Προς το περιεχόμενο

Razer Tomahawk: Το μικρό & λιτό κουτί για desktop PC είναι γεγονός

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω για σας πάντως το συγκεκριμένο θα το πάρω μόνο και μόνο για το cable managment, είναι το μόναδικο πράγμα που πραγματικά βαριέμαι να κάνω και μόνιμα στα builds μου παίζει μακαρονάδα 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, icystack είπε

199 για ένα πειραγμένο NZXT S340? Ρε μας κάνετε πλάκα? :P
Α ναι. Είναι razer. Για "gamers".

57 λεπτά πριν, djdidi είπε

Οποιος δώσει τόσα λεφτά είναι άξιος της μοίρας τους. Ειδικά για το ΙΤΧ.

Ο κάθε ενας κοιτάει συγκεκριμενα πραγματα. Υπάρχουν ανθρωποι που θελουν ολες τις λεπτομερειες της Razer. Απο τα χρωματισμενα USB, την πληρη υποστηριξη του Chroma, το cable management κτλ. Απο την στιγμή που δεν παιρνουν τα δικά σας χρήματα το να ειρωνευεστε τις επιλογές αγνωστων σε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ προιοντα που μάλιστα ειναι και θεμα γουστου, δεν κανει αυτους αξιους της μοιρας τους αλλά εσας κομπλεξικους. Χωρίς παρεξηγηση. 

• Like 5
  • Thanks 1

11 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Ο κάθε ενας κοιτάει συγκεκριμενα πραγματα. Υπάρχουν ανθρωποι που θελουν ολες τις λεπτομερειες της Razer. Απο τα χρωματισμενα USB, την πληρη υποστηριξη του Chroma, το cable management κτλ. Απο την στιγμή που δεν παιρνουν τα δικά σας χρήματα το να ειρωνευεστε τις επιλογές αγνωστων σε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ προιοντα που μάλιστα ειναι και θεμα γουστου, δεν κανει αυτους αξιους της μοιρας τους αλλά εσας κομπλεξικους. Χωρίς παρεξηγηση. 

Συγνώμη, αλλά το να κρίνεις έτσι απόψεις, καθιστά εσένα κομπλεξικό. Σε τεχνολογικό φόρουμ είσαι, όχι στο μαρί κλερ. Εγώ λέω και θα λέω ελεύθερα την άποψή μου, με βάση το τι υπάρχει στην αγορά και φυσικά με βάση την κοινή λογική. Αυτά, εντελώς φιλικά.

• Thanks 1
  • Confused 2

13 λεπτά πριν, djdidi είπε

Συγνώμη, αλλά το να κρίνεις έτσι απόψεις, καθιστά εσένα κομπλεξικό. Σε τεχνολογικό φόρουμ είσαι, όχι στο μαρί κλερ. Εγώ λέω και θα λέω ελεύθερα την άποψή μου, με βάση το τι υπάρχει στην αγορά και φυσικά με βάση την κοινή λογική. Αυτά, εντελώς φιλικά.

Το να πεις δεν σου αρέσει και δεν θα το παρεις ειναι λογικό. Το να βγαλεις αξιο της μοιρας του ή προβατο ή οτι αλλον καποιον που θα το παρει δεν ειναι. 

• Like 7

1 ώρα πριν, johncorfas είπε

Όπως πάντα, ένα ακόμη VFM από τη Razer!!!!...

...Άκυρο. Τώρα είδα ότι στα χρήματα αυτά είναι μόνο το κουτί, χωρίς άλλο hardware...

Και εγώ όταν διάβασα αρχικά το κείμενο αυτό νόμιζα, λέω τζάμπα αγόρασα τον thinkcentre πριν 2 μήνες. Τόσα χρήματα για κουτί υπολογιστή είναι πολλα.

• Like 1

2 hours ago, GreekLegend2 said:

corsair μακράν καλύτερη και σε κουτιά και σε περιφερειακά.

ναι τι να σου πω όπως το k70 το πληκτρολόγιο, ποιο μεγάλη μάπα δεν ξαναείδα πατιούνταν τα διπλανά κουμπιά για πλάκα έβλεπα εδώ μέσα που το προτείνε ο κάθε άσχετος και έπεσα στη παγίδα πούλησα το blackwidow μου και το πήρα, ευτυχώς το έδωσα δρόμο και πήρα ένα blackwidow chroma κλασεις ανωτερο
για τα κουτιά της οκ έχω το 450d δεν είναι κακό αλλά πολύ σκόνη. ρε αδερφακι μου λόγο μάπα φίλτρων 

35 λεπτά πριν, Runner25 είπε

ναι τι να σου πω όπως το k70 το πληκτρολόγιο, ποιο μεγάλη μάπα δεν ξαναείδα πατιούνταν τα διπλανά κουμπιά για πλάκα έβλεπα εδώ μέσα που το προτείνε ο κάθε άσχετος και έπεσα στη παγίδα πούλησα το blackwidow μου και το πήρα, ευτυχώς το έδωσα δρόμο και πήρα ένα blackwidow chroma κλασεις ανωτερο
για τα κουτιά της οκ έχω το 450d δεν είναι κακό αλλά πολύ σκόνη. ρε αδερφακι μου λόγο μάπα φίλτρων 

Τι να σου πω φιλε μου μπορεί να ετυχε..Εγώ ειχα 2 razer mouse και τα 2 ειχαν το θεμα με το double click και το πληκτρολογιο μετα απο 1 χρονο παρουσίασε προβλήματα. Για μένα steelseries, logitech και corsair είναι πιο ποιοτικά.

• Thanks 1

2 hours ago, Christos_Tz said:

Με 200&300 ευρω παω σουπερμαρκετ και γεμιζω το ψυγειο για κανα μηνα....αντε γεια Razer........χα...

Και αυτό το κουτί σε αυτό ακριβώς το κοινό στοχεύει. 

Στον κόσμο που σκέφτεται αν θα φάει για το μήνα ή θα αγοράσει κουτί για τον υπολογιστή. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...