kerk14 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 ενας μικρος φουρνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut_zero Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, icystack είπε αν νομίζεις οτι το συγκεκριμένο case έχει κάτι αξιόλογο, απατάσαι - αλλά έχει πλάκα. Προσωπικα δεν με απασχολουν τα cases απο pc γιατι δεν εχωκαι δεν θελω pc, αλλα οχι και να τα μηδενιζουμε ολα Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από bahamut_zero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Προσωπικα δεν με απασχολουν τα cases απο pc γιατι δεν εχωκαι δεν θελω pc, αλλα οχι και να τα μηδενιζουμε ολα Όταν θεωρείς οτι το συγκεκριμένο κουτί είναι ποιοτικό και "αξίζει, αλλά τα κάνουμε κρεμαστάρια", τα ισοπεδώνεις όλα. Σου προτείνω να μελετήσεις μερικά reviews και να δοκιμάσεις μερικά προϊόντα της Razer ώστε να σχηματίσεις σοβαρή άποψη πριν σχολιάσεις σχετικά με την ποιότητα της συγκεκριμένης μάρκας. Εκτός αν γουστάρεις να πληρώνεις 100€ παραπάνω για ένα κακό λογότυπο. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Βγήκαν και τα ροδάκια για αυτά τα κουτιά, κοστίζουν μόνο 99€. Είναι gaming και έρχονται με Turbo Boost. Αν θέλετε φρένα είναι + 19.99€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Federer mode on: Κανένας λόγος αλλαγής απο το πλήρες και υπέροχο δροσερό κουτί Turbo-X που χωράει τα πάντα με φοβερό airflow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Η Apple ξεκινά να πουλά τα κινητά της απλά με ένα καλώδιο γιατί στo εύρος τιμής κάπου ανάμεσα στα 900-1500€ δεν βγαίνει οικονομικά να βάλει φορτιστή και ακουστικά. Κατά τα άλλα σας ενοχλεί που βγήκε ένα case και έχει 200€. Αν δεν σας ενδιαφέρει ή δεν σας καλύπτει προσπερνάτε. Ούτε το πρώτο είναι σε αυτή την τιμή ούτε και θα είναι το τελευταίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Στις 15/10/2020 στις 1:55 ΜΜ, WolvesInTheThroneRoom είπε Ο κάθε ενας κοιτάει συγκεκριμενα πραγματα. Υπάρχουν ανθρωποι που θελουν ολες τις λεπτομερειες της Razer. Απο τα χρωματισμενα USB, την πληρη υποστηριξη του Chroma, το cable management κτλ. Απο την στιγμή που δεν παιρνουν τα δικά σας χρήματα το να ειρωνευεστε τις επιλογές αγνωστων σε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ προιοντα που μάλιστα ειναι και θεμα γουστου, δεν κανει αυτους αξιους της μοιρας τους αλλά εσας κομπλεξικους. Χωρίς παρεξηγηση. Πέρα από την πλάκα και τη γιούχα. Razer αγοράζουν άτομα νεαρής ηλικίας χωρίς καθόλου εμπειρία από άλλες χίλιες φορές ανώτερες σε κάθε επίπεδο τιμής μάρκες. Κόψε ηλικίες(πέρα από τους πληρωμένους youtubers). Κυρίως δημοτικό και μέχρι λύκειο το πολύ: https://www.youtube.com/results?search_query=razer+ακουστικά Εκεί που επικρατεί η λογική είναι ακριβό άρα σίγουρα καλό. Στις 15/10/2020 στις 7:45 ΜΜ, bahamut_zero είπε Ο λαος ειναι σοφος και λεει πως οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Δεν ειρωνεύονται την τιμή των razer, αλλά την ίδια τη Razer που πατάει πάνω στην άγνοια μερίδας καταναλωτών και τους "γδέρνει" με ανύπαρκτο vfm. Γιατί με 200€ παίρνεις cases "διαμάντια". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Στις 15/10/2020 στις 2:08 ΜΜ, djdidi είπε Συγνώμη, αλλά το να κρίνεις έτσι απόψεις, καθιστά εσένα κομπλεξικό. Σε τεχνολογικό φόρουμ είσαι, όχι στο μαρί κλερ. Εγώ λέω και θα λέω ελεύθερα την άποψή μου, με βάση το τι υπάρχει στην αγορά και φυσικά με βάση την κοινή λογική. Αυτά, εντελώς φιλικά. Πρωτον εξεφρασα την αποψη μου και δευτερον καραεισαι εσυ κομπλεξαρα που δεν παιρνειs χαμπαρι γρι απο χιουμορ...τραβα τωρα σε κανα χοντο σεντερ να παρειs καμια κρεμα για την μουρη σου την κομπλεξικια...ελα αντε γεια τωρα...Αυτά...και καθολου φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djdidi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Christos_Tz είπε Πρωτον εξεφρασα την αποψη μου και δευτερον καραεισαι εσυ κομπλεξαρα που δεν παιρνειs χαμπαρι γρι απο χιουμορ...τραβα τωρα σε κανα χοντο σεντερ να παρειs καμια κρεμα για την μουρη σου την κομπλεξικια...ελα αντε γεια τωρα...Αυτά...και καθολου φιλικά. Μάλλον μπερδεύεις τα mention. Το μνμ μου το οποίο και σχολίασες δεν απευθύνεται σε . Τώρα όσο για κρέμες, προτιμώ διαδικτυακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut_zero Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Στις 18/10/2020 στις 12:00 ΜΜ, pirmen56 είπε Δεν ειρωνεύονται την τιμή των razer, αλλά την ίδια τη Razer που πατάει πάνω στην άγνοια μερίδας καταναλωτών και τους "γδέρνει" με ανύπαρκτο vfm. Γιατί με 200€ παίρνεις cases "διαμάντια". Δεν νομιζω πως πουλησε ποτε vfm η εταιρια. Το σχολιο μου ειχε να κανει με το οτι μηδενιζουμε εδω περα. Αλλο ειναι ακριβο αλλο δεν ειναι ποιοτικο. προσωπικα δεν εχω ουτε ενα προιον της, αλλα δεν μπορουμε να λεμε οτι δεν ειναι ποιοτικα. Αν ειχε τα μισα λεφτα οι μισοι θα εκαναν κυβισθηση και θα τα αγοραζαν με κλειστα τα ματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Δεν νομιζω πως πουλησε ποτε vfm η εταιρια. Το σχολιο μου ειχε να κανει με το οτι μηδενιζουμε εδω περα. Αλλο ειναι ακριβο αλλο δεν ειναι ποιοτικο. προσωπικα δεν εχω ουτε ενα προιον της, αλλα δεν μπορουμε να λεμε οτι δεν ειναι ποιοτικα. Αν ειχε τα μισα λεφτα οι μισοι θα εκαναν κυβισθηση και θα τα αγοραζαν με κλειστα τα ματια. Mα δεν είναι ποιοτικά. Είναι χειρότερη από corsair / logitech / steelseries σε όλα τα περιφερειακά gaming. Δεν ξέρω ποιοί θα κάναν κυβίσθηση για να τα αγοράσουν, αλλά αυτό δεν τα κάνει ποιοτικά όπως και να έχει. Έχουν περάσει από το γραφείο μου δεκάδες περιφερειακά (ποντίκια / πληκτρολόγια / ακουστικά) , μακράν αυτά με τις περισσότερες βλάβες είναι τα razer. Ποντίκια να μη κάνουν ή να κάνουν double click, πληκτρολόγια να πατιούνται 2 φορές τα κουμπιά κλπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Herald είπε Mα δεν είναι ποιοτικά. Είναι χειρότερη από corsair / logitech / steelseries σε όλα τα περιφερειακά gaming. Δεν ξέρω ποιοί θα κάναν κυβίσθηση για να τα αγοράσουν, αλλά αυτό δεν τα κάνει ποιοτικά όπως και να έχει. Έχουν περάσει από το γραφείο μου δεκάδες περιφερειακά (ποντίκια / πληκτρολόγια / ακουστικά) , μακράν αυτά με τις περισσότερες βλάβες είναι τα razer. Ποντίκια να μη κάνουν ή να κάνουν double click, πληκτρολόγια να πατιούνται 2 φορές τα κουμπιά κλπα. Η Razer βγάζει επίτηδες προϊόντα με αδύνατα σημεία στην κατασκευή τους για να σε βάλει στο τρυπάκι να πετάς και να αγοράζεις. Τα ποντίκια της είναι σχεδιασμένα διπλοκλικάρουν μετά από 2-3 χρόνια περίπου. Απογοητευμένος από την Razer και άλλες φίρμες παρόμοιας ληστρικής λογικής είπα να δοκιμάσω κάτι φθηνό με το σκεπτικό ότι αν μου βγάλει προβλήματα δεν θα κλαίω τα λεφτά μου. Πήγα σε ποντίκι a4tech bloody V5 και μετά από 5+ χρόνια κανένα πρόβλημα διπλοκλικαρίσματος. Ποιότητα κύλισης κορυφαία, σαν να μην πέρασε μια μέρα, με τα μεταλλικά ποδαράκια του. Με 25€ περίπου. Πριν κάτι μήνες μάλιστα πήρα σαν ρεζέρβα/διάδοχο το ανώτερο bloody al90 blazing στα 18€ περίπου(!!!!) που έχει διακόπτες με υπέρυθρες ακτίνες για 0% πιθανότητα διπλοκλικαρίσματος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αίσθηση στο χέρι και στα πλήκτρα ανώτερη από το Death Adder που είχα παλιότερα και γλίτσιαζε από τον ιδρώτα. Ο κόσμος δεν έχει ιδέα πόσο χρυσοπληρώνει την gaming ταμπέλα και τα φανταχτερα ονόματα. Ειδικά της Razer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Η Razer βγάζει επίτηδες προϊόντα με αδύνατα σημεία στην κατασκευή τους για να σε βάλει στο τρυπάκι να πετάς και να αγοράζεις. Τα ποντίκια της είναι σχεδιασμένα διπλοκλικάρουν μετά από 2-3 χρόνια περίπου. Απογοητευμένος από την Razer και άλλες φίρμες παρόμοιας ληστρικής λογικής είπα να δοκιμάσω κάτι φθηνό με το σκεπτικό ότι αν μου βγάλει προβλήματα δεν θα κλαίω τα λεφτά μου. Πήγα σε ποντίκι a4tech bloody V5 και μετά από 5+ χρόνια κανένα πρόβλημα διπλοκλικαρίσματος. Ποιότητα κύλισης κορυφαία, σαν να μην πέρασε μια μέρα, με τα μεταλλικά ποδαράκια του. Με 25€ περίπου. Πριν κάτι μήνες μάλιστα πήρα σαν ρεζέρβα/διάδοχο το ανώτερο bloody al90 blazing στα 18€ περίπου(!!!!) που έχει διακόπτες με υπέρυθρες ακτίνες για 0% πιθανότητα διπλοκλικαρίσματος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αίσθηση στο χέρι και στα πλήκτρα ανώτερη από το Death Adder που είχα παλιότερα και γλίτσιαζε από τον ιδρώτα. Ο κόσμος δεν έχει ιδέα πόσο χρυσοπληρώνει την gaming ταμπέλα και τα φανταχτερα ονόματα. Ειδικά της Razer. Eντάξει, και τα φτηνά μοντέλα που λές όμως είναι φτηνά από ποιότητα υλικών. Έχω δοκιμάσει και εγώ "φτηνά" περιφερειακά (στα 30-40€ ας πούμε). Αν θες αξιοπιστία logitech είναι κορυφή. Τα ποντίκια της τουλάχιστον είναι από άλλο πλανήτη. Είχα για 9 χρόνια το G9 και το άλλαξα γιατί χάλασε το....καλώδιο! Από δικιά μου βλακεία καθαρά βέβαια, καθώς το έπαιρνα στο κρεβάτι και ήταν τίγκα τεντωμένο επί μήνες. Βρίσκεις να αλλάξεις βέβαια με 10€. Τα υπόλοιπα ακριβά περιφερειακά πάλι βγάζουν θεματάκια,, αλλά στα γύρω γύρω. Πχ. τα πλαινά λάστιχα για grip στα steelseries είναι από τα lidl, o controller για τα RGB της corsair είναι meh...αλλά τουλάχιστον δεν έχουν λειτουργικά προβλήματα του τύπου διπλά κλικ και τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Herald είπε Eντάξει, και τα φτηνά μοντέλα που λές όμως είναι φτηνά από ποιότητα υλικών. Έχω δοκιμάσει και εγώ "φτηνά" περιφερειακά (στα 30-40€ ας πούμε). Αν θες αξιοπιστία logitech είναι κορυφή. Τα ποντίκια της τουλάχιστον είναι από άλλο πλανήτη. Είχα για 9 χρόνια το G9 και το άλλαξα γιατί χάλασε το....καλώδιο! Από δικιά μου βλακεία καθαρά βέβαια, καθώς το έπαιρνα στο κρεβάτι και ήταν τίγκα τεντωμένο επί μήνες. Βρίσκεις να αλλάξεις βέβαια με 10€. Τα υπόλοιπα ακριβά περιφερειακά πάλι βγάζουν θεματάκια,, αλλά στα γύρω γύρω. Πχ. τα πλαινά λάστιχα για grip στα steelseries είναι από τα lidl, o controller για τα RGB της corsair είναι meh...αλλά τουλάχιστον δεν έχουν λειτουργικά προβλήματα του τύπου διπλά κλικ και τέτοια. Μιλάς για τα φθηνά μοντέλα των γνωστών εταιρειών. Αυτά που πωλούνται 30€ και δεν αξίζουν ούτε για 15€. Έχω ένα τέτοιο mouse από corsair που σε combo μαζί με πληκτρολόγιο και η ροδέλα του ακούγεται σαν ποντίκι που ξεψυχά. Ή κάτι άλλες κινεζιές χωρίς ίχνος RnD που απλά υπάρχουν για να υπάρχουν. Ολα τα mouse πλαστικό και καουτσούκ έχουν από τα 30 μέχρι τα 200€. Οι μηχανισμοί στο εσωτερικό και η τεχνολογία τους είναι που μετράει. Δυνατότητες(π.χ. μακροεντολές, αισθητήρες, DPI κτλ.) και μακροζωία πληρώνεις. Όταν λοιπόν βλέπω ταϊβανέζικη vfm εταιρεία στα 15-30€ να μου δίνει διακόπτες υπέρυθρων ακτίνων με 20+ million clicks-πραγματική-ζωή, 0% πιθανότητα double click ,braided καλώδιο και μεταλλικά ποδαράκια(Xglide) που είναι σαν καινούργια μετά από 5 χρόνια χρήσης, δηλαδή ό,τι δεν μπορούν να μου δώσουν οι "μεγάλοι" στα 60€+ τα "παίρνω". Για Razer δεν το συζητάμε καν. Πάνω από 10€ δεν θα έδινα για ποντίκι τους. Το παραδέχεσαι και μόνος σου ότι οι γνωστές εταιρείες(=τα "στάζουν" για να μπουν σε όλα τα ράφια) όχι μόνο συνήθισαν τους gamers να πληρώνουν αστρονομικά ποσά για ποντίκια, αλλά σε αυτές τις κλίμακες δεν του δίνουν καν(στο μέτρο του εφικτού) αψεγάδιαστο προϊόν όπως οφείλουν. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Άμα δεν παρουσιάζουν προβληματακιά πως θα αλλάξεις? 😛 Έχω το roccat aimo 121, κοντά 220€ το πλήρωσα. Όπου να είναι κλείνει χρόνο αλλά πλέον πάει για πέταμα, έχει αρχίσει και χαλάει το shift και δε πατιέται. Παρά τη σαπίλα από θέμα κατασκευής, είναι το καλύτερο / άνετο / βολικότερο πληκτρολόγιο για γράψιμο. Κάτι παρόμοιο δεν νομίζω να βρίσκεις με 30€ που λές ας πούμε. Αν ξέρεις κάποιο, ευχαρίστως να δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα