pirmen56 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Herald είπε Άμα δεν παρουσιάζουν προβληματακιά πως θα αλλάξεις? 😛 Έχω το roccat aimo 121, κοντά 220€ το πλήρωσα. Όπου να είναι κλείνει χρόνο αλλά πλέον πάει για πέταμα, έχει αρχίσει και χαλάει το shift και δε πατιέται. Παρά τη σαπίλα από θέμα κατασκευής, είναι το καλύτερο / άνετο / βολικότερο πληκτρολόγιο για γράψιμο. Κάτι παρόμοιο δεν νομίζω να βρίσκεις με 30€ που λές ας πούμε. Αν ξέρεις κάποιο, ευχαρίστως να δοκιμάσω. Πριν λίγο είδα ότι η Razer έχει και αυτή ποντίκι με optical διακόπτες και 70 million clicks lifespan. Στα 140€ MONO (Death adder V2 PRO). Μιας και ανέφερες πληκτρολόγια η σειρά bloody έχει και από δαύτα, πάλι με ανθεκτικούς optical διακόπτες ανάμεσα στα 100-200€. https://www.bloody.com/en/products.php?pid=11 Από άνεση δεν ξέρω τι παίζει αν και είναι α) θέμα υποκειμενικό και β) όχι τίποτα πυρηνική φυσική από άποψη RnD και τεχνογνωσίας. υ.γ. Spoiler Αν δίνεις τόσα λεφτά για προϊόντα με planned obsolescence στην πιο αισχρή του μορφή, πάρε τουλάχιστον και τα HD650 ή HD6XX για φθηνότερα. Θα σου κρατήσουν το 20 πλάσιο και θα πάρεις ουδετερότητα-αληθοφάνεια που σχεδόν κανένα in-ear δεν μπορεί να δώσει εξαιτίας των εγγενών περιορισμών της τεχνολογίας. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα