omega Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα. Εχω την εντύπωση οτι μαλλον τα φτύνει η GPU μου γιατι χτες το βράδυ ενώ έπαιζα Final Fantasy XIV που δεν είναι παιχνίδι με τρομερές απαιτήσεις, ξαφνικά έκανε restart το pc. Αφου επέστρεψα στο desktop, ό,τι παιχνίδι και να ξεκινουσα παλι τράβαγε restart.Σήμερα το πρωι δοκίμασα να παίξω κάποιο άλλο με μέτριες απαιτήσεις (Genshin impact) και μετά απο 40 λεπτά, πάλι restart. Οποιαδήποτε βοήθεια στο να καταλάβω τι φταίει, ευπρόσδεκτη. Να σας πω οτι το Pc μου ενώ δεν ειναι και τόσο αρχαιολογία, γενικά καλα τα παει τον τελευταίο χρόνο και δεν ειχα κανένα πρόβλημα. Επίσης τα fans της GPU τα ακούω δουλεύουν κανονικά. Δεν το εχω ανοιξει ακομα το κουτι να δω αν εχει σκονη ή αν εχει σκαλώσει καποιο fan. Ανεβάζω τα specs επίσης να έχετε μια ιδέα.
litmane Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πρωτο που πρεπει να κανεις είναι να δοκιμασίες με άλλο τροφοδοτικο.επίσεις Ελένξε και θερμοκρασιες Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από litmane
omega Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν εχω αλλο τροφοδοτικο δυστυχως.Θερμοκρασίες ειναι πολύ χαμηλες/νορμαλ και στον CPU/GPU Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από omega
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορείτε να ελέγξετε αν είναι εντάξη το τροφοδοτικό με τον εξής τρόπο: Κατεβάζετε το HWinfo (για τον έλεγχο των τάσεων), μετά κατεβάζετε το Prime95 και το Furmark (για να τρέξετε στο max τον επεξεργαστή και τη κάρτα γραφικών). Ξεκινάτε και τρέχετε το HWinfo, μετά το Prime95 τη πρώτη επιλογή και το Furmark κάπως έτσι: Αν οι τάσεις πέσουν κάτω από 12, 5 και 3,3 το τροφοδοτικό έχει πρόβλημα. Ποιο μοντέλο είναι; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα