normajean Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Έχω το παραπάνω ρούτερ και πολλές φορές η αδερφή μου βλέπει ταινίες ή κατεβάζει από wireless και εγώ ταυτόχρονα παίζω στο σταθερό (ethernet). Όταν γίνεται αυτό ανεβάζω ms οπότε και δεν μπορώ να παίξω. Μπορώ κάπως να το σετάρω ώστε να παίρνει όσο το δυνατόν λιγότερα mbps στο wifi για να μπορώ εγώ ταυτόχρονα να κάνω τη δουλειά μου? Μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ στο QoS και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ!
Aggelos_INSM Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 11 ώρες πριν, normajean είπε Έχω το παραπάνω ρούτερ και πολλές φορές η αδερφή μου βλέπει ταινίες ή κατεβάζει από wireless και εγώ ταυτόχρονα παίζω στο σταθερό (ethernet). Όταν γίνεται αυτό ανεβάζω ms οπότε και δεν μπορώ να παίξω. Μπορώ κάπως να το σετάρω ώστε να παίρνει όσο το δυνατόν λιγότερα mbps στο wifi για να μπορώ εγώ ταυτόχρονα να κάνω τη δουλειά μου? Μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ στο QoS και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ! Σε speedport entry 2i δεν υπαρχει bandwidth limit 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα