anesperos13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ένα eshop και θα ήθελα στην product page κάθε προϊόντος, είτε έχει variations, είτε όχι, να μπορώ να αναφέρω την διαθεσιμότητα. Πχ Άμεσα διαθέσιμο/Παραλαβή σε 1-2 μέρες, out of stock κτλ. Μπορείτε να μου πείτε πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από anesperos13
leros2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, anesperos13 είπε Καλησπέρα, έχω ένα eshop και θα ήθελα στην product page κάθε προϊόντος, είτε έχει variations, είτε όχι, να μπορώ να αναφέρω την διαθεσιμότητα. Πχ Άμεσα διαθέσιμο/Παραλαβή σε 1-2 μέρες, out of stock κτλ. Μπορείτε να μου πείτε πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Το ποιο καλό που έχω δοκιμάσει: https://codecanyon.net/item/woocommerce-availability-notifications/8422290
anesperos13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Επειδή σε λιγότερο από 2 μήνες θα εγκριθεί το ΕΣΠΑ για ψηφιακή αναβάθμιση και θα αλλάξω ιστοσελίδα, υπάρχει τίποτα σε δωρεάν έκδοση, ώστε να μην το πληρώνω για τόσο λίγο καιρό;
leros2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 15/10/2020 στις 1:07 ΜΜ, anesperos13 είπε Επειδή σε λιγότερο από 2 μήνες θα εγκριθεί το ΕΣΠΑ για ψηφιακή αναβάθμιση και θα αλλάξω ιστοσελίδα, υπάρχει τίποτα σε δωρεάν έκδοση, ώστε να μην το πληρώνω για τόσο λίγο καιρό; έχεις pm..
vngls7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 On 15/10/2020 at 12:40, anesperos13 said: Καλησπέρα, έχω ένα eshop και θα ήθελα στην product page κάθε προϊόντος, είτε έχει variations, είτε όχι, να μπορώ να αναφέρω την διαθεσιμότητα. Πχ Άμεσα διαθέσιμο/Παραλαβή σε 1-2 μέρες, out of stock κτλ. Μπορείτε να μου πείτε πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Μπορείς να το περάσεις σαν ιδιότητα (διαθεσιμότητα με τιμές αυτές που θες να του δώσεις) χωρίς archive αν σε ενδιαφέρει απλά η προβολή.
anesperos13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Update: Κατάφερα σε κάθε προϊόν με variations, όταν διαλέξω μέγεθος να βγάζει διαθεσιμότητα! Ελπίζω να είναι ΟΚ στο skroutz με αυτό! Ευχαριστώ πολύ! Μένεις και Π. Φάληρο; Ότι χρειάζεσαι από τον Δήμο να μου πεις
changlee Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Ανάλογα το θέμα theme που θα επιλέξεις, τότε θα το έχει "από τη μάνα" του αυτό που ζητάς. Δεν χρειάζεται ξεχωριστό plugin. Τι θέμα έχεις βάλει; δώσε μας ένα online demo να το δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα