adi32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι φανατικοί πάντα πρέπει να δικαιολογούν το καθετί. Ίσως γιατί είναι δέσμιοι μιας και μονης εταιρείας. Εγω αγοράζω κινητά σχεδόν κάθε φορά άλλης εταιρείας και χρησιμοποιώ τον φορτιστή που έχει το κάθε κινητό. Το παλιό κινητό είτε το πουλήσω είτε το χαρίσω το δίνω μαζί με τον φορτιστή του. Σε κάποια έλεγε μάλιστα ότι αυτός ο φορτιστής πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο στο συγκεκριμένο κινητό.
atheatos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ikorolis είπε Καλημέρα σας δεν συνηθίζω ούτε να κράζω κανέναν ούτε να κρίνω κανέναν για την οικονομική του δυνατότητα και επιλογές αγοράς που μπορεί να έχει αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω τόσο φανατικούς να υπερασπίζονται λάθος στρατηγικές της (όποιας) εταιρείας. επίσης μιλάω γενικά για κάθε είδους φορτιστή εγκεκριμένο από την εταιρεία , after market , ακόμα και αν το βάλεις στον ίδιο τον υπολογιστή σου ή σε κάποιο brick με usb-c κτλ πίστεψε με αν σου χαλάσει το όποιο κινητό αυτό το πράγμα θα σου πει στο σέρβις της εταιρείας ότι θεωρείται κακή χρήση και θα έπρεπε να χρησιμοποιείς μόνο εγκεκριμένο επίσημο φορτιστή της εταιρείας είτε στον παρέχει είτε όχι είσαι υποχρεωμένος να τον αγοράσεις. εγώ όπως είπα το ταβάνι μου για αγορά κινητού είναι 300 ευρώ (βέβαια μπορώ να έχω όποιο κινητό θέλω / όποιας αξίας αν το πάρω μέσω της εταιρείας όπου εργάζομαι) Συγνώμη αλλά δεν πείθεις και αυτά που γράφεις αποδεικνύουν ότι έχεις σκοπό να κράξεις. Επαναλαμβανω αν δεν το γνωρίζεις ότι τα iPod πωλιόντουσαν χρόνια τώρα χωρίς φορτιστές και δεν υποχρέωσε κανένα service της apple να χρησιμοποιούνται μόνο οι φορτιστές της apple. Ακόμα και η ίδια η apple στο store της πουλάει φορτιστές άλλων εταιρειών https://www.apple.com/shop/iphone/iphone-accessories/power-cables?page=1&f=charger&fh=458e%2B45d4 Όποτε μπορούμε να γράψουμε , ότι και εμείς έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε ανακρίβειες από άτομα που συνιθηζουν να μπαίνουν στα θέματα apple με σκοπό να κράξουν και να προσβάλουν τις επιλογές κάποιων, που καλώς ή καθώς τυγχάνει να αγοράσαν apple. Υπάρχουν νομικές εταιρείες που μπορείς να προσφύγεις και να καταδικάσεις την οποία πρακτική , της οποίας εταιρείας προϊόντων και να προστατεύσεις τους καταναλωτές. Το να γράφεις ότι θα κράξεις όποιον θα παραπονεθεί για προβλήματα που σχετίζονται με την φόρτιση που ακόμα και ένας φορτιστής της ίδιας εταιρείας μπορεί να προκαλέσει , είναι μάλλον ανώφελη προειδοποιση με σκοπό να βγάλεις τα προσωπικά σου απωθημένα. Να σου θυμίσω αν δεν το γνωρίζεις ότι η Apple έχει κάνει στο παρελθόν ανάκληση φορτιστων γιατί δεν ήταν καλής ποιότητας.... Οποτε το να προσπαθείς να δικαιλογησεις τα όσα έγραψες με την δικαιολογία ότι έχεις βαρεθεί και να μπαλώσεις την οποία υπερβολή έγραψες προς τους καταναλωτές προϊόντων apple δεν πείθει. Σου συνιστώ να ξαναδιαβασεις τα όσα έγραψες προηγουμένως με έντονο ύφος και να σκεφτείς αν αξίζει να ασχολείσαι με το τι κάνει ο καθένας με τις αγορές του. Που πίστεψε με, αν είναι παράνομες ή καταπατούν τα όποια αυτονόητα θα καταδικαστούν από τους αρμόδιους και όχι από τον καθένα από μας που , εκφράζεται με έντονο ύφος για τους άλλους. 42 λεπτά πριν, adi32 είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι φανατικοί πάντα πρέπει να δικαιολογούν το καθετί. Ίσως γιατί είναι δέσμιοι μιας και μονης εταιρείας. Εγω αγοράζω κινητά σχεδόν κάθε φορά άλλης εταιρείας και χρησιμοποιώ τον φορτιστή που έχει το κάθε κινητό. Το παλιό κινητό είτε το πουλήσω είτε το χαρίσω το δίνω μαζί με τον φορτιστή του. Σε κάποια έλεγε μάλιστα ότι αυτός ο φορτιστής πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο στο συγκεκριμένο κινητό. Δεν δικαιολογούμε το καθετί , αλλά όταν διαβάζεις ότι θα μας κράξει κάποιος που δεν έχει άλλο τρόπο να ξεπεράσει τα κόλλημα του , επειδή κάποιοι που έχουν apple προϊόντα , χρησιμοποιούν διαφορετικό φορτιστή, συγνώμη αλλά υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και όχι την εταιρεία. Αν για σένα είναι κάποιος φανατικός που δικαιολογεί την αγορά του , τότε αυτός που τον κατακρίνει και μερικές φορές τον προσβάλει, τί είναι? ΥΓ. Το να υπάρχει ξεχωριστός φορτιστής ειδικός για κάθε συσκευή , θα συμφωνήσω με την ευρωπαϊκή ένωση και θα πρέπει να γίνει παράνομο. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από atheatos 1
adi32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 37 λεπτά πριν, atheatos είπε Συγνώμη αλλά δεν πείθεις και αυτά που γράφεις αποδεικνύουν ότι έχεις σκοπό να κράξεις. Επαναλαμβανω αν δεν το γνωρίζεις ότι τα iPod πωλιόντουσαν χρόνια τώρα χωρίς φορτιστές και δεν υποχρέωσε κανένα service της apple να χρησιμοποιούνται μόνο οι φορτιστές της apple. Ακόμα και η ίδια η apple στο store της πουλάει φορτιστές άλλων εταιρειών https://www.apple.com/shop/iphone/iphone-accessories/power-cables?page=1&f=charger&fh=458e%2B45d4 Όποτε μπορούμε να γράψουμε , ότι και εμείς έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε ανακρίβειες από άτομα που συνιθηζουν να μπαίνουν στα θέματα apple με σκοπό να κράξουν και να προσβάλουν τις επιλογές κάποιων, που καλώς ή καθώς τυγχάνει να αγοράσαν apple. Υπάρχουν νομικές εταιρείες που μπορείς να προσφύγεις και να καταδικάσεις την οποία πρακτική , της οποίας εταιρείας προϊόντων και να προστατεύσεις τους καταναλωτές. Το να γράφεις ότι θα κράξεις όποιον θα παραπονεθεί για προβλήματα που σχετίζονται με την φόρτιση που ακόμα και ένας φορτιστής της ίδιας εταιρείας μπορεί να προκαλέσει , είναι μάλλον ανώφελη προειδοποιση με σκοπό να βγάλεις τα προσωπικά σου απωθημένα. Να σου θυμίσω αν δεν το γνωρίζεις ότι η Apple έχει κάνει στο παρελθόν ανάκληση φορτιστων γιατί δεν ήταν καλής ποιότητας.... Οποτε το να προσπαθείς να δικαιλογησεις τα όσα έγραψες με την δικαιολογία ότι έχεις βαρεθεί και να μπαλώσεις την οποία υπερβολή έγραψες προς τους καταναλωτές προϊόντων apple δεν πείθει. Σου συνιστώ να ξαναδιαβασεις τα όσα έγραψες προηγουμένως με έντονο ύφος και να σκεφτείς αν αξίζει να ασχολείσαι με το τι κάνει ο καθένας με τις αγορές του. Που πίστεψε με, αν είναι παράνομες ή καταπατούν τα όποια αυτονόητα θα καταδικαστούν από τους αρμόδιους και όχι από τον καθένα από μας που , εκφράζεται με έντονο ύφος για τους άλλους. Δεν δικαιολογούμε το καθετί , αλλά όταν διαβάζεις ότι θα μας κράξει κάποιος που δεν έχει άλλο τρόπο να ξεπεράσει τα κόλλημα του , επειδή κάποιοι που έχουν apple προϊόντα , χρησιμοποιούν διαφορετικό φορτιστή, συγνώμη αλλά υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και όχι την εταιρεία. Αν για σένα είναι κάποιος φανατικός που δικαιολογεί την αγορά του , τότε αυτός που τον κατακρίνει και μερικές φορές τον προσβάλει, τί είναι? ΥΓ. Το να υπάρχει ξεχωριστός φορτιστής ειδικός για κάθε συσκευή , θα συμφωνήσω με την ευρωπαϊκή ένωση και θα πρέπει να γίνει παράνομο. Εσύ πιστεύεις ότι αυτό το κάνει για την προστασία του περιβάλλοντος επειδή να μειωθεί ο όγκος των κουτιών ?
atheatos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, adi32 είπε Εσύ πιστεύεις ότι αυτό το κάνει για την προστασία του περιβάλλοντος επειδή να μειωθεί ο όγκος των κουτιών ? Δεν νομίζω ότι το κάνει μόνο για αυτό. Αλλά αυτό είναι μια συνέπεια της συγκεκριμένης ενέργειας. Πιστεύω ότι περιμένει που θα καταλήξει το θέμα με τον ενιαίο φορτιστή που προωθείται από ΕΕ και τους υπόλοιπους αλλά και στο να προωθήσει την magsafe τεχνολογία της στην οποία έχει επενδύσει πολλά και θέλει να κάνει απόσβεση. Βέβαια στον κόσμο θα πει το αυτονόητο και δεν θα κάτσει να περιγράψει όλες τις λεπτομέρειες των αποφάσεων της Κάτι σαν τα ios update που κάνει που λέει ότι έχει καινούργια emojis χώρις να λέει και τα υπόλοιπα που έχουν γίνει... Και φυσικά υπάρχει παρόμοιο κράξιμο και εκεί...από τους συνήθεις υπόπτους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, atheatos είπε Συγνώμη αλλά δεν πείθεις και αυτά που γράφεις αποδεικνύουν ότι έχεις σκοπό να κράξεις. Επαναλαμβανω αν δεν το γνωρίζεις ότι τα iPod πωλιόντουσαν χρόνια τώρα χωρίς φορτιστές και δεν υποχρέωσε κανένα service της apple να χρησιμοποιούνται μόνο οι φορτιστές της apple. Ακόμα και η ίδια η apple στο store της πουλάει φορτιστές άλλων εταιρειών https://www.apple.com/shop/iphone/iphone-accessories/power-cables?page=1&f=charger&fh=458e%2B45d4 Όποτε μπορούμε να γράψουμε , ότι και εμείς έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε ανακρίβειες από άτομα που συνιθηζουν να μπαίνουν στα θέματα apple με σκοπό να κράξουν και να προσβάλουν τις επιλογές κάποιων, που καλώς ή καθώς τυγχάνει να αγοράσαν apple. Υπάρχουν νομικές εταιρείες που μπορείς να προσφύγεις και να καταδικάσεις την οποία πρακτική , της οποίας εταιρείας προϊόντων και να προστατεύσεις τους καταναλωτές. Το να γράφεις ότι θα κράξεις όποιον θα παραπονεθεί για προβλήματα που σχετίζονται με την φόρτιση που ακόμα και ένας φορτιστής της ίδιας εταιρείας μπορεί να προκαλέσει , είναι μάλλον ανώφελη προειδοποιση με σκοπό να βγάλεις τα προσωπικά σου απωθημένα. Να σου θυμίσω αν δεν το γνωρίζεις ότι η Apple έχει κάνει στο παρελθόν ανάκληση φορτιστων γιατί δεν ήταν καλής ποιότητας.... Οποτε το να προσπαθείς να δικαιλογησεις τα όσα έγραψες με την δικαιολογία ότι έχεις βαρεθεί και να μπαλώσεις την οποία υπερβολή έγραψες προς τους καταναλωτές προϊόντων apple δεν πείθει. Σου συνιστώ να ξαναδιαβασεις τα όσα έγραψες προηγουμένως με έντονο ύφος και να σκεφτείς αν αξίζει να ασχολείσαι με το τι κάνει ο καθένας με τις αγορές του. Που πίστεψε με, αν είναι παράνομες ή καταπατούν τα όποια αυτονόητα θα καταδικαστούν από τους αρμόδιους και όχι από τον καθένα από μας που , εκφράζεται με έντονο ύφος για τους άλλους. Δεν δικαιολογούμε το καθετί , αλλά όταν διαβάζεις ότι θα μας κράξει κάποιος που δεν έχει άλλο τρόπο να ξεπεράσει τα κόλλημα του , επειδή κάποιοι που έχουν apple προϊόντα , χρησιμοποιούν διαφορετικό φορτιστή, συγνώμη αλλά υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και όχι την εταιρεία. Αν για σένα είναι κάποιος φανατικός που δικαιολογεί την αγορά του , τότε αυτός που τον κατακρίνει και μερικές φορές τον προσβάλει, τί είναι? ΥΓ. Το να υπάρχει ξεχωριστός φορτιστής ειδικός για κάθε συσκευή , θα συμφωνήσω με την ευρωπαϊκή ένωση και θα πρέπει να γίνει παράνομο. είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ότι θες φίλε μου είναι η προσωπική σου άποψη η οποία είναι σεβαστή τουλάχιστον από μένα και ας διαφωνώ με αυτήν δεν με ενδιαφέρει το τι θα κάνεις ή όχι με αφήνει παντελώς αδιάφορο δεν έχω κανένα προσωπικό απωθημένο για μένα αυτού του είδους οι εταιρείες έχουν μπει στην μαύρη λίστα και δεν αγοράζω προίοντα τους δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ ούτε πρόκειται να ζητήσω συγνώμη από κανέναν γιατί δεν πρόσβαλα κανέναν φυσικά. εγώ είπα την προσωπική μου άποψη είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με αυτήν μου είναι αδιάφορο το αν ισχύει αυτό που λέω μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας όταν μπλέξει με μια επίσημη αντιπροσωπεία ή ένα σέρβις τότε θα δούμε αν θα χρειαστεί τις αρμόδιες αρχές προστασίας καταναλωτών όλα τα υπόλοιπα που λες εσύ αγαπητέ μου φίλε και οι υπόλοιποι φίλοι είναι απλά θεωρίες μπορεί να μην είμαι ο "ειδικός" για τα κινητά τηλέφωνα αλλά στην παρούσα ιστοσελίδα έχουν δει πάρα πολλά απίθανα πράγματα με την APPLE / SAMSUNG / κτλ... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από ikorolis
atheatos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ikorolis είπε είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ότι θες φίλε μου είναι η προσωπική σου άποψη η οποία είναι σεβαστή τουλάχιστον από μένα και ας διαφωνώ με αυτήν δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ ούτε πρόκειται να ζητήσω συγνώμη από κανέναν γιατί δεν πρόσβαλα κανέναν φυσικά. εγώ είπα την προσωπική μου άποψη είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με αυτήν μου είναι αδιάφορο το αν ισχύει αυτό που λέω μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας όταν μπλέξει με μια επίσημη αντιπροσωπεία ή ένα σέρβις τότε θα δούμε αν θα χρειαστεί τις αρμόδιες αρχές προστασίας καταναλωτών όλα τα υπόλοιπα που λες εσύ αγαπητέ μου φίλε και οι υπόλοιποι φίλοι είναι απλά θεωρίες μπορεί να μην είμαι ο "ειδικός" για τα κινητά τηλέφωνα αλλά στην παρούσα ιστοσελίδα έχουν δει πάρα πολλά απίθανα πράγματα με την APPLE / SAMSUNG / κτλ... Σκοπός πρέπει να είναι να μην χρειάζεται να έχουμε κάθε συσκευή και φορτιστή. Πρέπει να βγει ένα κοινό πρότυπο φορτιστή για όλους. Δεν μπορεί να είσαι στο αεροπλάνο να σου παρέχει usb στην θέση που κάθεσαι για φόρτιση και εσυ να λες δεν το φορτίζω γιατί δεν είναι της apple , της Samsung κτλ. Θεωριες λέω? Νομίζω ότι τσάμπα γράφω. Κάτσε εσυ στο insomnia και δες και κράξε όποιον θες. Εγώ θα κοιτάξω να υπερασπιστώ το δικαίωμα μου να φορτιζω με ένα κοινό πρότυπο φορτιστή ανεξάρτητου μάρκας και ας με κρίνουν οι υπόλοιποι αν έχω δίκιο. Δεν θα κάτσω να εξηγήσω σε κανέναν που δεν θέλει να καταλάβει , από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει προκατάληψη. Τι προκατάληψη δηλαδή που σε λίγο θα μας πουν ούτε powerbank να χρησιμοποιούμε γιατί θα χαλάσει το τηλέφωνο.... Εντάξει . Μας πείσατε για άλλη μια φορά ότι λογική θυσιάζεται στα θέματα Appe για χάρη ενός αρρωστημένου κόμπλεξ... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από atheatos 1
jimarass26 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, ikorolis είπε Καλημέρα σας δεν συνηθίζω ούτε να κράζω κανέναν ούτε να κρίνω κανέναν για την οικονομική του δυνατότητα και επιλογές αγοράς που μπορεί να έχει αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω τόσο φανατικούς να υπερασπίζονται λάθος στρατηγικές της (όποιας) εταιρείας. επίσης μιλάω γενικά για κάθε είδους φορτιστή εγκεκριμένο από την εταιρεία , after market , ακόμα και αν το βάλεις στον ίδιο τον υπολογιστή σου ή σε κάποιο brick με usb-c κτλ πίστεψε με αν σου χαλάσει το όποιο κινητό αυτό το πράγμα θα σου πει στο σέρβις της εταιρείας ότι θεωρείται κακή χρήση και θα έπρεπε να χρησιμοποιείς μόνο εγκεκριμένο επίσημο φορτιστή της εταιρείας είτε στον παρέχει είτε όχι είσαι υποχρεωμένος να τον αγοράσεις. εγώ όπως είπα το ταβάνι μου για αγορά κινητού είναι 300 ευρώ (βέβαια μπορώ να έχω όποιο κινητό θέλω / όποιας αξίας αν το πάρω μέσω της εταιρείας όπου εργάζομαι) Ο λόγος που αρκετοί από εμάς αγοράζουμε apple είναι λόγο της φιλοσοφίας της εταιρείας. Διάβασε αν θες βιογραφία Steve και δες και τις ταινίες και θα καταλάβεις. Ο πιο νέος κόσμος γνώρισε την apple ως η Armani των κινητών. Δεν είναι έτσι. Είναι η εταιρεία που έφτιαξε ως προϊόν τον προσωπικό υπολογιστή. Τα γραφικά στο GUI. Και πάντα είχε έμφαση στο τέλειο λειτουργικά προϊόν, no matter what. Και διοικούνταν από μηχανικούς , όπως πχ τώρα η AMD. Δεν ήταν στόχος της να ΕΙ Άι ακριβή. Όταν κάποτε ο Scaley (πρώην CEO της Apple) τιμολόγησε ένα προϊόν υψηλά (Lisa), ο Steve τον κατηγόρησε ότι σκοτώνει το προϊόν. Και πάντα κυνηγούσε το καλύτερο. Όταν η Toshiba πχ έβγαλε τους πρώτους mini HDD, ο Steve πήγε πρώτος και τους αγόρασε όλους. Και έβγαλε το iPOD. Πήρε το mouse από τον Engelbart και το έκανε προϊόν. Πάντα κυνηγούσε το καλύτερο. Αλλά όχι μόνο αυτό. Ήταν ο πρώτος CEO που έδινε έμφαση στο collaboration και well being των υπαλλήλων του. Γιατί πίστευε οι καποοος θα δώσει το 200% όταν περνάει καλά. Παράλληλα απαιτούσε να δίνεις το 200%. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, atheatos είπε Σκοπός πρέπει να είναι να μην χρειάζεται να έχουμε κάθε συσκευή και φορτιστή. Πρέπει να βγει ένα κοινό πρότυπο φορτιστή για όλους. Δεν μπορεί να είσαι στο αεροπλάνο να σου παρέχει usb στην θέση που κάθεσαι για φόρτιση και εσυ να λες δεν το φορτίζω γιατί δεν είναι της apple , της Samsung κτλ. Θεωριες λέω? Νομίζω ότι τσάμπα γράφω. Κάτσε εσυ στο insomnia και δες και κράξε όποιον θες. Εγώ θα κοιτάξω να υπερασπιστώ το δικαίωμα μου να φορτιζω με ένα κοινό πρότυπο φορτιστή ανεξάρτητου μάρκας και ας με κρίνουν οι υπόλοιποι αν έχω δίκιο. Δεν θα κάτσω να εξηγήσω σε κανέναν που δεν θέλει να καταλάβει , από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει προκατάληψη. Τι προκατάληψη δηλαδή που σε λίγο θα μας πουν ούτε powerbank να χρησιμοποιούμε γιατί θα χαλάσει το τηλέφωνο.... Εντάξει . Μας πείσατε για άλλη μια φορά ότι λογική θυσιάζεται στα θέματα Appe για χάρη ενός αρρωστημένου κόμπλεξ... μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει αγαπητέ μου φίλε...εγώ δεν υποστηρίζω καμία APPLE/SAMSUNG/κτλ... εγώ υποστηρίζω αυτό που κάνει η Ε.Ε. να βγει ένας τύπος καλωδίου φόρτισης , ένας τύπος φορτιστή κτλ... τώρα αν θα τα δίνουν οι εταιρείες μαζί με τις συσκευές λίγο με ενδιαφέρει καθώς δεν χρησιμοποιώ συσκευές APPLE αλλά συσκευές ANDROID έτσι όλοι οι φορτιστές/καλώδια/powerbank είναι της εταιρείας ANKER ή RAVPOWER άντε και μερικά BLITZWOLF κτλ και κάνω μια χαρά την δουλειά μου και πολλές φορές είναι καλύτερα και από τα διάφορα επίσημα των εταιρειών. 3 λεπτά πριν, jimarass26 είπε Ο λόγος που αρκετοί από εμάς αγοράζουμε apple είναι λόγο της φιλοσοφίας της εταιρείας. Διάβασε αν θες βιογραφία Steve και δες και τις ταινίες και θα καταλάβεις. Ο πιο νέος κόσμος γνώρισε την apple ως η Armani των κινητών. Δεν είναι έτσι. Είναι η εταιρεία που έφτιαξε ως προϊόν τον προσωπικό υπολογιστή. Τα γραφικά στο GUI. Και πάντα είχε έμφαση στο τέλειο λειτουργικά προϊόν, no matter what. Και διοικούνταν από μηχανικούς , όπως πχ τώρα η AMD. Δεν ήταν στόχος της να ΕΙ Άι ακριβή. Όταν κάποτε ο Scaley (πρώην CEO της Apple) τιμολόγησε ένα προϊόν υψηλά (Lisa), ο Steve τον κατηγόρησε ότι σκοτώνει το προϊόν. Και πάντα κυνηγούσε το καλύτερο. Όταν η Toshiba πχ έβγαλε τους πρώτους mini HDD, ο Steve πήγε πρώτος και τους αγόρασε όλους. Και έβγαλε το iPOD. Πήρε το mouse από τον Engelbart και το έκανε προϊόν. Πάντα κυνηγούσε το καλύτερο. Αλλά όχι μόνο αυτό. Ήταν ο πρώτος CEO που έδινε έμφαση στο collaboration και well being των υπαλλήλων του. Γιατί πίστευε οι καποοος θα δώσει το 200% όταν περνάει καλά. Παράλληλα απαιτούσε να δίνεις το 200%. για τα εργοστάσια στην κίνα που κατασκευάζουν τα προιόντα της ανήλικα παιδιά έχεις να πεις κάτι?
atheatos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, ikorolis είπε μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει αγαπητέ μου φίλε...εγώ δεν υποστηρίζω καμία APPLE/SAMSUNG/κτλ... εγώ υποστηρίζω αυτό που κάνει η Ε.Ε. να βγει ένας τύπος καλωδίου φόρτισης , ένας τύπος φορτιστή κτλ... τώρα αν θα τα δίνουν οι εταιρείες μαζί με τις συσκευές λίγο με ενδιαφέρει καθώς δεν χρησιμοποιώ συσκευές APPLE αλλά συσκευές ANDROID έτσι όλοι οι φορτιστές/καλώδια/powerbank είναι της εταιρείας ANKER ή RAVPOWER άντε και μερικά BLITZWOLF κτλ και κάνω μια χαρά την δουλειά μου και πολλές φορές είναι καλύτερα και από τα διάφορα επίσημα των εταιρειών. Ναι αλλά λες ότι θα κράξεις , όποιον φορτίσει τα apple με τα παραπάνω και πάθει ζημιά εξαιτίας τους γιατί η Apple πρέπει να φορτίζεται μόνο με apple γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες....και επειδή δεν έβαλε τον φορτιστή μαζί με την συσκευή. Θα σε παρακαλέσω να ξαναδιαβασεις τι έγραψες και σε ποιους απευθυνόσουνα. Ο φορτιστής πρέπει να είναι κοινός για όλους ωστε να μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης σε περισσότερα μέρη. Η apple δεν το τοποθέτησε μέσα στην συσκευασία κυρίως για οικονομικούς λόγους αλλά και για να προωθήσει το MagSafe. Δεν σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να επιβαρυνθεί με την αγορά apple φορτιστή και αυτός είναι ένας λόγος που κράτησε και το lightning port. Οι παλιοί φορτιστές και καλωδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν , όμως έδειξε ποιο θα είναι το μέλλον βάζοντας usb c καλωδιο , πραγμα που σημαίνει ότι θέλει να επικρατήσει το usb c πρότυπο στους φορτιστές. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από atheatos 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, atheatos είπε Ναι αλλά λες ότι θα κράξεις , όποιον φορτίσει τα apple με τα παραπάνω και πάθει ζημιά εξαιτίας τους γιατί η Apple πρέπει να φορτίζεται μόνο με apple γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες....και επειδή δεν έβαλε τον φορτιστή μαζί με την συσκευή. Θα σε παρακαλέσω να ξαναδιαβασεις τι έγραψες και σε ποιους απευθυνόσουνα. Ο φορτιστής πρέπει να είναι κοινός για όλους ωστε να μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης σε περισσότερα μέρη. Η apple δεν το τοποθέτησε μέσα στην συσκευασία κυρίως για οικονομικούς λόγους αλλά και για να προωθήσει το MagSafe. Δεν σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να επιβαρυνθεί με την αγορά apple φορτιστή και αυτός είναι ένας λόγος που κράτησε και το lightning port. Οι παλιοί φορτιστές και καλωδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν , όμως έδειξε ποιο θα είναι το μέλλον βάζοντας usb c καλωδιο , πραγμα που σημαίνει ότι θέλει να επικρατήσει το usb c πρότυπο στους φορτιστές. Επαναλαμβάνω γνωρίζω τι έχω γράψει δεν χρειάζομαι υποδείξεις Ευχαριστώ πολύ Απευθυνόμουν σε όσους χρησιμοποιούν APPLE καθώς για τις συσκευές της απαιτεί να έχεις γνήσιους φορτιστές που έχεις αγοράσει από τα επίσημα καταστήματα της όπως και καλώδια φόρτισης κτλ καθώς αν χρησιμοποιείς προιόντα από τρίτους κατασκευαστές και όχι επίσημα APPLE προιόντα αν αντιμετωπίζεις κάποιου είδους ζημιά θα δεις τι θα σου απαντήσει το επίσημο κατάστημα/σέρβις/αντιπροσωπεία και δεν τα λέω εγώ αλλά η APPLE μπορείς να μπεις και σε ιστοσελίδα σχετική που σχολιάζουν μόνο APPLE προιόντα αυτοί που την υπερασπίζονται και αγοράζουν τα προιόντα της εγώ είμαι ANDROID είμαι HATER των προιόντων της APPLE μην ακούς εμένα τον κακοπροαίρετο χρήστη.
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, ikorolis είπε Δεν απαιτει η εταιρεια τιποτα. Απλα κανει υποδειξεις σε κοσμο που πηγαινε και αγοραζε μαιμου φορτιστες(αυτους που πωλουνται μεχρι και σε περιπτερα) και καλωδια και μετα ειχε θεματα με αυτα,να αποφευγει να τα χρησιμοποιει και να χρησιμοποιει μονο επωνυμους φορτιστες/καλωδια ειτε της ιδιας,ειτε αλλων γνωστων εταιρειων που εχουν αναλογες πιστοποιησεις. Τι περιμενεις απο την ιδια την εταιρεια να σου πει? Να πας να φορτιζεις με φορτιστες και καλωδια του κιλου??Η περιμενεις την Apple να σου πει να μην αγοραζεις τους φορτιστες της,αλλα πηγαινε αγορασε φορτιστες πχ της Anker? Και την εταιρεια κανεις δεν την υπερασπιζεται με την κυριολεκτικη εννοια. Το τρολλαρισμα που πεφτει στα θεματα αυτης ειναι που δεν αντεχουν. 1
kifinas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Πως γίνεται το iPhone SE ένα χρόνο μετά να έχει την ίδια τιμή και βγάζει φορτιστή και ακουστικά;;;
Donalhioy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 μενει να δουμε τι θα πει το επισημο σερβις οταν καποιος στειλει κινητο με προβλημα στην μπαταρια.... η κινηση αυτη ειναι στα πλαισια κερδους.... τιποτα αλλο.. πιο περιβαλλον? λιγοι ειναι αυτοι που θα παρουν ακαταλληλο φορτιστη?? και θα παρουν και δευτερο μολις καταλαβουν την πατατα? δεν ειναι ολοι στα μεσα και εξω στα τεχνολογικα site απλα ξεβολευεται για ακομη μια φορα ο τελικος χρηστης... αν αγορασεις κινητο στο χιλιαρικο θα παρεις το πιο αξιοπιστο φορτιστη που στην προκειμενη ειναι ο MagSafe οπως τονιζει η ιδια η εταιρια επειδη διαβασα πολλα https://www.theverge.com/2020/10/13/21514850/apple-iphone-12-magsafe-wireless-charging-speed οσοι ειναι εδω ισως δεν ψαρωσουν και παρουν αλλης εταιριας.... αλλα η γκομενα που θα το παρει να ανεβαζει φοτο στο ινστα τι θα πει? θα παρω akyga?
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Donalhioy είπε μενει να δουμε τι θα πει το επισημο σερβις οταν καποιος στειλει κινητο με προβλημα στην μπαταρια.... η κινηση αυτη ειναι στα πλαισια κερδους.... τιποτα αλλο.. πιο περιβαλλον? λιγοι ειναι αυτοι που θα παρουν ακαταλληλο φορτιστη?? και θα παρουν και δευτερο μολις καταλαβουν την πατατα? δεν ειναι ολοι στα μεσα και εξω στα τεχνολογικα site απλα ξεβολευεται για ακομη μια φορα ο τελικος χρηστης... αν αγορασεις κινητο στο χιλιαρικο θα παρεις το πιο αξιοπιστο φορτιστη που στην προκειμενη ειναι ο MagSafe οπως τονιζει η ιδια η εταιρια επειδη διαβασα πολλα https://www.theverge.com/2020/10/13/21514850/apple-iphone-12-magsafe-wireless-charging-speed οσοι ειναι εδω ισως δεν ψαρωσουν και παρουν αλλης εταιριας.... αλλα η γκομενα που θα το παρει να ανεβαζει φοτο στο ινστα τι θα πει? θα παρω akyga? Η πλειοψηφια των πελατων της Apple θα κανει μεταβαση απο προηγουμενο iphone στα καινουργια και θα εχει και τουλαχιστον καποιο αλλο προιον της. Με λιγα λογια εχει ηδη φορτιστη για αυτα,ειτε απο iphone,ειτε απο ipad. Να σου θυμισω οτι και τα Airpods(τα πιο καλοπουλημενα ασυρματα ακουστικα)ερχονται με ενα σκετο καλωδιο,και μαντεψε ποιοι τα αγοραζουν κυριως και πως τα φορτιζουν. Απο εκει και περα μπορει η Apple οντως αμεσα να το κανει για λογους κερδους κυριως,αλλα ταυτοχρονα μεσω αυτου οντως θα μειωθει και η σχετικη ρυπανση.Εδω θα ειμαστε πρωτα ο Θεος του χρονου να δουμε τι στοιχεια θα δωσουν πανω σε αυτο,και πιστεψε με μονο μικρο δεν θα ειναι το νουμερο,ειδικα σε βαθος χρονου,μιας και εφαρμοζεται και στα υπολοιπα προιοντα της. Τελος οπως εχει αναφερθει απειρες φορες,δεν ειναι μονοδρομος στην φορτιση μονο οι φορτιστες της Apple. Η Belkin και κυριως η Anker ειναι οι καλυτερες εναλλακτικτες. 1
CheOnWeb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 21 minutes ago, kifinas said: Πως γίνεται το iPhone SE ένα χρόνο μετά να έχει την ίδια τιμή και βγάζει φορτιστή και ακουστικά;;; Ο ένας χρόνος δεν παίζει κάποιον ρόλο, άσε που είναι 6 μήνες. Το ερώτημα όμως παραμένει. Πώς γίνεται να έχει την ίδια τιμή χωρίς φορτιστή και ακουστικά; Η μόνο απάντηση που θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα έδινε η Apple, είναι ότι τα εν λόγω παρελκόμενα δεν τα χρέωνε ποτέ ούτως ή άλλως. Οπότε εκεί τους ρίχνεις μία μούντζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα