Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά χθες το βράδυ γράψανε για κράνος τον αδερφό μου και του πήραν για δύο μήνες το δίπλωμα έγινε σε στιγμή που καθαρά αμέλησε να το φοράει γιατί φοράει συνέχεια κράνος.

τα προβλήματα που προκύπτουν είναι δύο πρώτων βιοποριστικό γιατί ο αδερφός μου δουλεύει delivery σε σουβλατζίδικο να σημειώσω την παράβαση έγινε όταν πήγαινε μία παραγγελία και δεύτερον η αρραβωνιαστικιά του είναι ΑΜΕΑ και συνήθως πηγαίνουν μαζί στους γιατρούς με το μηχανάκι του αδερφού μου.

Μπορεί κάτι να κάνει ?

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τόσο άτυχος; πάντα κράνος και τη 1 φορά που το αμέλησε τον γράψανε; πωωωωωωω.....

μπορεί να πάρει την αρραβωνιαστικιά παρέα στο τμήμα της περιοχής με τα δικαιολογητικά ΑΜΕΑ και να ζητήσει από τον αξιωματικό υπηρεσίας να μιλήσει με το τμήμα τροχαίας που του κράτησε το δίπλωμα μπας και του επιστρέψουν άμεσα το δίπλωμα και να φάει μόνο το πρόστιμο.

Δημοσ.

Αυτο που μου κανει εντύπωση γενικά εινα που μετα την οποιαδήποτε παράβαση σκέφτεστε, τους φιλους σας, τις δουλείες σας, τους αμεα κλπ

Περαν αυτου ναι μπορει και εχει δικαίωμα να κανει ένσταση στην τροχαια, αλλα μεχρι να αποφασίσουν θα εχουν περάσει οι δυο μίνες

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

τόσο άτυχος; πάντα κράνος και τη 1 φορά που το αμέλησε τον γράψανε; πωωωωωωω.....

μπορεί να πάρει την αρραβωνιαστικιά παρέα στο τμήμα της περιοχής με τα δικαιολογητικά ΑΜΕΑ και να ζητήσει από τον αξιωματικό υπηρεσίας να μιλήσει με το τμήμα τροχαίας που του κράτησε το δίπλωμα μπας και του επιστρέψουν άμεσα το δίπλωμα και να φάει μόνο το πρόστιμο.

Πραγματικά γκαντεμια δεν το λέω να κοροϊδέψω κάτι είχε ξεχάσει να πάει ένας άλλος και επειδή ήταν διαφορετική δίπλα στο μαγαζί πήγε ο αδελφός μου και ξέχασε να βάλει κράνος.

Έχουμε απόφαση ΚΕΠΑ με 70 τα εκατό αναπηρία και ντελιβερι δουλεύει κανονικά με ένσημα , μπορεί να κάνει λες ένσταση ?

Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Αυτο που μου κανει εντύπωση γενικά εινα που μετα την οποιαδήποτε παράβαση σκέφτεστε, τους φιλους σας, τις δουλείες σας, τους αμεα κλπ

Περαν αυτου ναι μπορει και εχει δικαίωμα να κανει ένσταση στην τροχαια, αλλα μεχρι να αποφασίσουν θα εχουν περάσει οι δυο μίνες

Αν πέρναγε με κόκκινο η υπερβολική ταχύτητα είμαι η για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα του έλεγα καλά να πάθεις αλλά τώρα μιλάμε του πήραν το δίπλωμα 2 μήνες γιατί δεν είχε κράνος το οποίο είναι μέρος της δουλειάς του με αυτό δουλεύει είναι delivery πριν ένα χρόνο περίπου είχε τροχαίο είχε θέμα με το γόνατο και για Καλή του τύχη φόραγε κράνος και δεν έπαθε κάτι χειρότερο.

Πραγματικά ήταν κακή στιγμή μ****** θα μου πεις αλλά κάποια στιγμή δεν το έκανε και εσκεμμένα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Exodia The Forbidden One είπε

Πραγματικά γκαντεμια δεν το λέω να κοροϊδέψω κάτι είχε ξεχάσει να πάει ένας άλλος και επειδή ήταν διαφορετική δίπλα στο μαγαζί πήγε ο αδελφός μου και ξέχασε να βάλει κράνος.

Έχουμε απόφαση ΚΕΠΑ με 70 τα εκατό αναπηρία και ντελιβερι δουλεύει κανονικά με ένσημα , μπορεί να κάνει λες ένσταση ?

θα πάρει την κοπελιά με το χαρτί ΚΕΠΑ και θα πάνε παρέα στο κοντινότερο τμήμα ή απευθείας στη τροχαία που έχει το δίπλωμα. Θα εξηγήσει την κατάσταση και καλή τύχη. Το μόνο για άμεσο αποτέλεσμα. Αν πάτε με έγγραφη ένσταση θα καθυστερήσει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

θα πάρει την κοπελιά με το χαρτί ΚΕΠΑ και θα πάνε παρέα στο κοντινότερο τμήμα ή απευθείας στη τροχαία που έχει το δίπλωμα. Θα εξηγήσει την κατάσταση και καλή τύχη. Το μόνο για άμεσο αποτέλεσμα. Αν πάτε με έγγραφη ένσταση θα καθυστερήσει.

Σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Ας έχει μαζί και χαρτί μισθοδοσίας που να φαίνεται το επάγγελμα (και άρα ότι πρακτικά μένει και χωρίς δουλειά χωρίς δίπλωμα).

Ίσως ο συνδυασμός και των δύο να βοηθήσει.

Εννοείται πως πάντα μιλάμε για την επιστροφή του διπλώματος (άμεσα ή τουλάχιστον συντομότερα). Το πρόστιμο το 'χει σιγουράκι, απ' όσο ξέρω

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fotodv7 είπε

Το πρόστιμο αν δεν κάνω λάθος είναι μηδενικό. 

θεωρητικά θα του έρθει πρόστιμο από την εφορία βάσει του εισοδήματος του αλλά αυτό μπορεί να πάρει χρόνια ή να μη γίνει και ποτέ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα για το παλικάρι που του πειρανε το δίπλωμα, αλλά τι πάει να πει ξέχασε το κράνος; Πώς γίνεται να το ξεχάσεις δηλαδή; Με το που ανέβηκε στο όχημα δεν κατάλαβε ότι δεν το φορούσε; Όταν ξεκίνησε τον αέρα δεν τον ένιωσε; Κλειδιά να βάλω μπροστά την μηχανή έχω ξεχάσει, κράνος ποτέ. Εκτός και αν δεν το ξέχασε και είπε δίπλα είναι, που να βάζω-βγαζω κράνος , πετάγομαι έτσι να κάνω την δουλειά μου.

Edit: Τώρα είδα ότι έγραψες αμέλησε, όχι το ξέχασε, κρίμα πάντως, πάντα κράνος έστω και για 100 μέτρα παιδιά.

Επεξ/σία από jimzak
  • Like 4
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, fotodv7 είπε

Το πρόστιμο αν δεν κάνω λάθος είναι μηδενικό. 

και εγω απο οτι μου ειπε ο αδερφος δεν πληρωσε κατι

4 λεπτά πριν, jimzak είπε

Κρίμα για το παλικάρι που του πειρανε το δίπλωμα, αλλά τι πάει να πει ξέχασε το κράνος; Πώς γίνεται να το ξεχάσεις δηλαδή; Με το που ανέβηκε στο όχημα δεν κατάλαβε ότι δεν το φορούσε; Όταν ξεκίνησε τον αέρα δεν τον ένιωσε; Κλειδιά να βάλω μπροστά την μηχανή έχω ξεχάσει, κράνος ποτέ. Εκτός και αν δεν το ξέχασε και είπε δίπλα είναι, που να βάζω-βγαζω κράνος , πετάγομαι έτσι να κάνω την δουλειά μου.

Edit: Τώρα είδα ότι έγραψες αμέλησε, όχι το ξέχασε, κρίμα πάντως, πάντα κράνος έστω και για 100 μέτρα παιδιά.

εκανε μλκ δεν λεω απλα ολη την ωρα με κρανος και τωρα και με μασκα πιστευω ειναι ανθρωπινο να το εβγαλε για λιγο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποτε το 50αρι είχε δίπλωμα τροχαίας vs υπουργείου......

οι υπόλοιποι απλά τρωνε αφαίρεση κ δουλεύουν...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μόνη λύση είναι να πάει να δει τον διευθυντή στο αστυνομικό τμήμα εκεί που τον έγραψαν.να του εξηγήσει την κατάσταση και από εκεί και πέρα ολα εξαρτώνται το ποσό ελαστικός θα είναι.Εμεις ετσι κάναμε για το αμάξι και αντί για ένα μήνα μας το έδωσαν σε 15 μέρες.  Πιστευω θα καταλάβει να στο δώσει σε μια εβδομάδα. Ολα γίνονται.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Παντως delivery με κρανος δεν εχω δει ποτε και παραγγελνω σχεδον καθε μερα αφου μενω μονος τον περισσοτερο καιρο (και ναι δεν εχω χρονο να μαγειρεψω).

Απο εκει και περα Ελλαδα βρισκομαστε, ισως να του την χαρισουν. Βεβαια οτι κανει δουλεια delivery δεν την νοιαζει την αστυνομια, ενας λογος παραπανω να ειναι πιο τυπικος σε σχεση με ολους τους αλλους.

• Like 1
Δημοσ.

Μου εχει συμβει εμενα...Πριν πολλα χρονια μπαινω αττικη οδο βραδυ ειχα τα παντα ολα κρανος κτλ χαρτια μου εγινε κ αλκοτεστ,ε μου την εριξε επειδη δε φορουσε η κοπελα απο πισω(που δεν ηταν να την παρω μαζι αλλα ετυχε)...Πηραν διπλωμα και πηγα να παραδωσω και πινακιδες την επομενη ημερα.Ευτυχως μιλησα με τον αξιωματικο κ μου εδωσε πισω το διπλωμα(οι πινακιδες κρατηθηκαν για ενα μηνα)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...