Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται για να ανοίξω κέντρο συλλογής ? Οχι κέντρο ανακύκλωσης . Κέντρο συλλογής , μετάλλων , ηλεκτρικών συσκευών και οχι αποβλήτων - λαδιών . Που πρέπει να απευθυνθώ ? Παρακαλώ απαντήστε μόνο αν ξέρετε απο πρώτο χέρι δεν θέλω απλά την γνώμη-άποψη κάποιου . Έχω ακούσει και εγω σημεία και τέρατα .

Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις έναρξη επιχείρησης, θα απαιτείται λογικά κάποια άδεια και θα υπάρχουν τεχνικές απαιτήσεις για τον χωρο που θα λειτουργει το κέντρο. Το καλύτερο θα ήταν να ρωτησεις τεχνικό γραφείο που ασχολείται με την έκδοση αδειών για τέτοια επιχείρηση. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, breed είπε

Καλησπέρα , γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται για να ανοίξω κέντρο συλλογής ? Οχι κέντρο ανακύκλωσης . Κέντρο συλλογής , μετάλλων , ηλεκτρικών συσκευών και οχι αποβλήτων - λαδιών . Που πρέπει να απευθυνθώ ? Παρακαλώ απαντήστε μόνο αν ξέρετε απο πρώτο χέρι δεν θέλω απλά την γνώμη-άποψη κάποιου . Έχω ακούσει και εγω σημεία και τέρατα .

Ρωτα στο επιμελητήριο της περιοχής σου.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, breed είπε

Στη Γενική Γραμματεία της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εκεί θα σε ενημερώσουν για τις προϋποθέσεις της απαραίτητης άδειας, εκεί θα κάνεις αίτηση, από εκεί θα κάνουν αυτοψία/επιθεώρηση για να στη δώσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...