Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 20 minutes ago, basilis_k6 said: 230e ενα κουτι που δεν δινει τπτ? Μονο τα rgb εχει πάνω? μηπως κατι δεν ξερουμε? Δεν βγαζει νοημα. Τι εννοείς δεν δίνει τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Τι εννοείς δεν δίνει τίποτα? φανάκι, κοντρόλερ, ξερω γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 6 minutes ago, basilis_k6 said: φανάκι, κοντρόλερ, ξερω γω Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία. Τσίπηδες θα μου πεις, τόσα ζητάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BEZYR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Πανω απο 50% ενος βασικού μισθου στην Ελλαδα για ενα κουτι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultimamage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Βγήκαν και τα πρώτα Benchmark. 20 fps πάνω δίνει όταν τα led είναι στο on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delta6 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Κοψοχρονια!! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut_zero Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο λαος ειναι σοφος και λεει πως οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από bahamut_zero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 μου ήρθε η τομαχοκιά στο κεφάλι με τη τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 5 hours ago, GreekLegend2 said: Τι να σου πω φιλε μου μπορεί να ετυχε..Εγώ ειχα 2 razer mouse και τα 2 ειχαν το θεμα με το double click και το πληκτρολογιο μετα απο 1 χρονο παρουσίασε προβλήματα. Για μένα steelseries, logitech και corsair είναι πιο ποιοτικά. ενα mouse από Razer είχα το mamba wireless μου έβγαζε συνεχώς θέμα και θυμάμαι είχανε ελείνο servise το blackwidow ομως κορυφαιο πληκτρολογιο για ποντίκι που λες steelseries πήρα το rival700 ενταξει ναι εχει πολυ καλα και ποιοτικα προιοντα πρεπει να το παραδεχτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Ο λαος ειναι σοφος και λεει πως οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. αν νομίζεις οτι το συγκεκριμένο case έχει κάτι αξιόλογο, απατάσαι - αλλά έχει πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Αντιγραφή του Lian Li Lancool 2 mesh που κοστίζει λιγότερο από τα μισά χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, PeterMay είπε Μονο εγώ χρησιμοποιώ ακόμη 5.25 optical drive? Ναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Ναι. Και εγώ χρησιμοποιώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε Και εγώ χρησιμοποιώ. Εγώ floppy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε Εγώ floppy. Ε όπως εξυπηρετείται ο καθένας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα