cthulhucarbide Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, nyne είπε Μου εχει συμβει εμενα...Πριν πολλα χρονια μπαινω αττικη οδο βραδυ ειχα τα παντα ολα κρανος κτλ χαρτια μου εγινε κ αλκοτεστ,ε μου την εριξε επειδη δε φορουσε η κοπελα απο πισω(που δεν ηταν να την παρω μαζι αλλα ετυχε)...Πηραν διπλωμα και πηγα να παραδωσω και πινακιδες την επομενη ημερα.Ευτυχως μιλησα με τον αξιωματικο κ μου εδωσε πισω το διπλωμα(οι πινακιδες κρατηθηκαν για ενα μηνα)... Δηλαδή άμα ο συνοδηγός δεν φοράει κράνος, θα την πληρώσει ο οδηγός? Τι λογική είναι αυτή?
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Δηλαδή άμα ο συνοδηγός δεν φοράει κράνος, θα την πληρώσει ο οδηγός? Τι λογική είναι αυτή? Γιατί είναι υπέυθυνος.Μια χαρά λογική είναι. 3 1
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί είναι υπέυθυνος.Μια χαρά λογική είναι. Και γιατί το πρόστιμο να μην το φάει ο συνοδηγός κατευθείαν μιας που είναι και ο υπαίτιος ξερωγώ?
terry308 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Και γιατί το πρόστιμο να μην το φάει ο συνοδηγός κατευθείαν μιας που είναι και ο υπαίτιος ξερωγώ? Ο οδηγός / κάτοχος είναι υπαίτιος
jimmy213 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Και γιατί το πρόστιμο να μην το φάει ο συνοδηγός κατευθείαν μιας που είναι και ο υπαίτιος ξερωγώ? Πάντα ο οδηγός έχει την ευθύνη των επιβατών του οχήματός του και καλώς την έχει. 1
nyne Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δεν ηταν αδικο παιδια κ σας το λεω εγω που την εφαγα.Το γαμωτο ειναι οτι ειμαι μια ζωη κομπλε σε ολα(λογω πεποιθησης οχι προστιμου)κ ετυχε να κατσει εκεινη την ημερα αυτο.Ομως ειχαν δικιο εαν δηλαδη πεφταμε πουθενα εγω δεν θα ημουν υπευθυνος?
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δεν ξέρω γιατί σας φαίνεται λογικό, από την στιγμή που μιλάμε για ενήλικες πιστεύω ότι θα έπρεπε την ευθύνη άρα και το πρόστιμο να έχει το άτομο που έκανε την παράβαση. Το πρόστιμο όμως 150€ το άτομο σε περίπτωση πολλών ατόμων μέσα στο αμάξι λόγω κορωνοϊού γιατί το πληρώνει κάθε άτομο ξεχωριστά?
Salvation81 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, nyne είπε Δεν ηταν αδικο παιδια κ σας το λεω εγω που την εφαγα.Το γαμωτο ειναι οτι ειμαι μια ζωη κομπλε σε ολα(λογω πεποιθησης οχι προστιμου)κ ετυχε να κατσει εκεινη την ημερα αυτο.Ομως ειχαν δικιο εαν δηλαδη πεφταμε πουθενα εγω δεν θα ημουν υπευθυνος? Sorry αλλα μια ζωη κομπλε σε ολα αλλα δεχτηκες η κοπελα να ανεβει στο μηχανακι σου χωρις κρανος; Χωρια χωρις αλλα προστατευτικα. Ισα ισα που αν γινει κατι τις περισσοτερες φορες ο πισω πεταγεται και τον κλαιμε (ετσι η κοπελα ενος φιλου, πεσανε σε χαντακι, αυτος κρατηθηκε απο το τιμονι, εκεινη εφυγε απο πανω και εσκασε με το κεφαλι κατω - δυστυχως η κοπελα δεν τα καταφερε). Οπως ειπαν και αλλοι ο οδηγος - κατοχος του οχηματος ευθυνεται, το ιδιο και με το αυτοκινητο, αν με σταματησουν και δεν φοραει ζωνη ο συνοδηγος εγω θα φαω το προστιμο.
papoys1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 15/10/2020 στις 5:35 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε Καλησπέρα παιδιά χθες το βράδυ γράψανε για κράνος τον αδερφό μου και του πήραν για δύο μήνες το δίπλωμα έγινε σε στιγμή που καθαρά αμέλησε να το φοράει γιατί φοράει συνέχεια κράνος. τα προβλήματα που προκύπτουν είναι δύο πρώτων βιοποριστικό γιατί ο αδερφός μου δουλεύει delivery σε σουβλατζίδικο να σημειώσω την παράβαση έγινε όταν πήγαινε μία παραγγελία και δεύτερον η αρραβωνιαστικιά του είναι ΑΜΕΑ και συνήθως πηγαίνουν μαζί στους γιατρούς με το μηχανάκι του αδερφού μου. Μπορεί κάτι να κάνει ? Και αυτοί βλέπουν ότι το παιδί δουλεύει ντελίβερι και του παίρνουν το δίπλωμα;;; Γράφτον για κάτι άλλο ρε παιδί μου και άστου το δίπλωμα αφού ζει και βγάζει μεροκάματο από αυτό. Πέστου να πάει στην Τροχαία στο Διοικητή με κάποιο χαρτί από τον εργοδότη ότι δουλεύει εκεί ντελίβερι και πάντα είναι άψογος στη δουλειά του.Επίσης ας πάρει και την κοπέλα μαζί με ένα χαρτί αναπηρίας και ας κλαφτεί και λίγο (δεν είναι ντροπή) λέγοντας ότι είναι ο μόνος που τρέχει να την μεταφέρει όπου χρειαστεί γιατί οι δικοί της αδιαφορούν ή δεν έχουν μέσο.Επίσης ότι αυτός από τη δουλειά του ως ντελιβεράς την συντηρεί γιατί είναι από φτωχή οικογένεια και θα πεινάσουν αν μείνει δύο μήνες χωρίς δουλειά. Ας τα γράψει αυτά και σε μία Υπεύθυνη δήλωση την οποία μαζί με το χαρτί αναπηρίας να τα καταθέσουν στην ένσταση ζητώντας την επιστροφή του διπλώματος.Επίσης ας γράψει και οτιδήποτε άλλο κρίνει ότι μπορεί να τον βοηθήσει ας είναι και ψέμα ρε αδερφέ.Ο σκοπός που λένε αγιάζει τα μέσα. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 θα παει δευτερα σημερα πηγε στις 1 και ειχαν σχολασει....
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Και αυτοί βλέπουν ότι το παιδί δουλεύει ντελίβερι και του παίρνουν το δίπλωμα;;; Γράφτον για κάτι άλλο ρε παιδί μου και άστου το δίπλωμα αφού ζει και βγάζει μεροκάματο από αυτό. Πέστου να πάει στην Τροχαία στο Διοικητή με κάποιο χαρτί από τον εργοδότη ότι δουλεύει εκεί ντελίβερι και πάντα είναι άψογος στη δουλειά του.Επίσης ας πάρει και την κοπέλα μαζί με ένα χαρτί αναπηρίας και ας κλαφτεί και λίγο (δεν είναι ντροπή) λέγοντας ότι είναι ο μόνος που τρέχει να την μεταφέρει όπου χρειαστεί γιατί οι δικοί της αδιαφορούν ή δεν έχουν μέσο.Επίσης ότι αυτός από τη δουλειά του ως ντελιβεράς την συντηρεί γιατί είναι από φτωχή οικογένεια και θα πεινάσουν αν μείνει δύο μήνες χωρίς δουλειά. Ας τα γράψει αυτά και σε μία Υπεύθυνη δήλωση την οποία μαζί με το χαρτί αναπηρίας να τα καταθέσουν στην ένσταση ζητώντας την επιστροφή του διπλώματος.Επίσης ας γράψει και οτιδήποτε άλλο κρίνει ότι μπορεί να τον βοηθήσει ας είναι και ψέμα ρε αδερφέ.Ο σκοπός που λένε αγιάζει τα μέσα. Το ξέρεις φαντάζομαι ότι οι επαγγελματίες οδηγοί έχουν μεγαλύτερες ποινές απο τους ερασιτέχνες ακριβώς γιατί είναι το επαγγελμα τους.
greekfragma Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, nyne είπε Δεν ηταν αδικο παιδια κ σας το λεω εγω που την εφαγα.Το γαμωτο ειναι οτι ειμαι μια ζωη κομπλε σε ολα(λογω πεποιθησης οχι προστιμου)κ ετυχε να κατσει εκεινη την ημερα αυτο.Ομως ειχαν δικιο εαν δηλαδη πεφταμε πουθενα εγω δεν θα ημουν υπευθυνος? τελικά το "φόρτωσες" το γκομενάκι γνήσιε γυπαετίνιο?
nyne Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, greekfragma είπε τελικά το "φόρτωσες" το γκομενάκι γνήσιε γυπαετίνιο? Το πλήρωσα ακριβά μεν,το φόρτωσα δε... 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Το ξέρεις φαντάζομαι ότι οι επαγγελματίες οδηγοί έχουν μεγαλύτερες ποινές απο τους ερασιτέχνες ακριβώς γιατί είναι το επαγγελμα τους. θεωρω παραλογο να του παρουν το διπλωμα και να μην μπορει να δουλεψει ας του εριχναν προστιμο, και παλι δεν μιλαμε για κοκκινο η οδηγηση υπο την επιροια αλκοολ η υπερβολικη ταχυτητα που οπως ειπα εκει θα του ελεγα καλα να παθεις μ@λκ
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε θεωρω παραλογο να του παρουν το διπλωμα και να μην μπορει να δουλεψει ας του εριχναν προστιμο, και παλι δεν μιλαμε για κοκκινο η οδηγηση υπο την επιροια αλκοολ η υπερβολικη ταχυτητα που οπως ειπα εκει θα του ελεγα καλα να παθεις μ@λκ Dura lex sed lex ⇒ Κράνος για τους αναβάτες, ζώνες ασφαλείας για τους οδηγούς Ποινή: Αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και διπλώματος για 2 μήνες https://www.autogreeknews.gr/hrisima/epta-paravaseis-me-tis-opoies-chaneis-diploma-amp-adeia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις