Pulse Effects Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα σε όλα τα μέλη, Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την σύνδεση μου εδώ και 2 χρόνια απ'την μερα που την έχω βάλει. Είμαι συνδρομητής στην υπηρεσία Cosmote One υποτίθεται fiber γραμμής 50 mbps (τρομάρα τους) όπου απτα οποία το πρώτο καιρό έπιανα 30 mbps πάνω κάτω και τώρα τον τελευταίο καιρό πιάνω 15 max. Με αφορμή ότι πληρώνω 32.50 το μήνα γι'αυτή την αισχρή ταχύτητα μπορώ να με ονομάσω "κορόιδο" όπως μου αρμόζει. Από εκεί και πέρα θα ήθελα αν υπάρχει Αλλά μέλη πιο έμπειρα να μου πουν ποια εταιρία θα έπρεπε να εμπιστευτώ για το νέο μου συμβόλαιο σε βάση την τοποθεσία μου όπου είναι το Αιγάλεω με Τ.Κ 12243. Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω ότι τα περισσότερα VDSL σημεία ( Αν όχι όλα τα έχει η WIND στο Αιγάλεω) αλλά δεν υποστηρίζει FIBER "υπηρεσίες" για την τοποθεσία μου όπου ο ΟΤΕ υποστηρίζει. Αξίζει να μείνω στο πρόγραμμα του cosmote? Θα ήταν καλύτερα να το γύριζα σε wind? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Με εκτίμηση, Ανδρέας
nikos_k1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Pulse Effects είπε Καλημέρα σε όλα τα μέλη, Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την σύνδεση μου εδώ και 2 χρόνια απ'την μερα που την έχω βάλει. Είμαι συνδρομητής στην υπηρεσία Cosmote One υποτίθεται fiber γραμμής 50 mbps (τρομάρα τους) όπου απτα οποία το πρώτο καιρό έπιανα 30 mbps πάνω κάτω και τώρα τον τελευταίο καιρό πιάνω 15 max. Με αφορμή ότι πληρώνω 32.50 το μήνα γι'αυτή την αισχρή ταχύτητα μπορώ να με ονομάσω "κορόιδο" όπως μου αρμόζει. Από εκεί και πέρα θα ήθελα αν υπάρχει Αλλά μέλη πιο έμπειρα να μου πουν ποια εταιρία θα έπρεπε να εμπιστευτώ για το νέο μου συμβόλαιο σε βάση την τοποθεσία μου όπου είναι το Αιγάλεω με Τ.Κ 12243. Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω ότι τα περισσότερα VDSL σημεία ( Αν όχι όλα τα έχει η WIND στο Αιγάλεω) αλλά δεν υποστηρίζει FIBER "υπηρεσίες" για την τοποθεσία μου όπου ο ΟΤΕ υποστηρίζει. Αξίζει να μείνω στο πρόγραμμα του cosmote? Θα ήταν καλύτερα να το γύριζα σε wind? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Με εκτίμηση, Ανδρέας Καλησπέρα φίλε μου, είναι εύκολο να ανεβάσεις τα στατιστικά του ρούτερ για να έχουμε μια πρώτη εικόνα για την γραμμή? Επίσης το ρούτερ είναι απευθείας στην πρώτη τηλεφωνική πρίζα της οικίας?
Pulse Effects Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, nikos_k1 είπε Καλησπέρα φίλε μου, είναι εύκολο να ανεβάσεις τα στατιστικά του ρούτερ για να έχουμε μια πρώτη εικόνα για την γραμμή? Επίσης το ρούτερ είναι απευθείας στην πρώτη τηλεφωνική πρίζα της οικίας? Καλησπέρα φίλε μου που τα βρίσκω να στα βγάλω screen να στα στείλω; Νομίζω πως δεν είναι στην πρώτη πρέπει να είναι στην δεύτερη αν δεν κάνω λάθος θα το κοιτάξω και θα σου πω φίλε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
afm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόνο αν παίρνεις από Α/Κ δικαιολογείται το 30άρι (λόγω μεγάλης απόστασης). Το δεκαπεντάρι δεν δικαιολογείται εκτός αν υπάρχει καλωδιακή βλάβη ή (το πιο πιθανόν) πρόβλημα με την καλωδίωση σου. Τσέκαρε πρώτα την καλωδίωση γιατί το vdsl είναι πολύ πιο ευαίσθητο από το adsl στις παράλληλες συνδέσεις (bridge taps). α. Βρες την πρώτη πρίζα. β. Αποσύνδεσε όλα τα καλώδια εκτός από αυτά που έρχονται κατ' ευθείαν από τον κατανεμητή. γ. Συνέδεσε το router κατ' ευθείαν στην πρίζα. δ. Συνέδεσε το pc σου ενσύρματα (όχι ασύρματα) και μέτρα την ταχύτητα. Λογικά θα είσαι εντάξει. Δες εδώ ένα οδηγό της cyta για την σωστή καλωδίωση και εδώ την σωστή συνδεσμολογία router - τηλεφώνου (για ένα τηλέφωνο). Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από afm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα