δώσω είναι ότι ή κατέβηκε από μηχανάκι και μπήκε κατευθείαν στο αμάξι για να το πάει κάπου και βαρέθηκε να βγάζει κράνος γάντια κλπ ή επειδή είχε το gti νόμιζε ότι στο μυαλό του είναι ραλίστας. 

Μου έκανε τόσο εντύπωση που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια μου έχει μείνει η εικόνα ζωντανή

και ηταν πεμπτη βραδυ. στις κοντρες ψηλα στην λ αθηνων καποιοι οντως σκαγανε με κρανος. καλα κανανε, better safe than sorry.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, GodzillaCover said:

Δε θα μπω στη συζήτηση αν είναι λογικό το κράτος να σε τιμωρεί για κράνος ή ζώνη, ενώ δεν ενοχλείς κανέναν άλλον (πιστεύω ότι δεν είναι, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα διαφωνήσουμε).

Υποθετοντας λοιπόν ότι καλά κάνει το κράτος, πάλι δεν υπάρχει λογική. Μπορεί κάποιος να μη φοράει κράνος στη μηχανή για τον Α ή Β σοβαρό ή ασοβαρο λόγο, αλλά στο αμάξι να είναι 1000% τυπικός με τη ζώνη (που είναι το αντίστοιχο). Γιατί λοιπόν να του πάρεις το δίπλωμα και για το αμάξι;

γιατί το δίπλωμα λέγεται ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚ.

αν λοιπόν στο πήρανε γιατί είσαι ούγκανος με μηχανάκι, είναι σίγουρο οτι θα είσαι ούγκανος και με οτιδήποτε άλλο όχημα.

ήμαρτον πια.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 8
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

γιατί το δίπλωμα λέγεται ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚ.

αν λοιπόν στο πήρανε γιατί είσαι ούγκανος με μηχανάκι, είναι σίγουρο οτι θα είσαι ούγκανος και με οτιδήποτε άλλο όχημα.

ήμαρτον πια.

Έχεις κάποια μελέτη για να το αποδείξεις αυτό; Ότι αν δε φοράς κράνος είναι βέβαιο ότι δε φοράς ζώνη ή ότι «εισαι ουγκανος» και με αμάξι;

Αν όχι, δεν έχει λογική. Άλλο το αμάξι άλλο το μηχανάκι, άλλο η βάρκα, άλλο το ελικόπτερο, άλλο το αεροπλάνο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GodzillaCover είπε

Έχεις κάποια μελέτη για να το αποδείξεις αυτό; Ότι αν δε φοράς κράνος είναι βέβαιο ότι δε φοράς ζώνη ή ότι «εισαι ουγκανος» και με αμάξι;

Αν όχι, δεν έχει λογική. Άλλο το αμάξι άλλο το μηχανάκι, άλλο η βάρκα, άλλο το ελικόπτερο, άλλο το αεροπλάνο. 

Αλλά ο ίδιος οδηγός με το ίδιο μυαλό στο κεφάλι.

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, GodzillaCover said:

λέγεται ψυχολογικό προφίλ και πολλοί νόμοι ισχύουν οριζοντίως ακριβώς γι αυτό το λόγο.

είναι σα να μου λες οτι ένας που σκότωσε ενήλικα δε σημαίνει οτι μπορεί να σκοτώσει ανήλικο.

το σταματάω εδώ γιατί και χάρη σου κάνω που ασχολούμαι με την μηδενιστική και χαοτική σου σύνταξη απάντησης εδώ μέσα. φαίνεται οτι ή τρολάρεις πολύ πονηρά ή καλύτερα να μη χαρακτηρίσω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Πλάκα κάνεις, έτσι; 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Extacy156 είπε

Μπορεί να γυρνούσε από πίστα Μεγάρων ο άνθρωπος που είναι υποχρεωτικό το κράνος για να μπεις ακόμα και με το πολιτικό αμάξι 

ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 2004

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Πλάκα κάνεις, έτσι; 

Όχι. Τι δουλειά έχει το κράτος να μου πει αν θα φοραω κράνος;

Και όχι, δεν αναφέρομαι σε έναν φανταστικό κόσμο. Σε πολλές πολιτείες της Αμερικής το κράνος είναι προαιρετικό και η ζώνη δευτερεύουσα παράβαση (δεν μπορούν να σε σταματήσουν μόνο για ζώνη).

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Όχι. Τι δουλειά έχει το κράτος να μου πει αν θα φοραω κράνος;

Και όχι, δεν αναφέρομαι σε έναν φανταστικό κόσμο. Σε πολλές πολιτείες της Αμερικής το κράνος είναι προαιρετικό και η ζώνη δευτερεύουσα παράβαση (δεν μπορούν να σε σταματήσουν μόνο για ζώνη).

Καταρχήν, οδηγάς μηχανή ή κάποιο άλλο δίκυκλο; γενικά έχεις δίπλωμα; έχεις όχημα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Καταρχήν, οδηγάς μηχανή ή κάποιο άλλο δίκυκλο; γενικά έχεις δίπλωμα; έχεις όχημα; 

Και μηχανάκι και αμάξι, γιατί;

Επεξ/σία από GodzillaCover
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, GodzillaCover said:

Και μηχανάκι και αμάξι, γιατί;

νας μας πεις που κυκλοφορείς να κάνουμε το γύρο.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...