Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 15/10/2020 στις 7:52 ΜΜ, jimzak είπε

Κρίμα για το παλικάρι που του πειρανε το δίπλωμα, αλλά τι πάει να πει ξέχασε το κράνος; Πώς γίνεται να το ξεχάσεις δηλαδή; Με το που ανέβηκε στο όχημα δεν κατάλαβε ότι δεν το φορούσε; Όταν ξεκίνησε τον αέρα δεν τον ένιωσε; Κλειδιά να βάλω μπροστά την μηχανή έχω ξεχάσει, κράνος ποτέ. Εκτός και αν δεν το ξέχασε και είπε δίπλα είναι, που να βάζω-βγαζω κράνος , πετάγομαι έτσι να κάνω την δουλειά μου.

Edit: Τώρα είδα ότι έγραψες αμέλησε, όχι το ξέχασε, κρίμα πάντως, πάντα κράνος έστω και για 100 μέτρα παιδιά.

Καλά που ζείτε; Έχετε δει πάνω από ένα στους είκοσι ντελιβεράδες με κράνος; Ή να μην πηγαίνουν ανάποδα σε μονόδρομο, να μην περνάνε με κόκκινο, να μην κάνουν ότι ταρζανιά γίνεται. Και άλοι τρέχουν για μεροκάματο αλλά αυτή η αναρχία στους δρόμους δεν έχει τελειωμό... Όσο για το φίλο μας, λυπάμαι αλλά μια φορά γίνεται η στραβή.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Και αυτοί βλέπουν ότι το παιδί δουλεύει ντελίβερι και του παίρνουν το δίπλωμα;;; Γράφτον για κάτι άλλο ρε παιδί μου και άστου το δίπλωμα αφού ζει και βγάζει μεροκάματο από  αυτό.

Θεωρώ ότι σε κάποιες φάσεις ξέρουν την κατάληξη απλά  εχουν σκοπό σε στυλ Αν δεν  αγχωθει τυρανηθει ο άλλος θα ναι όπως πριν... Κάποιο διάστημα είχαν απαγόρευσει την ένσταση...

6 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

θα παει δευτερα σημερα πηγε στις 1 και ειχαν σχολασει....

Πάντα είχαν ωράριο οι ενστάσεις και εντός ελαχιστων ημερων

Δημοσ.

Υπάρχουν παραβάσεις εκεί έξω που τσακίζουν κόκαλα ευσυνείδητων οδηγών και ουδείς τροχαίος ασχολείται. Θα μου πείτε τι παραβάσεις;;;

Δεν υπάρχει φανάρι που να μην έχουν κάνει σφήνα 2-3 οδηγοί για να μπουν μπροστά δυσκολεύοντας την κυκλοφορία και τσακίζοντας τα νεύρα των άλλων οδηγών και δεν έχω δει ούτε μία φορά τροχαίο να ασχολείται..

Σε κεντρικές λεωφόρους φοβάσαι να κινείσαι στη μεσαία λωρίδα γιατί όλοι με αρχηγούς τους ταξιτζήδες βέβαια κάνουν για χιλιόμετρα συνεχείς σφήνες μεταξύ μεσαίας και λεωφορειολωρίδας και δεν έχω δει ούτε μία φορά τροχαίο να ασχολείται..

Δεν βλέπεις πουθενά ελεύθερο πάρκινγκ ΑΜΕΑ και δεν έχω δει ούτε μία φορά τροχαίο να ασχολείται.

Βλέπεις κυρίως την κάθε κυράτσα για χιλιόμετρα με ένα κινητό στο αυτί να προσπαθεί να οδηγήσει και να τσακίζει τα νεύρα των οδηγών και δεν έχω δει ούτε μία φορά τροχαίο να ασχολείται.

Ναι δεν είπα ότι ο ντελιβεράς καλά έκανε και οδήγησε χωρίς κράνος αλλά πολλοί το κάνουν πάνω στην αγωνία τους να φτάσουν γρηγορότερα μπας και κερδίσουν κανένα ευρώ παραπάνω πουρμπουάρ. Και εγώ οδηγώ μηχανάκι και πάντα φοράω κράνος αλλά ρε τροχαίε ξεκίνα πρώτα από τις λεωφόρους που υπάρχουν άπειροι που οδηγούν χωρίς κράνος , χωρίς ζώνη , με ένα κινητό κολημένο στο αυτί  από το Γέρακα μέχρι το πεντάγωνο π.χ. κινούμενοι συνεχώς  μεταξύ μεσαίας και λεωφορειολωρίδας σε ώρες αιχμής και μετά τσάκισε και τους ντελιβεράδες διότι έκαναν το ατόπημα και δεν φόρεσαν κράνος.

Την άλλη φορά όμως μην παραπονεθείτε γιατί η πίτσα ή τα πιτόγυρα ή ο φρέντο που έχει γίνει της μόδας (καλά τι κώλυμα είναι αυτό  από κάποιους ρε παιδιά) άργησαν 5 λεπτάκια παραπάνω να έρθουν.😁

Δημοσ.
Στις 15/10/2020 στις 5:38 ΜΜ, greekfragma είπε

τόσο άτυχος; πάντα κράνος και τη 1 φορά που το αμέλησε τον γράψανε; πωωωωωωω.....

μπορεί να πάρει την αρραβωνιαστικιά παρέα στο τμήμα της περιοχής με τα δικαιολογητικά ΑΜΕΑ και να ζητήσει από τον αξιωματικό υπηρεσίας να μιλήσει με το τμήμα τροχαίας που του κράτησε το δίπλωμα μπας και του επιστρέψουν άμεσα το δίπλωμα και να φάει μόνο το πρόστιμο.

Στις 15/10/2020 στις 5:42 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε

Πραγματικά γκαντεμια δεν το λέω να κοροϊδέψω κάτι είχε ξεχάσει να πάει ένας άλλος και επειδή ήταν διαφορετική δίπλα στο μαγαζί πήγε ο αδελφός μου και ξέχασε να βάλει κράνος.

Πραγματικά ήταν κακή στιγμή μ****** θα μου πεις αλλά κάποια στιγμή δεν το έκανε και εσκεμμένα

Στις 15/10/2020 στις 7:52 ΜΜ, jimzak είπε

Κρίμα για το παλικάρι που του πειρανε το δίπλωμα, αλλά τι πάει να πει ξέχασε το κράνος; Πώς γίνεται να το ξεχάσεις δηλαδή; Με το που ανέβηκε στο όχημα δεν κατάλαβε ότι δεν το φορούσε; Όταν ξεκίνησε τον αέρα δεν τον ένιωσε; Κλειδιά να βάλω μπροστά την μηχανή έχω ξεχάσει, κράνος ποτέ. Εκτός και αν δεν το ξέχασε και είπε δίπλα είναι, που να βάζω-βγαζω κράνος , πετάγομαι έτσι να κάνω την δουλειά μου.

Edit: Τώρα είδα ότι έγραψες αμέλησε, όχι το ξέχασε, κρίμα πάντως, πάντα κράνος έστω και για 100 μέτρα παιδιά.

Δεν ετυχε και  το ξεχασε μια φορα και εκεινη τη μια τον εγραψαν,απλα τις υπολοιπες που πηγε "εδω διπλα" δεν τον επιασαν.

Θα ελεγα να μην παρει την γυναικα του μαζι,γιατι ειναι ασχημο να ταλαιπωρειται στην κατασταση της,αλλα για μενα ας παρει οτι χαρτια εχει,και μαζι με τη γυναικα να πανε να μιλησουν.

Οχι εγγραφη ενσταση,κατευθειαν να μιλησουν,γιατι αλλιως δε συγκινουνται.

Εμενα μου το εχουν παρει 2 φορες πανω στη δουλεια και δεν νοιαστηκε κανεις οτι δουλευω κουριερ/διανομη.

Αναγκαστικα δουλευα χωρις  το διπλωμα,με αλλο μηχανακι.

Κρανος παντως βαζω ΠΑΝΤΑ,ακομα και οταν παω στο ΑΤΜ, που ειναι κυριολεκτικα 100μ απο το μαγαζι.

Το ποσες φορες εχουν παρει το διπλωμα στους διανομεις μας για ΚΡΑΝΟΣ ( και ψαχνουμε μετα αλλο μηχανακι ή αλλο ατομο ) δεν περιγραφεται.

Μηδεν μυαλο τα παλιοπαιδα.. 

Παντα ορθιοι παιδια,και παντα κρανος.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, s93060 είπε

Όταν σου παίρνουν το δίπλωμα λόγω κράνους το αυτοκίνητο μπορείς να το οδηγήσεις ;

Οχι,δεν θα έπρεπε καν να το ρωτάς αυτό .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, s93060 είπε

Όταν σου παίρνουν το δίπλωμα λόγω κράνους το αυτοκίνητο μπορείς να το οδηγήσεις ;

Από πότε επιτράπηκε η οδήγηση χωρίς δίπλωμα; Δεν υπάρχει χωριστό δίπλωμα για αυτοκίνητο και μηχανή, οπότε προφανώς και εφόσον στο έχουν πάρει δεν μπορείς να οδηγήσεις.

Επεξ/σία από PharmChem
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, s93060 είπε

Εχεις ξεχωριστο διπλωμα για το αμαξι; 
Ισως αν φορεσεις κρανος ενω οδηγεις το αμαξι να περασεις απαρατηρητος και να μη σε σταματησουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Ισως αν φορεσεις κρανος ενω οδηγεις το αμαξι

Αυτό το έχω δει λάηβ μπροστά μου και ξανακοίταξα και δεύτερη φορά μήπως και δεν είδα καλά την πρώτη

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αυτό το έχω δει λάηβ μπροστά μου και ξανακοίταξα και δεύτερη φορά μήπως και δεν είδα καλά την πρώτη

Φανταζομαι ειδες την αρχη ή το τελος μιας ληστειας. ( 'Η τον φιλο παραπανω :P )

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dbrillis είπε

Φανταζομαι ειδες την αρχη ή το τελος μιας ληστειας. ( 'Η τον φιλο παραπανω :P )

Όχι, πριν πολλά χρόνια. Κωνσταντινουπόλεως σε φανάρι σταματημένοι. Κοιτάω δεξιά μου και βλέπω μέσα σε ένα πεζό 106 τον οδηγό με κράνος και γάντια. Δεν ήταν αγωνιστικό ή τίποτα τέτοιo. Κανονικό πεζό 106, μάλλον το gti. Εγώ συνέχισα ευθεία και αυτός έστριψε δεξιά για να βγει Λεωφ Αθηνών. 

2 πιθανές εξηγήσεις που μπορώ να δώσω είναι ότι ή κατέβηκε από μηχανάκι και μπήκε κατευθείαν στο αμάξι για να το πάει κάπου και βαρέθηκε να βγάζει κράνος γάντια κλπ ή επειδή είχε το gti νόμιζε ότι στο μυαλό του είναι ραλίστας. 

Μου έκανε τόσο εντύπωση που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια μου έχει μείνει η εικόνα ζωντανή

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, s93060 είπε

Τι διαβάζουμε εδώ στο ινσομνια.. όχι δεν μπορείς να οδηγήσεις επίσημα… :P 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, s93060 είπε

Παίρνεις ένα ντάτσουν, βάζεις το cd του παλιατζή στο repeat και δεν σε ενοχλεί κανείς ούτε για δίπλωμα ούτε για ασφάλεια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, s93060 είπε

Παρολο που δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική, όχι, δεν μπορείς, δυστυχώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...